Siz ne anlıyorsunuz bundan?

Hikaye paylasabilip mesajina donmuyorsa ben olumlu anlam cikartamadim.
Cunku erkekler genelde bekleme artik yaz surekli diyip susmaz. Patir kutur yürür.
Bence yas bu is.

Insallah ben yanlis aliyorumdur

Aslında yazdığı çok yuvarlak ve politik. Eğer böyle kelimelerle oynamayı seven, sarkastik, dalgacı, laubali bir insansa alt metinde ''yazma bana.'' diyor derim. Yılışık bir insan değilse, yazarken ya da konuşurken çok da düşünmeyen bir adamsa biraz nezaketen denmiş gibi bir ''artık teklifsiz yazabilirsin bana.'' bu. Her iki durumda da biraz umursamamazlık barındırıyor, çek kendini bence.

Aslında yazdığı çok yuvarlak ve politik. Eğer böyle kelimelerle oynamayı seven, sarkastik, dalgacı, laubali bir insansa alt metinde ''yazma bana.'' diyor derim. Yılışık bir insan değilse, yazarken ya da konuşurken çok da düşünmeyen bir adamsa biraz nezaketen denmiş gibi bir ''artık teklifsiz yazabilirsin bana.'' bu. Her iki durumda da biraz umursamamazlık barındırıyor, çek kendini bence.
aynen çok yuvarlak iki yere de çekiliyor. karakterini bilmediğim için net yorum yapamıyorum, ne demek istedin anlamadım dedim, bir şey yazmayacağım zaten başka

Ne demek istediğini anlamadım dedim. Mesaj görüldü bikaç dakika önce, cevap vermedi. zaten olumsuza hazırladım kendimi ama kötü de olsa bir cevap bekledim yani. Nasıl biri olduğunu başta görmem iyi oldu.

Fena bozmuş diyecektim,ama evet doğru hikaye atmamı bekleme artık demek istemiş :))))
İyi ki o anlık sinirle saydırmamışsınız :KK70:

Ne demek istediğini anlamadım dedim. Mesaj görüldü bikaç dakika önce, cevap vermedi. zaten olumsuza hazırladım kendimi ama kötü de olsa bir cevap bekledim yani. Nasıl biri olduğunu başta görmem iyi oldu.

Aa şaka gibi :cry:
İşi filan mı vardır acaba ya?
Sen yazma daha. Erkeklere de adım atmak iyi değil işte egolar yükseliyor.

Back
X