• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz Nasılsınız?

5 kardeşiz, Ablamla aramda 20 yaş fark var bilemiyorum belkide hiç aynı evde yaşamadik o yüzden hep bir resmiyet hep bir mesafe var aramızda keza abilerime öyle büyük abim başka şehirde bayramdan bayRama görüşüyoruz 15 yıllık evli evine 3 yada 4 kere gittim yani ne biliyim en yakın arkadaşım ablasıyla hergün telefonda görüşüyor herseyini paylaşıyor onunla abisi desen her durumda yanında oluyor
tahmin etmiştim,aklıma direkt yaş farkı ve birlikte az zaman geçirme olayı geldi çünkü çağ giriyor araya:) aradaki sıcaklığı yakalamak istiyosanız biraz gayret gösterin mesela abla ve abinizi toplu eve çağırın hoş sohbet muhabbet şakalaşma tam olarak dile de getirebilirsiniz kardeşler olarak can ciğer olalım birbirimize çok uzak olmayalım diye. kafalar uymuyosa pek takmayın ama:) ben kucuk kardesimle oyun oynuyorum şakalaşıyorum muhabbet gelisiyor, ama buyuk ergenlik doneminde oldugundan daha cok telefon, film,dizi ile meşgul ve ayri bi dünyası var

Nasıl yani daha açık olabilirmiş merak ediyorum da
Abilerim var ve bir ablaya sahibim, ama abilerimle aramdan su sızmazken ablamla aramızdaki bağ sadece genden ibaret. Yaş farkımız da var biraz ama bu iş biraz karakter biraz da yaşanmışlıklar meselesi. Biz ablamla iyi de olamayız o yüzden uğraşmıyorum yani, sadece gördüğümde selamlaşıp iki kelam edeceğim uzaktan bir insan gibi kendisi :)

ben yurt dışında yaşıyorum.
kardeşlerimden çok görümcelerimle görüşüyorum.
can sıkacak bisey yok bence
insan kimle kafa dengiyse daha çok görüşüyor.
sevgi saygı herkesle var ama muhabbet alaka zorla olmuyor sadece kan bağı var diye malesef.
ben de başta uzuluyordum ama yapacak bisi yok
Uzakta olunca göz görmeyince gönül katlanırmış derler ama yakınında olup gorusmeyince insan çok üzülüyor mesela arkadaşıma yakın oturuyor arkadaşıma gidiyorum ona gitmek uğramak içimden gelmiyor

Kendimden 10 yaş küçük kız kardeşim var. Aslında tek çocuk olacaktım ama yalnız kalmamak için kız kardeş istedim sağolsunlar annemler de sırf ben istiyorum diye yaptı. Şimdi 14 yaşında bir günaydın bir merhaba demez, beni ezik olarak görüyor icten içe heralde benle takilmak istemiyor, açık açık tek çocuk olmak istediğini söyledi, mezuniyetime tatil niyetine geldi su kaydıraklarında takıldı ve tüm mezuniyet fotoğraflarımda somurttu, bir şey söylerim duymamazlığa gelir ya da hiç efendim demez direkt neeeeeee diye cevap verir vs. vs.

tahmin etmiştim,aklıma direkt yaş farkı ve birlikte az zaman geçirme olayı geldi çünkü çağ giriyor araya:) aradaki sıcaklığı yakalamak istiyosanız biraz gayret gösterin mesela abla ve abinizi toplu eve çağırın hoş sohbet muhabbet şakalaşma tam olarak dile de getirebilirsiniz kardeşler olarak can ciğer olalım birbirimize çok uzak olmayalım diye. kafalar uymuyosa pek takmayın ama:) ben kucuk kardesimle oyun oynuyorum şakalaşıyorum muhabbet gelisiyor, ama buyuk ergenlik doneminde oldugundan daha cok telefon, film,dizi ile meşgul ve ayri bi dünyası var
Malesef annem yaşımda görenler kızını diyor
Abilerim var ve bir ablaya sahibim, ama abilerimle aramdan su sızmazken ablamla aramızdaki bağ sadece genden ibaret. Yaş farkımız da var biraz ama bu iş biraz karakter biraz da yaşanmışlıklar meselesi. Biz ablamla iyi de olamayız o yüzden uğraşmıyorum yani, sadece gördüğümde selamlaşıp iki kelam edeceğim uzaktan bir insan gibi kendisi :)
Benim hiç bir sorunum yok yaşamadık ama bilemiyorum yapımızdanda kaynaklanıyor sanırım herkes birbirine resmi misafir gibi gider gelir hepsini çok seviyorum ama bende ablami.ne içimden aramak nede ona gitmek geliyor takmayın mi yani diyorsunuz :KK43:

