• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz Nasılsınız?

Sucuku pasta

❤Solum Sânâ, Sonumuz Allahâ Emanet❤
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2017
279
292
18
İyi Günler Hanımlar..
Ben Yeni üye Oldum, Uzun Zamandır Takip Ediyorum.
Beni Üzen Bir Konu Var, Zaten Yapı Olarakta Herseyi Kafayı Takıyorum.
Merak ediyorum
Kardeşlernizle Aranız Nasıl?
Yani mesela kiz kardeşleri Olanlar Hergün gorusurmusunuz Ararmisiniz birbirinizi Arkadaş gibimisiniz.
Yani böyle Kardeşleriyle Arkadaş Gibi olanları Giptayla bakıyorum çok üzülüyorum

ben yurt dışında yaşıyorum.
kardeşlerimden çok görümcelerimle görüşüyorum.
can sıkacak bisey yok bence
insan kimle kafa dengiyse daha çok görüşüyor.
sevgi saygı herkesle var ama muhabbet alaka zorla olmuyor sadece kan bağı var diye malesef.
ben de başta uzuluyordum ama yapacak bisi yok

Şu an bile konferanstayım iki kız kardeşimle konuşurken bu mesajı yazıyorum, evet iyiyiz konuşuruz her gün ama bu her konuda çok iyi anlaştığımız anlamına gelmez.İdare ediyoruz artık.

benim kız kardeşim benden 4 yaş küçük, ama maalesef pek iyi anlaşamıyoruz çünkü tam bir ergen :KK70: buna rağmen en küçük (10 yaşında) ki kardeşimle daha iyi anlaşırım can ciğeriz :) Diğeri de ergenliğini atlatınca iyi olacağımızı düşünüyorum şimdi kendi dünyasında takılıyor. Yaşlar kaçtı bu arada kardeşlerinizin ve sizin?

Şükür idare ediyoruz birbirimizi...
Kardeş arkadaş değildir,arkadaş da kardeş değildir.
Bunun bilincinde olunca ilişkiler daha kolaylaşıyor.
Tabikide öyle Ama mesafede olmaz değil mi. Biz Öyleyiz aynı şehirde yaşayıp aramamak görüşmemek çok fazla insanı üzüyor hiç bir sorun olmamasına rağmen

6 kız kardeşiz yaşlarımız çok yakın. Arkadaş gibiyiz ama bazımız çalışıyor, bazımız evde çocukla, biri okuyor. O yüzden malesef hayat telaşından her gün görüşemeyiz. Telefonla aramak için bile fırsat olmuyor. Görüşmek için bahane yaratırız ama çok sık olamıyor.
Her gün araşmayız. Çok da takılmayız.

benim kız kardeşim benden 4 yaş küçük, ama maalesef pek iyi anlaşamıyoruz çünkü tam bir ergen :KK70: buna rağmen en küçük (10 yaşında) ki kardeşimle daha iyi anlaşırım can ciğeriz :) Diğeri de ergenliğini atlatınca iyi olacağımızı düşünüyorum şimdi kendi dünyasında takılıyor. Yaşlar kaçtı bu arada kardeşlerinizin ve sizin?
5 kardeşiz, Ablamla aramda 20 yaş fark var bilemiyorum belkide hiç aynı evde yaşamadik o yüzden hep bir resmiyet hep bir mesafe var aramızda keza abilerime öyle büyük abim başka şehirde bayramdan bayRama görüşüyoruz 15 yıllık evli evine 3 yada 4 kere gittim yani ne biliyim en yakın arkadaşım ablasıyla hergün telefonda görüşüyor herseyini paylaşıyor onunla abisi desen her durumda yanında oluyor

İyi Günler Hanımlar..
Ben Yeni üye Oldum, Uzun Zamandır Takip Ediyorum.
Beni Üzen Bir Konu Var, Zaten Yapı Olarakta Herseyi Kafayı Takıyorum.
Merak ediyorum
Kardeşlernizle Aranız Nasıl?
Yani mesela kiz kardeşleri Olanlar Hergün gorusurmusunuz Ararmisiniz birbirinizi Arkadaş gibimisiniz.
Yani böyle Kardeşleriyle Arkadaş Gibi olanları Giptayla bakıyorum çok üzülüyorum
Ablam var ama sadece biyolojik :)

Tabikide öyle Ama mesafede olmaz değil mi. Biz Öyleyiz aynı şehirde yaşayıp aramamak görüşmemek çok fazla insanı üzüyor hiç bir sorun olmamasına rağmen
Yoo gayet de mesafe olur.
Hatta mesafe olmalı da bence.
Hiç bir sorun olmadığı halde görüşmek istemeyen insanın tercihlerine karışmak da anlamsız.
Herkes istediği kişiyle görüşür,anlaşır,kime ne?

1 erkek kardeşim var sadece. 21 yaşında. Ne abim ne ablam ne kız kardeşim hiçbir şeyim yok.
O benim her şeyim. Konuşmadığımız gün yok. Arkamda dağ gibi. :KK200::KK200:

6 kız kardeşiz yaşlarımız çok yakın. Arkadaş gibiyiz ama bazımız çalışıyor, bazımız evde çocukla, biri okuyor. O yüzden malesef hayat telaşından her gün görüşemeyiz. Telefonla aramak için bile fırsat olmuyor. Görüşmek için bahane yaratırız ama çok sık olamıyor.
Her gün araşmayız. Çok da takılmayız.
Bu kadarı bike güzel

Back
X