siz nasılsınız

sımdı bende su sıkıntı var çokta ınatım o gelınce ben ıstemıyorum bı sure hemen sarılmak ıstıyor ben yapamıyorum ya hemen o da gelmıor artık

O kısa yoldan sonuca ulaşmak istio
Önce konuşun sonra sarılın valla bnmki ortalığı yıkmadan sarılmıo ( o da korkudan sanırım )
Genelde çikolata alır öyle barışırız ama bn konuşmaktan yanayım ortaya dökülsün herşeyki bidaha aynı sorunlar olmasın
Onlar bizim gibi detaylı değiller maalesef yüzersek düşünüyorlar

Canm hakkını yedirme ama bağırıp cagirmakta anca sizi yipratir. Önemli olandogru iletişimi kurabilmek bence. Ben asla susmayan biriyim misal. Ama bir durum oldugunda birbirimjze Cemkirmek yerine once sakinlesip sonra konusuyoruz. Evet bunu yapabilioruz ama ikimizde iletisim mezunuyuz belki bu etkili oluordur. Yani susma ama hem dinle hemde kendini dinlet bagirarak degil ama sakince tatli tatlj

Kadin surekli olaylari buyutup erkek ozur diliyorsa ya o adam sunepenin tekidir ve baska konularda da agirligi yoktur ya da bir gun kadinin dirdirindan bikar kadin da 'Bana karsi tavirlari degisti, ilgisizlesti' vs derken terk edilmis bulur kendini sonra da 'Daha dun seviyordum diyordu, erkekler cok yalanci'... E kizim adami biktirdin, krediyi sonuna kadar kullandin...

Bunun tam tersi durumlarda da yani kadin surekli alttan alyorsa da mutsuz son kacinilmaz...

Bize agir gelen sozleri, tavirlari, karsimizdakinin hatalarini elbette dile getirelim, pasif kalmayalim, kendimizi ezdirmeyelim ama dirdir yapmadan, eski meseleleri hortlatmadan, bagirip cagirmadan ve de salya sumuk aglamadan, bunlar sizi hakliyken haksiz duruma sokar...

Hicbir erkek olgun davranan, meseleye akilci yaklasimlar getiren kadinla arasina sogukluk girsin istemez cunku o kadindan harika bir yol arkadasi olur ve bundan mahrum kalmak goze alinacak bir sey degildir...Adamin pskilojik sorunlari yoksa siz mantikli ve iyi niyetli aciklamalari duzgun bir uslupla yaparsaniz o da bagirip cagiramaz sizi dinlemek, anlamak zorunda kalir zaten...

Sakin, makul, cozum odakli tartismalarin sonunda iki taraf da istedigini alir...

Her türlü ilişkide problemleri güzellikle çözmeye çalışmak lazım. Karşı taraf anlamıyorsa ona göre doz düzenlemesi gerekebilir.

Bağırıp çağırmak yapılması gereken en son şey.

Son yapılması gereken şeyi başta yaparsak üzülen taraf biz oluruz. Çünkü içten içe aslında yanlış bir şey yaptığımızı bildiğimiz için vicdan azabımız bizi huzursuz eder.

yok yok yok.bırakın sinirli davranmayı .inanın olan bize oluyor. erkekler bi acayipler bazı konularda. ben eskiden adama avaz avaz bağırırdım , sinirden çatlardım.sonra bi baktım ben bağırıyorum adam karşımda esniyor , benim saçlarım beyazlama başladı adam benden 5 yaş büyük kafasında sadece 6 tel beyaz var. ben de saldım. şöyle bir nefes alıyorum , derdimi bağırmadan anlatıyorum. sonra yoluma bildiğim gibi devam ediyorum. yanan yansın , yıkılan yıkılsın, umrumda olmuyor. daha mutluyum inanın. en iyisi kendi doğrumuzu bunlara alttan alta işlemek.yoksa laftan sözden bağırmaktan anlamıyorlar , ömrümüzden ömür gidiyor.

