- 30 Mayıs 2015
- 14.300
- 13.963
- 298
- Konu Sahibi castleinthesnow
Amaaan içimde kalmadı en azından. Nerde görücem yüz yüze keyfi bilir :)
Aynen en azından içinde kalmadı dediğin gibi:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amaaan içimde kalmadı en azından. Nerde görücem yüz yüze keyfi bilir :)
Öyle değilmiş maalesef yukarda yazdım :/ben de arkadaşların gibi düşündüm.
He o hikayeİnstagram story :))
Yani resim atıyor 24 saat sonra siliniyor. Ona hikaye diyorlar anlık paylaşım.
Daha önce bir kez hikayesine laf attığım tatlı tatlı konuştuğumuz bir beye bu sefer normal mesaj attım. Naber nasılsın diye, o da cevap verdi, sonra ben cevap verdim ve "Bu sefer hikaye atmanı beklemedim." dedim. Sonra hikaye falan paylaştıgı haldemesajım görüldü olmadı mesajım çok geç bir saatte döndü "Bekleme zaten artık" dedi. Ben baya bir süre yazmadığı için moralim bozuldu yazdığını direkt yazma demek istedi diye anladım, o yüzden 2 saat falan cevap vermedim sonra ne demek istedin anlamadım dedim :) ama arkadaşlarım kızım sen saf mısın çocuk "hikaye atmamı bekleme artık, yaz " demek istemiş diyor. Şimdi cevap bekliyorum bakalımSiz ne anladınız bundan
![]()
Ne demek istedigini anlamadim dedim görüldü olmuş cevap yazmadı maalesefHikayeyi bekleme, normal zamanlarda da yaz diyor ayol nesini anlamadınız bunun? Ahhh aşkk... :) Ha ama tabi nasıl yazdığı da önemli, normalde emoji kullanan biriyse ama bu sefer kullanmadıysa sizin dediğiniz gibi de algılanabilir.
Ne demek istedigini anlamadim dedim görüldü olmuş cevap yazmadı maalesef
Belli oldu onu anladım zaten ama kötü de olsa cevap vermesini bekledim yaniO zaman gönülsüz bu abi, üzgünüm. :/
Belli oldu onu anladım zaten ama kötü de olsa cevap vermesini bekledim yani
arkadaşların haklı.Daha önce bir kez hikayesine laf attığım tatlı tatlı konuştuğumuz bir beye bu sefer normal mesaj attım. Naber nasılsın diye, o da cevap verdi, sonra ben cevap verdim ve "Bu sefer hikaye atmanı beklemedim." dedim. Sonra hikaye falan paylaştıgı haldemesajım görüldü olmadı mesajım çok geç bir saatte döndü "Bekleme zaten artık" dedi. Ben baya bir süre yazmadığı için moralim bozuldu yazdığını direkt yazma demek istedi diye anladım, o yüzden 2 saat falan cevap vermedim sonra ne demek istedin anlamadım dedim :) ama arkadaşlarım kızım sen saf mısın çocuk "hikaye atmamı bekleme artık, yaz " demek istemiş diyor. Şimdi cevap bekliyorum bakalımSiz ne anladınız bundan
![]()
Öyle degilmis. dün gece, "ne demek istedigini anlamadim" dedim bugun gördügü halde cevap vermemis.arkadaşların haklı.
boşver gitsin o zaman. yeni nesil erkeklerde pek nazlı. ıssız adam modunda alayı. çekilir çile değiller.Öyle degilmis. dün gece, "ne demek istedigini anlamadim" dedim bugun gördügü halde cevap vermemis.
Aynen ya, bari yazmanı istemiyorum falan de yani. Tribe bakboşver gitsin o zaman. yeni nesil erkeklerde pek nazlı. ıssız adam modunda alayı. çekilir çile değiller.
onada bi kaç saat sonra cevap yazar, huyu bu heraldeAynen ya, bari yazmanı istemiyorum falan de yani. Tribe bak
Dün saatler sonra yazdı ama görüldü yapmamıştı. Ben dün gece yazdım bugun görüldü oldu cevap yok yazmaz artık benceonada bi kaç saat sonra cevap yazar, huyu bu heralde