Siz Ne Derdiniz?

torarikar

Daha yaşanacak çok şey var...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6.069
7.854
198
Merhaba çok konu açtığımı biliyorum ama buradan destek alıyorum.Şimdi size bir şey sormak istiyorum.Diyelim ki bir arkadaş topluluğu size çok büyük haksızlıklar yaptı.Daha sonra o arkadaş grubunun bulunduğu ortamdan ayrılmaya karar verdiniz. Bir daha hiç görmeyeceksiniz o insanları.Gitmeden önce hepsine mesaj yoluyla bir şey söylemek istiyorsunuz.Daha sonra hayatınızdan tamamen sileceksiniz ama.Böyle bir durumda ne söylenir ki,yaptıklarının hatasını hissetsinler ve söz içlerine otursun?Boşver demeyin lütfen,içim başka türlü soğumayacak.Nasıl bir yazı yazabilirim?Zaten bu mesajdan sonra onlarla hiçbir zaman muhatap olmayacağım.

Ne gerek var? zaten sorunlarınız varsa neden içlerine otursun ki size haksızlık yaptılarsa zaten önemsemiyorlardır ve inanın kendinizi küçük düşürmekten başka bir işe yaramaz çünkü öyle insanlar zaten kendilerini haklı görürler hiçbir zaman yaptıklarını görüp yüzleşmezler çok gereksiz olur ve ayrıca bir de haklıyken haksız olursunuz ne kurmuşsun ya kendi kendine öyle bile derler sessiz sedasız uzaklaşmak en mantıklısı olur çocuk gibi olur diğer türlü hem niye yüzlerine demiyorsunuz madem o anda yüzlerinin halini görmek daha iyi değil mi mesajla söylemek daha çok dalga konusu olur

Haksızlıklar yapılırken konuşsaymışsınız, şimdi ne yazsanız komik duruma düşeceksiniz.
En güzeli sessiz sedasız hepsi ile iletişimi kesmek.

Merhaba çok konu açtığımı biliyorum ama buradan destek alıyorum.Şimdi size bir şey sormak istiyorum.Diyelim ki bir arkadaş topluluğu size çok büyük haksızlıklar yaptı.Daha sonra o arkadaş grubunun bulunduğu ortamdan ayrılmaya karar verdiniz. Bir daha hiç görmeyeceksiniz o insanları.Gitmeden önce hepsine mesaj yoluyla bir şey söylemek istiyorsunuz.Daha sonra hayatınızdan tamamen sileceksiniz ama.Böyle bir durumda ne söylenir ki,yaptıklarının hatasını hissetsinler ve söz içlerine otursun?Boşver demeyin lütfen,içim başka türlü soğumayacak.Nasıl bir yazı yazabilirim?Zaten bu mesajdan sonra onlarla hiçbir zaman muhatap olmayacağım.
BEN HİÇ MUHATAP OLMAZDIM

Yayında ve yapımda emegi geçer herkesin Allah belasını...
şaka tabi bence haklıysan sessiz gitmek iyidir boşver..
Ne halleri varsa görsünler.

Seni önemseyen kişiler olsaydı zaten seni kırmazlardı. Atacağın mesajı da önemsemeyecekleri gibi dalga konusu olur. En güzeli sessizce uzaklaşmak kendi iyiliğin için en azından.

Ben bu tiplere napıyorum anlatayım. Karaktersizliklerini farkedince hemen aşırı, karşılıksız bir iyilik timsaline dönüşüyorum. Yüzlerine o kadar iyi davranıyorum ki şok yaşıyorlar. İşte sen çok iyi birisinler ,övmeler... Dedikodunuzu yaptıkları ortamlarda aşırı sevmeler övmeler. Bu şekilde şaşırtıp kafa karıştırıyorum. Güvenmeye başlıyorlar bir şekilde. Sonra şartlar intikam almaya müsait hale geliyor.:KK62:

Nasıl bir haksızlıktan bahsediyoruz ki şimdi?
Sana göre haksızlık olmuştur
Ama onlar aslında başka sebepten öyle davranmıştır falan.

Belki o alındığın olayı bile unuttu millet.
Attığın mesajı anlayamayacaklar bile belki.

Burdayken iyiydik
Giderken kötülüğümüz mü aklına geldi yani diyecekler.

Nasıl bir haksızlıktan bahsediyoruz ki şimdi?
Sana göre haksızlık olmuştur
Ama onlar aslında başka sebepten öyle davranmıştır falan.

Belki o alındığın olayı bile unuttu millet.
Attığın mesajı anlayamayacaklar bile belki.

Burdayken iyiydik
Giderken kötülüğümüz mü aklına geldi yani diyecekler.
Yok bu asla öyle küçük bir olay değil.Ne mi yaptılar?Beni sessiz buldukları için dışladılar,iftira attılar ve en sonunda üstüme bile saldırmaya kalktılar.Bunlar oldu,şimdi size soruyorum.Haksızlık mı bunlar?

Eğer dediğinz kadar pişkin tiplerse mesajlarınzla dalga geçerler size de cevap falan atarlar daha çok canınz sıkılır ben olsam her yerden silerdim yeterli oolurdu

Kendinizi komik duruma düşürmeyin. Bir daha görüşmemeyi seçmişsiniz zaten başka mesaja ne gerek var.

Back
X