- 17 Kasım 2014
- 1.805
- 1.684
- 83
- Konu Sahibi castleinthesnow
gece 2de yazdım ama ben de onun mesajını 2 saat okumadım paylaşım yaptıgım haldehoşlanan insan saatler sonra cevap yazmaz. Ne demek istedin anlamadım, mesajını yazalı ne kadar oldu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gece 2de yazdım ama ben de onun mesajını 2 saat okumadım paylaşım yaptıgım haldehoşlanan insan saatler sonra cevap yazmaz. Ne demek istedin anlamadım, mesajını yazalı ne kadar oldu
Haklisin ama biraz zorlama duruyor böylesi ..Şuan cevap bekliyorum zaten ne demek istediğini anlamadım dedim açık açık yazsın yani sürüncemede kalmasını sevmiyorum
Dursun ne yapayım yapacak bir şey yok :) böyle kafama takacağıma direkt olumsuz yanıt alsam bile takmam artıkHaklisin ama biraz zorlama duruyor böylesi ..
Kör aşık mod on :)) bol şansDursun ne yapayım yapacak bir şey yok :) böyle kafama takacağıma direkt olumsuz yanıt alsam bile takmam artık
ahahaha yok yaa beğendiğim biri sadece :) ama bu gidişle aşık olucamKör aşık mod on :)) bol şans
aynen çok yuvarlak iki yere de çekiliyor. karakterini bilmediğim için net yorum yapamıyorum, ne demek istedin anlamadım dedim, bir şey yazmayacağım zaten başkaAslında yazdığı çok yuvarlak ve politik. Eğer böyle kelimelerle oynamayı seven, sarkastik, dalgacı, laubali bir insansa alt metinde ''yazma bana.'' diyor derim. Yılışık bir insan değilse, yazarken ya da konuşurken çok da düşünmeyen bir adamsa biraz nezaketen denmiş gibi bir ''artık teklifsiz yazabilirsin bana.'' bu. Her iki durumda da biraz umursamamazlık barındırıyor, çek kendini bence.
Üstteki yazdıgım mesajı oku canımvalla bir ben yanlış anladım herhalde ,
yazmanı istemiyor bence
Üstteki mesajımı okusana kuzuFena bozmuş diyecektim,ama evet doğru hikaye atmamı bekleme artık demek istemiş :))))
İyi ki o anlık sinirle saydırmamışsınız![]()
Ne demek istediğini anlamadım dedim. Mesaj görüldü bikaç dakika önce, cevap vermedi. zaten olumsuza hazırladım kendimi ama kötü de olsa bir cevap bekledim yani. Nasıl biri olduğunu başta görmem iyi oldu.
Amaaan içimde kalmadı en azından. Nerde görücem yüz yüze keyfi bilir :)Aa şaka gibi
İşi filan mı vardır acaba ya?
Sen yazma daha. Erkeklere de adım atmak iyi değil işte egolar yükseliyor.
Hikaye ne onu çözemedim