Şu an bile konferanstayım iki kız kardeşimle konuşurken bu mesajı yazıyorum, evet iyiyiz konuşuruz her gün ama bu her konuda çok iyi anlaştığımız anlamına gelmez.İdare ediyoruz artık.
Tabikide derler ya beş parmağın beşi bir deil ama ben hiç bir üzüntümü sevincimi paylasamiyorum daha çok arkadaşlarımla ama ablamla abimle paylaşmak isterdim

3 ablam var benim de. Arkadas gibiyiz. Bizim iliskilerimiz farkli biraz. Aramiz cok iyidir birbirimizle. Farkli dedigimden kasıt alevli bi sekilde tartisip 5 dakika sonra hicbisey olmamis gibi davranabiliyoruz. Mesela simdi tartisip 5 dakika sonra aklimıza takilan herhangi bi seyi sorariz birbirimize. Kucukken de oyle sac basa kavga edip hicbisey olmamis gibi sohpet ederdik :KK70: Küslük hic yoktur. Bizim evimizde küslük kavrami hiç olmadi daha dogrusu. 3 ü de evli. Hatta watsapp grubumuz var. Hayatimda bi hareketlilik oldugunda gruba yazarim yorumlasiriz falan oyle eglenceli yani :)) Allah nazardan saklasin :KK66:

Kendimden 10 yaş küçük kız kardeşim var. Aslında tek çocuk olacaktım ama yalnız kalmamak için kız kardeş istedim sağolsunlar annemler de sırf ben istiyorum diye yaptı. Şimdi 14 yaşında bir günaydın bir merhaba demez, beni ezik olarak görüyor icten içe heralde benle takilmak istemiyor, açık açık tek çocuk olmak istediğini söyledi, mezuniyetime tatil niyetine geldi su kaydıraklarında takıldı ve tüm mezuniyet fotoğraflarımda somurttu, bir şey söylerim duymamazlığa gelir ya da hiç efendim demez direkt neeeeeee diye cevap verir vs. vs.
Sırf bende bu yüzden çok çocuk istemiyorum

Benim hiç bir sorunum yok yaşamadık ama bilemiyorum yapımızdanda kaynaklanıyor sanırım herkes birbirine resmi misafir gibi gider gelir hepsini çok seviyorum ama bende ablami.ne içimden aramak nede ona gitmek geliyor takmayın mi yani diyorsunuz :KK43:
Diğer yorumlardan yaş farkınızı okudum da sanırım sizde babalar bir anneler ayrı?
Çok özelinize girmek istemem tabi ama resmi olmanızın bir sebebi de bu olabilir, diğer kardeşleriniz siz dışında kendi içlerinde nasıllar? Eğer aranızda hiçbir sorun yoksa takmayın, sizde yakın olmaya çalışın tabiki yani çağ farkınız var diye uzakta olmayın. Bazı insanlar aradaki yaş farkına rağmen bir arkadaş kadar yakın olurlar, belki yakın olma çabanızın sonucunda aslında çok ortak yönünüz olduğunu da fark edebilirsiniz,belki de ters teper ama yine de yaşayıp görmüş olursunuz. :)

