siz nasılsınız

Valla dediğin gibi sırf naz başka bir şey değil :) bu yöntemi uygulucam kesinlikle inşallah bende de işe yarar teşekkür ederimmmm :))

Hakliysam hayatta kabullenmem am esim sinirliyken aramam hakkimi. Sakinlestigi ilk anda da kendimi savunurum. Hem tartisma kavgaya donmemis oluyor hem de hakkimi savunmus oluyorum.

yaa ozaman size hayran kaldım ne guzel ıste ben sınırlıyken sevgı sözcuklerını cıkaramıyorum kabız gibi

Hakliysam hayatta kabullenmem am esim sinirliyken aramam hakkimi. Sakinlestigi ilk anda da kendimi savunurum. Hem tartisma kavgaya donmemis oluyor hem de hakkimi savunmus oluyorum.

ıste nasıl sınırlıyken sakın kalabılıyorsunuz bu formulu arıyorum

ozur dıleyerek soruyorum ayrıldınız sanırım ? etkısı varmıydı bu tartısmaların yıprattı mı özel oldu

ozur dıleyerek soruyorum ayrıldınız sanırım ? etkısı varmıydı bu tartısmaların yıprattı mı özel oldu

yıpratmasına yıprattı ama ayrılmamızın sebebi bu değildi aksine böyle biraz nasıl diyeyim artık çaçaron mu olmam hoşuna gidiyordu hem özel değil zira site ahalisi biliyordur eminim ayrılık sebebimizi
ha bir de bana şu olay saçma geliyor biz neden geri çekilmek zorundayız?
yani tamam saygısızlık etmeyi falan kastetmiyorum ama bir tartışma varsa ben de taşı gediğine oturturum yani lafımı sakınmam haksız mıyım böyle seksist yaklaşımlarla kadını sindirecekler güya

valla canim ayni dert benimde basimda agzimi hic tutamiyorum bazen cok kirici ve istemedigim seyleri söylüyorum daha biraz önce baristik esimle tam 1 hafta küstük esim bana bagirmaya basladigi zaman tutamiyorum kendimi bide hep eski konulari aciyorum ister istemez eeeeeeeeeee kavga böyle uzayip gidiyo bazen sus diyorum kendimi ama yiyip yutamiyorum bence bu karakter meselesi mesela benim annem hic agzini acmazdi baban kizdigi ve bagirdiyi zaman kadinin agzi var dili yok ama bende kizi olduguma ragmen tam tersiyim bazen

Ya canim o geçmişteki kavga meselerini bnde isitip koyuyorum önüne o da nazil bir hafiza var nazil hatirliyr nazil tam ihtiyacin olduğunda cikariyorsn diyor bizde dun kavgiydk

alttan alıp melek gibi olduğum zamanlar afedersin ağzıma s...
küsmeler,tripler,saçma sapan muhabbetler,içmeler...
sonra aklım başıma geldi çatırrr çatırrrr kavgamı ediyorum..
ne diyeceksem diyorum.
istemediğim hiçbişeyi yapmıyorum..
şimdi melek oldu kendileri..
yüzvermeye gelmez tepene çıkar bunlar...

Son düzenleme:

Bende senin gibi dusunuyorm neden susayim ki ona gün görmemiş evden cikmamis gel diyince gelen götür diyince goturen biriyle evlnseydn madem diyorum oyle olunca bi sus diyor çünkü .hakkini yemiyeyim barismaya hep o geliyor ama o da zorlaniyor artik glmkte annelerimz iyi susmus vallahi babam adam gibi adamdr ama mesela bazen anneme davranis biçimini Esim. Bana sergilese offf yani

Benim de gözlemlerim bu yönde yüz verince suyunu bile benden istiyor bi silkeliyorm kendine geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…