siz ne dersiniz resimli

homesweethome3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2013
2.994
1.324
36
12062015153440.jpg

6078_E0208%20copy.jpg

okypete kesin bana kızıcak buraya açtığım için ama :) kızlar sizce bu yüzükler güzelmi 2.si bizim çok hoşumuza gitti ama böyle pürüzlü gibi sizce bi sorun olurmu? bide illa sarı bi renk olmalımı diye düşünüyorum tek taşta beyaz zaten buda beyaz ikisi kötümü durur bilemedim

1.si derim sanki otekinin ustu cok kullanimdan cizilmis gibi duyor begenmedim onu ama benim favorim klasik tombul alyans

Bence 1. Resimde ki yüzükler daha hoş. Hem şık hem sade.
evet onuda beğendik ama iki tarafıda taşlı çokmu demode gibi acaba diye düşünmedim değil :)

1.si derim sanki otekinin ustu cok kullanimdan cizilmis gibi duyor begenmedim onu ama benim favorim klasik tombul alyans
evet daha yakından görmedik bizimde kafamızı karıştırıyo o pürüz kısmı

Tam benim stilim. Sarı altın hiç sevmem, erkekte hele sinir olurum. Tek taşın yanına da pek güzel duruyo. İkisi de çok güzel ama oyum 2.ye

ben silver alyanslarin genclerin kendi aralarinda taktiklari soz yuzuklerini animsattigini dusunurum hep.. taktigim sari tek aksesuarim alyansim.rose yada gold favorim. bu ikisinden birini sececek olsaydim mutlaka 2. secerdim.

ben silver alyanslarin genclerin kendi aralarinda taktiklari soz yuzuklerini animsattigini dusunurum hep.. rose yada gold favorim. bu ikisinden birini sececek olsaydim mutlaka 2. secerdim.
benimde kafamı o karıştırıyo aslında bi renk katmalıyız diye düşünüyorum ama illa ikisi seçeneğimiz değil sadece sizin yorumlarınızı merak ettim daha gidip bakılmadı bunlardan çok alakasız bişey bile alabiliriz :)

X