kayınvalidede yakında değil
3 ay tamamen evdede kalamam işten dolayı
ama 2-3 saat işyeri sonrasında evde olabilirim istediğim saat bakıcıyı kontrol etmeye gidebilirim
peki bakıcı kendi evinizdemi bakmalı yoksa bakıcının evindemi bakmalı
ben 2 aylıkken bebeklerimi bırakıp bakıcıya işe başladım, bazen hayat şartları insanı asla yapamam dediği şeylere zorluyor...
bilmediğiniz insana canınızın bir parçasını emanet ediyorsunuz elbette ki sizin evinizde bakmalı çocuğa; küçücük yavruyu ordan oraya sürüklemeyin bence...
ayyy cnm nasıl başardın. çok sıkıntı oluyormu. bende çocuk düşünüyorum. kırkım çıkana kadar izin verirler ancak. anneme bırakcam . ama merak ettiğim emmeyi bırakıyorlarmı hemen. yoksa uygun emzik ve süt bırakma ile bir müddet anne sütü alıyorlarmı. çok ağlama durmama gibi sorunlar oluyormu
ne olur biraz bahsetsen
Bebegime 2 aydan beri bakici bakiyor ust komsum kendi evinde bakiyor iyi bakiyor oglum mutlu orda ama benim vicdan azabim ölunce ancak gecerkeyfimden birakmiyorum onun gelecegi icin birakiyorum diye kendimi teselli ediyorum evde hep onunla ilgileniyorum okul disinda birakmiyorum kimseye ben bakiyorum yemek yapiyorum ona temizligiyle ben ilgileniyorum gezdiriyorum telafi edemem yoklugumu ama elimden geleni yapiyorum allah tum annelere yardim etsin cok zor
benimkiler ikizlerdi üstelik, elbette ki zor oldu, hayatta hiç bir şey kolay değil... neden emmeyi bıraksınlar ki zaten süt izni olacak iş yeri mecburen bunu vermek zorunda gidemezseniz bile sütünüzü sağar eve bırakırsınız siz gelene kadar onunla idare eder.
bebek oldukları için çok farkında olmadılar. birazda bakıcı konusunda şanslıydım ben en azından orta yaşlı torunu olan bir bayan bakıcım bebek bakımından anlıyordu çok şükür problem yaşamadık. halende devam ediyoruz...
bebekler bir şekilde alışıyorlar önemli olan sizin alışabilmeniz... annenin bir parçası mutlaka evde çocuklarının yanında kalıyor elbet...
Bebek düşünüyorum ama bakımı nasıl olacak kafama takılıyor. Özel şirkette çalışıyorum işimi bıraksam onca emek boşa gidecek uzun yıllardır çalışıyorum ama kalkıpta bana 1 sene izin kullan sonra gel demez işyerim öyle imkanları yok , seviyorum işyerimide kaybetmek istemiyorum. zaten hayat şartları çalışmadan olmuyor,uzun süre izin de kullanamam fakat hergün 1 saat izin verir işyerim eve gidip gelmem için. Yinede bakıcı işi nasıl olacak yeni doğmuş bebek için bilemiyorum anneme bırakamam her zaman çünkü oda birçok yere yetişmeye çalışıyor kadın e yaşlılık hastalık. bakıcının evindemi bakılsa daha iyi olur kendi evimdemi kendi evimizi başkasına nasıl bırakıp gidicez oda ayrı. siz kaç günlükken yada aylıkken çocuğunuzu bakıcıya bıraktınız nasıl yaptınız,nasıl üstesinde geldiniz fikir verirmisiniz?
Bebek düşünüyorum ama bakımı nasıl olacak kafama takılıyor. Özel şirkette çalışıyorum işimi bıraksam onca emek boşa gidecek uzun yıllardır çalışıyorum ama kalkıpta bana 1 sene izin kullan sonra gel demez işyerim öyle imkanları yok , seviyorum işyerimide kaybetmek istemiyorum. zaten hayat şartları çalışmadan olmuyor,uzun süre izin de kullanamam fakat hergün 1 saat izin verir işyerim eve gidip gelmem için. Yinede bakıcı işi nasıl olacak yeni doğmuş bebek için bilemiyorum anneme bırakamam her zaman çünkü oda birçok yere yetişmeye çalışıyor kadın e yaşlılık hastalık. bakıcının evindemi bakılsa daha iyi olur kendi evimdemi kendi evimizi başkasına nasıl bırakıp gidicez oda ayrı. siz kaç günlükken yada aylıkken çocuğunuzu bakıcıya bıraktınız nasıl yaptınız,nasıl üstesinde geldiniz fikir verirmisiniz?
canından olan canı bakıcıya teslim etmeyi düşünüyorsun evini mi teslim edemiyeceksin mantıklı düşün bence.
cocgunuz oldu dıyelım
cocuk sızın evınızde bakılmalı zaten
evde degerlı esyalarınızı bırakmayın ne sız ne o zan altında kalsın
sabah ıse gıtmeden en gec 15 dk erken gelıp aksamda donene kadar beklemelı
sutunuzu her gun sagıp buzluga yedeklemelısınız chıkonun bu konuda urunlerı cok ıyı
ablam ozeldeydı sut ıznınde eve gıtmıyor onun yerıne erken cıkıyordu
sütünü sagıyor ya buzdolabının koyuyordu hep
genelde tanıdıgınızın tanıdıgı vs orta yaslı deneyımlı olması cok onemlı
sıgara ıcmemesı
evınıze bakıcak kısının yakın olması
zor durumlarda ne yapıcagını bılmesı vs
dogurup 8 hafta once 8 hafta sonra ıznın var ıs yerınde ablma son zamana kadar kaldı ılk sekızı sonraya doguma kullandı
zaten bakıcının gozunden bellıdır cocuk sevıyor sa bakar deneyımlıse bakar
hanı 5 yasında cocunuz olsa oyun ablası alın dıcem Ama bebek bu ateslencek altını temızlıcek gazını cıkarcak bılmelı bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?