sımdı bende su sıkıntı var çokta ınatım o gelınce ben ıstemıyorum bı sure hemen sarılmak ıstıyor ben yapamıyorum ya hemen o da gelmıor artık
kızlar nasıl anlatsam ne demek ıstediğimi size... evlilikte derler geçinmek için kocanıza he diyin geçin..susmasını bilin..evlilik öyle yürür..siz susabiliyor musunuz ben de mi tuhaflık var. ben susamıyorum yani hakkımı savunmadan duramıyorum..hayli ile kavga çıkıyor..tahmın edemıyorum melek gibi sinirleri alınış bir kadın var mı aranızda ..ve aslında farkediyorum ki en çok kendıme zarar veriyorum tartısmada öfke bızı bıtırıyor..yapamıyorum ama her seferınde he dıyıp geçicem beklentımı küçültcem diyorum olmuyor spesifik bır konudan bahsetmıyorum. Evliliktekı genel seylerden evli olanlar bilir
Öfke kontrolüm yok ağzıma ne gelirse söyler sonra odayı terk ederim, on dk sonra da eşim gelir
Bazen sıcağı sıcağına tartışıyorum
Bazen dizine yatıp sakin sakin yanlışlarını kırıldıklarımı vs anlatıyorum
Bazen biriktiriyorum topluca gelmişti geçmişi geçiriyorum
Ama genelde bildiğin şeytan gibiyim canına okuyorum
Ben ne geçinicem kocamla kocam benle geçinsin
Valla canım çok şükür problemsiz bir evlilik hayatım var pek tartışmayız.Karşılıklı susarız bazı anlaşmalarımız var.Mesela bir şeye kızdıysak sabah kalkınca sıfırlıyoruz kendimizi günaydın aşkım modunda uyanıyoruz.Ben de o da o da susması gereken yeri biliyoruz.Hırçınlık yapmıyorum o da uzatmıyor karıcım şu şöyle mi bu böyle mi diye yanıma geliyor.Genelde konuşarak halletmeye bakıyoruz sorunlarımızı ve işe yarıyor.Çünkü bağırmaya başlandığı zaman sıkıntı çıkıp olay çirkinleşiyor bunu farkettik.Biz arkadaş kuzen vs. değiliz biz eşiz hayat arkadaşıyız yanyana omuz omuza olmak zorundayız.Kavgayla gürültüyle ömür geçmez ki.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar nasıl anlatsam ne demek ıstediğimi size... evlilikte derler geçinmek için kocanıza he diyin geçin..susmasını bilin..evlilik öyle yürür..siz susabiliyor musunuz ben de mi tuhaflık var. ben susamıyorum yani hakkımı savunmadan duramıyorum..hayli ile kavga çıkıyor..tahmın edemıyorum melek gibi sinirleri alınış bir kadın var mı aranızda ..ve aslında farkediyorum ki en çok kendıme zarar veriyorum tartısmada öfke bızı bıtırıyor..yapamıyorum ama her seferınde he dıyıp geçicem beklentımı küçültcem diyorum olmuyor spesifik bır konudan bahsetmıyorum. Evliliktekı genel seylerden evli olanlar bilir
Ay ben varım sinirleri alınmış. Ama bu hakkımı savunmuyorum, hep alttan alıyorum demek değil. Sadece söyleyeceğimi kavga ederek, tartışarak söylemiyorum. Sakin konuştuğum, araya sevgi sözcükleri koyduğum zaman her şeyin daha kolay çözüldüğünü gördüm. Sadece eşime değil, herkese karşı tavrım bu.
Söylemeden geçemicem. Yorumlarınıza sürekli denk geliyorum ve size çok özeniyorum keşke ben de sizin kadar olaylara anlayışlı bakabilsem ya valla çok tatlısınız :)
Hihi teşekkür ederim. İstersen yaparsın şekerim zor değil o kadar. Zamanla alışkanlık haline geliyor zaten.
Ben sizin gibi olsam erkek arkadaşım dünyanın en mutlu insanı olurdu sanırım :))
10 dk ya gelennnn eşin yıllar geçtikçe 10 gün küssen gelmiyor tecrübe ile sabit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?