Siz Ne Derdiniz?

Merhaba çok konu açtığımı biliyorum ama buradan destek alıyorum.Şimdi size bir şey sormak istiyorum.Diyelim ki bir arkadaş topluluğu size çok büyük haksızlıklar yaptı.Daha sonra o arkadaş grubunun bulunduğu ortamdan ayrılmaya karar verdiniz. Bir daha hiç görmeyeceksiniz o insanları.Gitmeden önce hepsine mesaj yoluyla bir şey söylemek istiyorsunuz.Daha sonra hayatınızdan tamamen sileceksiniz ama.Böyle bir durumda ne söylenir ki,yaptıklarının hatasını hissetsinler ve söz içlerine otursun?Boşver demeyin lütfen,içim başka türlü soğumayacak.Nasıl bir yazı yazabilirim?Zaten bu mesajdan sonra onlarla hiçbir zaman muhatap olmayacağım.
Bak canım beni ablan olarak gör ve alınma sen biraz fazla çocuk ruhlusun biraz olgunlaş kimseye mesaj atma sessizlik isyandan daha çok insanların içine oturur attığın mesajla onlar birden hizaya gelip aaaa ayıp ettik demeyecek aksine belki dalgaya bile alacaklar yapma sessiz sedasız çekil

Eğer illa böyle bir şey yapmak istiyorsan, bu şekilde aklından atabileceksen; "Son sözümü söyler giderim" olayını mesajla, whtsp grubuyla filan yapmamanı tavsiye ederim. Hepsini bir arada buluşturabileceğin bir an, konuş içinden geldiği gibi, diyaloğa girme ve kapını kapat çık git.

Mesaj yolu ile yaparsan, ellerinde yazılı kaynak bırakırsın ve bunu salt kendi aralarında eğlence olsun, canımız sıkılıyo uğraşalım şunla fikriyle bile senin sosyal medyadaki hesaplarına fake üyeliklerle sızıp paylaşabilirler ya da kendi hesaplarından makaraya sararlar en basiti. Bu sebeple ve yüz yüze olmanın sözler üzerindeki kuvveti sebebiyle de söyleyeceklerini yüzlerine söyle derim.

Yok bu asla öyle küçük bir olay değil.Ne mi yaptılar?Beni sessiz buldukları için dışladılar,iftira attılar ve en sonunda üstüme bile saldırmaya kalktılar.Bunlar oldu,şimdi size soruyorum.Haksızlık mı bunlar?
Anladım..
Haksızlık evet.
Keşke görüşmeye devam etmeseydin.
Böylelikle asıl tavrını o zaman göstermiş olurdun.

Şimdi mesaj atacaksın.
Öfkeni, kırgınlığını anlatacaksın.
Cevaplar can sıkıcı olacak büyük ihtmalle.
Yerinde olsam atmazdım.

Eskiden olsa atardım
Bu kadar beklemez hemen dökerdim içimi
Geri dönüşler hep daha çok sinirlendirdi
Aldığım cevaplar, karşındakinin poposunun havalanması..
Bir kaç seferdir
Ya anında lafımı söylüyorum
Ya da hiiç sesimi çıkarmıyorum.

Yine de sen bilirsin.

Bende sizin gibi bir gün icinde bir "arkadas grupla" tüm iliskimi kestim. Böyle mesajlara felan gerek duymadim cünkü onlari kendi kötülükleriyle ve eziklikleriyle basbasa biraktim. Bu her mesajdan daha iyi. Cünkü ben onlardan kurtuldum. Size haksizlik edene iki cift lafiniz varsa eyvallah. Alin karsiniza yüzüne söyleyin. Ama sanirim siz onlardan gelen tepkiden de korkuyorsunuz

Merhaba çok konu açtığımı biliyorum ama buradan destek alıyorum.Şimdi size bir şey sormak istiyorum.Diyelim ki bir arkadaş topluluğu size çok büyük haksızlıklar yaptı.Daha sonra o arkadaş grubunun bulunduğu ortamdan ayrılmaya karar verdiniz. Bir daha hiç görmeyeceksiniz o insanları.Gitmeden önce hepsine mesaj yoluyla bir şey söylemek istiyorsunuz.Daha sonra hayatınızdan tamamen sileceksiniz ama.Böyle bir durumda ne söylenir ki,yaptıklarının hatasını hissetsinler ve söz içlerine otursun?Boşver demeyin lütfen,içim başka türlü soğumayacak.Nasıl bir yazı yazabilirim?Zaten bu mesajdan sonra onlarla hiçbir zaman muhatap olmayacağım.

Dalga geçerler olur biter . Hiç uğraşma

Ne yazsan da içlerine oturmaz emin ol, içlerine oturacak şeyler yapabilecek olsaydın zaten seni ezmezlerdi. Acı ama gerçek bu, böyle böyle öğreneceksin insan ilişkilerini. Aynı hataları yeni arkadaşlıklarında yapmazsın olur biter, şimdiden sonra aforizma yazıp da kendini komik duruma düşürme.

Size haksızlık saygısızlık etmişler pişkinlik değil mi bu ? O kelimeye mi takıldınız
Yani evet başkasına karşı pişkin olabilirler ama kendi hatalarını yüzlerine vurunca da hiç utanmayıp mahcup olmayıp yine bu kadar pişkin olurlar mı acaba

Yok bu asla öyle küçük bir olay değil.Ne mi yaptılar?Beni sessiz buldukları için dışladılar,iftira attılar ve en sonunda üstüme bile saldırmaya kalktılar.Bunlar oldu,şimdi size soruyorum.Haksızlık mı bunlar?
Mesaj atmazdım hepsini heryerden siler ve engellerdim,yapmanız gereken aslında size bunları yaptıkları an cevap vermenizdi sessiz kalmayacaktınız şimdi mesaj atarsanız hiçbirşey değişmez.

Şöyle yaz.
Size b.k diyemem
B.k duyarsa ar eder
Bir zerreniz b.ka düşse
Onu da ziyan eder.
Neyzen tevfik

Mesaj atmazdım hepsini heryerden siler ve engellerdim,yapmanız gereken aslında size bunları yaptıkları an cevap vermenizdi sessiz kalmayacaktınız şimdi mesaj atarsanız hiçbirşey değişmez.
Sesimi çıkardım aslında,ama hala tam hırsımı alamadım.Bana atılan bir iftira var ortada.

Sesimi çıkardım aslında,ama hala tam hırsımı alamadım.Bana atılan bir iftira var ortada.
İşte size iftira attıkları zaman konuşacaktınız şimdi mesaj atsanızda birşey olmaz içlerine felan oturmaz biz ne yaptık bu kıza demezler,aksine yüzümüze söyleyemediği şeyleri mesajla yazıyor biz haklıymışız derler.

Back
X