Yoo gayet de mesafe olur.
Hatta mesafe olmalı da bence.
Hiç bir sorun olmadığı halde görüşmek istemeyen insanın tercihlerine karışmak da anlamsız.
Herkes istediği kişiyle görüşür,anlaşır,kime ne?
Ne bileyim çevremde hiç görmediğim için en azından yakın çevremden. Yani hiç bir sorun yok derken ben ablamla hiç aynı evde yaşamadım abilerimlede oyle buda bir etken olabilir. Keşke yakın olmasaydık o zaman daha çok uzulebilirdim. Birde ufak yerde yasadigimizdan hersey sıkıntı

Diğer yorumlardan yaş farkınızı okudum da sanırım sizde babalar bir anneler ayrı?
Çok özelinize girmek istemem tabi ama resmi olmanızın bir sebebi de bu olabilir, diğer kardeşleriniz siz dışında kendi içlerinde nasıllar? Eğer aranızda hiçbir sorun yoksa takmayın, sizde yakın olmaya çalışın tabiki yani çağ farkınız var diye uzakta olmayın. Bazı insanlar aradaki yaş farkına rağmen bir arkadaş kadar yakın olurlar, belki yakın olma çabanızın sonucunda aslında çok ortak yönünüz olduğunu da fark edebilirsiniz,belki de ters teper ama yine de yaşayıp görmüş olursunuz. :)
Yok annelerimiz babalarımız bir yanı hiç birimizde birbirimize bağlı değiliz açıkçası sadece ben değilim yani ne bileyim ben evleneli 1 buçuk yıl oldu evime kimse ben davet etmeden gelmedi ablamda yakın bir zamanda ban sitem ediyor gelmiyorsun etmiyorsun diye yani malesef aramızda kardeşlik bağı olmadığından doğru düzgün kimse birbirini arayıp sormuyor şehir dışındaki abim zaten sadece abim

3 ablam var benim de. Arkadas gibiyiz. Bizim iliskilerimiz farkli biraz. Aramiz cok iyidir birbirimizle. Farkli dedigimden kasıt alevli bi sekilde tartisip 5 dakika sonra hicbisey olmamis gibi davranabiliyoruz. Mesela simdi tartisip 5 dakika sonra aklimıza takilan herhangi bi seyi sorariz birbirimize. Kucukken de oyle sac basa kavga edip hicbisey olmamis gibi sohpet ederdik :KK70: Küslük hic yoktur. Bizim evimizde küslük kavrami hiç olmadi daha dogrusu. 3 ü de evli. Hatta watsapp grubumuz var. Hayatimda bi hareketlilik oldugunda gruba yazarim yorumlasiriz falan oyle eglenceli yani :)) Allah nazardan saklasin :KK66:
Ne güzel çok isterdim böyle kız kardeşlerim olsun. Rabim daim etsin

Yok annelerimiz babalarımız bir yanı hiç birimizde birbirimize bağlı değiliz açıkçası sadece ben değilim yani ne bileyim ben evleneli 1 buçuk yıl oldu evime kimse ben davet etmeden gelmedi ablamda yakın bir zamanda ban sitem ediyor gelmiyorsun etmiyorsun diye yani malesef aramızda kardeşlik bağı olmadığından doğru düzgün kimse birbirini arayıp sormuyor şehir dışındaki abim zaten sadece abim
Anlıyorum o zaman sizinki tamamen karakter meselesi, ablanızla ciddi sorunlarınız yoksa şayet, yakın olmaya çalışın, aradaki yaş farkı ve aynı evde yaşamama meselesi sizi uzaklaştırmış ama biraz çabayla toparlanmayacak gibi değil bence. Yine de ailenizi en iyi siz tanırsınız, bazen de bazı şeyleri görmezden gelmek gerekiyor, kardeşle arayı bozmamanın ya da her şeye darılmamanın bir sırrı da bu :) kendinizi üzmeyin sorun yoksa, birde arada yaş farkı olduğu zaman kardeşler belli bir olgunluğa eriştikten sonra ilişki biraz daha oturuyor daha çok ortak konular çıkıyor konuşacak. Bizde de fark var, sizden daha az tabi bu fark ama benim biraz geriden gelmeme sebep oldu tabi belli bir dönem. Şuan dediğim gibi diğer kardeşlerimizle iyiyiz, bu fark göze batmıyor artık.

