siz ne anlarsınız?

Neyusa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2011
546
118
133
Ağrı
Şimdi kızlar benim eşimin iş arkadaşıyla ailecek görüşüyorduk...Yani eşim tanıştırdı...Birkaç kez gidilip gelindi. Ama nasıl desem eşimin iş arkadaşıyla hiçbir muhabbetim olmadı.Adam benle hiç muhatap olmadı gözüme bile bakmıyodu...Aynı ortamda oturuyorduk halbuki. ..Neyse ben çok takılmazdım böle şeylere..Daha sonra maalesef eşimle problemler yaşadık ve bu arkadaşıda işin içindeydi...Zaten eşi sayesinde haberim oldu her şeyden...Ben bu adamı aradım bişiler öğrenmek için benle hiç konuşmayan adam saatlerce dil döktü bana veeee bana dedi ki "canın sıkıldığında ya da kafan bozulduğunda istediğin vakit ara beni" ben kendimi kötü hissettim ve art niyet aradum tabi ve eşime anlattım. ..İşte dedim bu insanları evimin içine soktun yuvamı yıkacaktın dedim...Eşim ise imanılmaz rahatsız oldu ama suçlu olduğı için bişi diyemedi..

Yani ben adamı yanlış mı anladım,abarttım mı?

Son düzenleme:

Sen, sana hiç yüz vermeyen eşlerle aynı ortamdayken dahi hiç konuşmayan bir adamı özel hayat meselen için nasıl arayabiliyorsun ki? Orayı tam anlamadım.

Sen, sana hiç yüz vermeyen eşlerle aynı ortamdayken dahi hiç konuşmayan bir adamı özel hayat meselen için nasıl arayabiliyorsun ki? Orayı tam anlamadım.

Aslında yüz vermemek değil nasıl desem hani kasıntı olan tipler vardır güya kadınlarla konuşmaz "din"adı altında ama alttanda herşeyi karıştıranlar...öyle bi tipti...mecburen karışmak zorundaydı olayın içinde bizzat o adam da vardı çünkü. ..eşimi gaza getiren,onu dolduranlardan biriydi oda

Tam olarak sorin neydi

Şimdi anladım.
haklı gibisiniz o zaman. Lüzum yok eşimle konuşursunuz falan diyip kapatsaydınız telefonu.
Siz mutluluğunuza bakın ya boş verin 3. 4. şahısları.

Şimdi anladım.
haklı gibisiniz o zaman. Lüzum yok eşimle konuşursunuz falan diyip kapatsaydınız telefonu.
Siz mutluluğunuza bakın ya boş verin 3. 4. şahısları.

Şu an o insanlarla hiçbir bağlantımız yok eşim de kesti muhabbeti zaten..sadece adamın sözlerinde art niyet aradım...paylaşmak istedim...eşimi çok seviyorum onunda beni sevdiğine eminim...fazlasıyla. .hayat sürprizk dolu onu gördük..ve bize çok büyük ders oldu...arkadaşlarımızı daha bi özenle seçiyoruz artık

Son düzenleme:

Kırmızıladığım yeri neden söylediğinizi anlamadım. eşiniz nereden bilecekti adamın iç yapısını, sizinle konuşmamış bile... Siz bile şaşırmışsınız... Neyse geçmiş olsun..

Zannediyorum olayı tam anlatmak istemediğinizden ben pek birşey anlamadım. Sizinle muhattap olmayan birine telefon açtığınıza göre konu çok önemlidir sanıyorum. Ama bana eşimin arkadaşı çok rahatsız edici birşey söylese bile ben söylemem. Hatta başıma daha ağır laflar geldi, evli bir adam beni denize yüzmeye çağırdı. o ara nişanlıydım ama asla söylemedim. Gerçekten bir tehlike görmediğim sürece de söylemem. Herkesin doğrusu kendine tabi, bu da benim doğrum. Size böyle yapsaydınız diyemem.
Konunuzu 5-6 defa okudum ama tık yok, pek bişi anlamadım.. benim yatma vaktim gelmiş anlaşılan

aramasaydınız keşke yada. aradanız bişiler ögrendiniz hemen kapatsaydınız.
fırsat vermeseydiniz. öyle demesine. yada tersleseydiniz

Bence doğru olanı yapmıssınız bunu dine bağlamıyorum nasıl düşündüğünüzü bilemem çünkü ama adamın söylediği şey hiç normal değil. Ahlaki değil pek. Bir erkek evlı bır kadına canın ne zaman isterse ara diyemez...

Adam belki gerçekten çekindi o gün sizinle konuşmaya.... Ama siz arayip konuşunca hem yaptigi hatadan utanip hem de sizin davranisiniza karsilik yardimci olmaya calismis ve yakinlik göstermeye samimi olmaya calismis olabilir...

Sonuçta sizin aramanizda karsi tarafi düşündürmüş olabilir ama sadece bir his ile esinize öyle bir yorumda bulunmak çok doğru değil tam tersi de olabilir bilemezsiniz ...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sorunu bilmeden yoeum yapmak yanlis olur. Adam o lafi lafim gelisi de soylemis olabilir. Nasil doldurmus? Anlamadm ama gorusmeyin artik fazla yuzgoz olunmus zaten gerisi teferruat unutun..

Ne olmuş böyle söyleyince ya gerçekten bu kadınların kıskançlığı beni bile geriyor. Birine böyle bişey desk yanlış anlayacak demek ki... arayıp adama kocanızla ilgili dert yanan sizsiniz ve yemeden içmeden ortada net bir şey olmadan eşinize anlatan da sizsiniz.
Konuşmamasından rahatsızsınız, derdin olduğunda arayabilirsin demesinden de...

Olayı tam detaylı bilmediğim için bir şey diyemeyeceğim ama bazı insanlar tanıdıklarının sorunlarına karşı daima onun yanında olmak ister ,''Ne zaman istersen beni arayabilirsin,çekinme,sıkılma '' falan kuğul insanlar evli,bekar fark etmez bu tiplerde yani kötü bir amacı yoktur diye düşünüyorum ki eşinizin iş yerinden arkadaşıymış.Üstelik siz yardım istemişsiniz adam damdan düşer gibi bunları dememiş ki :44:

Art niyet yok gibi geldi bana .
Ama artik konusmayin yeterince olay yasanmis.

yapma lütfen arkadaşım böyle bir ima olabilir mi .. Onu aramanızın sebebi de zaten bu değilmi arayıp birşeyler öğrenmek ve destek istemek.. Adam buna karşılık istediğiniz her zaman yardımcı olabilirim arayabilrsiniz dedi diye kötü mü oldu.. sizin mantığınızla düşünürsek arayan da sizsiniz böyle bir kötü düşünce varsa bunun size de uğraması gerekmez miydi.. sadece söylenenlerle değil hislerle hareket edin.. Hıı misafirliğe gittiğimizde gözünü benden ayırmıyor hep bir sohbet etme çabası içinde gibi şeyler söylemiş olsaydınız amenna ama böyle birşeyin olmadığını da yine siz söylüyorsunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…