Valla canım çok şükür problemsiz bir evlilik hayatım var pek tartışmayız.Karşılıklı susarız bazı anlaşmalarımız var.Mesela bir şeye kızdıysak sabah kalkınca sıfırlıyoruz kendimizi günaydın aşkım modunda uyanıyoruz.Ben de o da o da susması gereken yeri biliyoruz.Hırçınlık yapmıyorum o da uzatmıyor karıcım şu şöyle mi bu böyle mi diye yanıma geliyor.Genelde konuşarak halletmeye bakıyoruz sorunlarımızı ve işe yarıyor.Çünkü bağırmaya başlandığı zaman sıkıntı çıkıp olay çirkinleşiyor bunu farkettik.Biz arkadaş kuzen vs. değiliz biz eşiz hayat arkadaşıyız yanyana omuz omuza olmak zorundayız.Kavgayla gürültüyle ömür geçmez ki.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayyy bayıldım yaaa davranışlarınızaa:)
En iyisini siz yapıyosunuz hep aynı davranmak olmaz

aynen yazacaklarımı yazmışsınız,çok şükür kavgamız gürültümüz yok 3 günlük dünya küsmek kalp kırmak gereksiz.

hayır susamıyorum
yani susamazdım
hiçbir zaman o yumuşakbaşlı denilen kadınlardan olamadım
dominantım
dikbaşlıyım
iyi mi kötü mü bilmem ama eşim hep hiç kadın gibi kavga etmiyorsun derdi
o da ne demekse artık...

Ay ben varım sinirleri alınmış. Ama bu hakkımı savunmuyorum, hep alttan alıyorum demek değil. Sadece söyleyeceğimi kavga ederek, tartışarak söylemiyorum. Sakin konuştuğum, araya sevgi sözcükleri koyduğum zaman her şeyin daha kolay çözüldüğünü gördüm. Sadece eşime değil, herkese karşı tavrım bu.

Söylemeden geçemicem. Yorumlarınıza sürekli denk geliyorum ve size çok özeniyorum keşke ben de sizin kadar olaylara anlayışlı bakabilsem ya valla çok tatlısınız :)

Söylemeden geçemicem. Yorumlarınıza sürekli denk geliyorum ve size çok özeniyorum keşke ben de sizin kadar olaylara anlayışlı bakabilsem ya valla çok tatlısınız :)

Hihi teşekkür ederim. İstersen yaparsın şekerim zor değil o kadar. Zamanla alışkanlık haline geliyor zaten.

Ben sizin gibi olsam erkek arkadaşım dünyanın en mutlu insanı olurdu sanırım :))

Çok basit bir yöntemdir ama etkilidir. Sinirlenince derin bir nefes alıyoruz, söyleyeceklerimizi yutuyoruz. 5 dakka sonra sakinleşince söylüyoruz. Böylece kavga etmiyoruz. Ben çocukluğumdan beri sakin bir insandım, ama senin yaşlarındayken sevgilimle çok kavga ettiğim olmuştur. Şimdi düşünüyorum, sırf nazdan boşu boşuna canına okumuşum adamın. Sen de öyle yapıyorsundur eminim.

11 yılı doldurduk 12 den gun alıyoruz.asla ona hakaret beddua türü şeyler söylemedim, söylemem.susarım surat yaparım konuşmam.sonra onun sinirleri yatışınca gelip gönlümü alır.asla o haya ve edep perdesini yırtmadım, yırttıgım zaman biliyorum ki ona olan hislerim aynı oöayacak ve kendime saygımı kaybedeceğim.benim için evlilikten bile önemli olan kendimle olan ilişkim.

Bağırarak çağırarak derdimi anlatmayı ve anlatılmasını hiç sevmem. Düzgünce konuşmaya çalışırım. Sesimi yükseltmelerim istemsiz olur, bağırma der ama ben kendimce bağırmıyor olurum, konuşma tempom yükselmiş olur, bağırıyorum sanar. Arada tatlı inatlaşmalarımız dışında kavgamız gürültümüz pek yoktur. Kalbimi kırarsa direk ağlarım. Kavgaya gürültüye gelemem. Baba evinde yeterince çektiğim için kaldıramıyorum. Küs hayatta uyuyamam. O döner uyur ben küsersek barışana kadar uyuyamam ağlarım kendime gelemem. Kavgadan bağrışmaktan nefret ederim.

Birbirimize saygısızlık yaptığımızı kırdığımızı da düşünmüyorum pek. Umarım böyle dvam eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…