Uzakta olunca göz görmeyince gönül katlanırmış derler ama yakınında olup gorusmeyince insan çok üzülüyor mesela arkadaşıma yakın oturuyor arkadaşıma gidiyorum ona gitmek uğramak içimden gelmiyor

ben de görümcelerle de kardeşlerle de aynı yolla internetle görüşüyorum.
sizi anlıyorum.
bence olanı olduğu şekilde kabul edin.
benim de çoğu arkadaşım kardeşlerimden daha yakındır. görümceler de öyle.
derdim olsa fikir soracak olsam ya da sadece sohbet bile olsa kardeşlerim sonra geliyor.
bu onları sevmedigim saygı duymadigim anlamına gelmiyor. aksine görüşünce samimiyet gösteririm. Ama herkesle herşey konusulmuyor . bunun için kendinize kızmayın ya da üzülmeyin
kan bağı bazı görevler veriyor onları vakti gelince mutlaka yapın ama samimiyet anlaşmak bu şartlardan değil. ;)

İyi Günler Hanımlar..
Ben Yeni üye Oldum, Uzun Zamandır Takip Ediyorum.
Beni Üzen Bir Konu Var, Zaten Yapı Olarakta Herseyi Kafayı Takıyorum.
Merak ediyorum
Kardeşlernizle Aranız Nasıl?
Yani mesela kiz kardeşleri Olanlar Hergün gorusurmusunuz Ararmisiniz birbirinizi Arkadaş gibimisiniz.
Yani böyle Kardeşleriyle Arkadaş Gibi olanları Giptayla bakıyorum çok üzülüyorum

Kardeşten kardeşe değişir. 2 kız kardeşim var biri 25,diğeri 19 yaşında. 19 yaşında ki kız kardeşim inanılmaz olgun herşeyi paylaşıyorum,sürekli keyif alıyorum konuşmaktan. Diğer kardeşim ise anlatılmaz yaşanır diyorum :)
Son 2 aydır tek kelime etmedim etmeye de niyetim yok hatta 2 veya 3 kez konu açmışlığım var kardeşimle ilgili.
Yani her kardeş bir olmuyor malesef,eğer anlaşamıyorsanız da zorlamana gerek yok kes iletişimi.

Anne babanin
kardesin
arkadasin
Evladım
Esin.....
Hepsinin yeri darklidir. Kimseyi kimsenin yerine koymamak gerek
Sizin kardesiniz soyleymis benimki neden boyle diye de karsilastirmamakta gerek,
Cunku herkesin kisiligi farkli

Anam benim kardeş bu anlattığım tam da 14 yaşında :) ben de 24 :)

ben de görümcelerle de kardeşlerle de aynı yolla internetle görüşüyorum.
sizi anlıyorum.
bence olanı olduğu şekilde kabul edin.
benim de çoğu arkadaşım kardeşlerimden daha yakındır. görümceler de öyle.
derdim olsa fikir soracak olsam ya da sadece sohbet bile olsa kardeşlerim sonra geliyor.
bu onları sevmedigim saygı duymadigim anlamına gelmiyor. aksine görüşünce samimiyet gösteririm. Ama herkesle herşey konusulmuyor . bunun için kendinize kızmayın ya da üzülmeyin
kan bağı bazı görevler veriyor onları vakti gelince mutlaka yapın ama samimiyet anlaşmak bu şartlardan değil. :KK66:

O kadar güzel anlatmışsınizki malesef öyle aynı benxe öyle çok seviyorum hepsinide yorumunuz bir nebze olsada rahatlattı beni

Back
X