Esprili cümleleri de fazla mı ciddiye alıyorsun sürekli? Hesap sormamış ki merak etmiş sormuş, sen de atarlanmışsın hemen.Merhabalar, birkaç ay önce tanışıp sevgili olduğum biriyle bugün kısa bir süreliğine tartıştık. Sebebi de onun için küçük, benim için büyük.
Bana sürekli "sen her şeyi ciddiye alıyorsun" demesinden çok sıkıldım. Hadi dedim "tamam, ben belki fazla tepki veriyorum". Gerçekten de ciddi konular değildi. Ancak bugün muhabbeti öyle bir kapattık ki, ben şüpheye düştüm. Buyrun konuşmayı sizlerle paylaşıyorum.
Gelecek misafirlerin cinsiyetini söylememişim bile. Zaten kiminle kaldığımı sohbet geçmişime göz atsa anlar. Bir de "ben gelmemişim, başkası neden geliyor?" tavrına sinir oldum. Güya şakaya vurduğunu belirtmesi ise beni ayrıca çıldırttı.
Fikrinize ihtiyacım var.
* "Ciddi olmayan cümleleri de zamanında gördük" cümlemle kastettiğim; ondan önceki partnerimde uğradığım manipülasyondu. Yine bu ihtimalden korktum.
Bunu soylemeye gerek var mıydı? Her ilişki kendine özeldir. Bir şekilde bu baskılara fırsat veriyorsunuz.* "Ciddi olmayan cümleleri de zamanında gördük
Ay çok zorsun . Sorabilir niye bu kadar alıngansn ki ayrica Gülen surat koymuş belli ki merak etti doğal bir şekilde. Herşeyi bu kadar abartıp kendininde karşıdakinun de canını sıkabilirsinMerhabalar, birkaç ay önce tanışıp sevgili olduğum biriyle bugün kısa bir süreliğine tartıştık. Sebebi de onun için küçük, benim için büyük.
Bana sürekli "sen her şeyi ciddiye alıyorsun" demesinden çok sıkıldım. Hadi dedim "tamam, ben belki fazla tepki veriyorum". Gerçekten de ciddi konular değildi. Ancak bugün muhabbeti öyle bir kapattık ki, ben şüpheye düştüm. Buyrun konuşmayı sizlerle paylaşıyorum.
Gelecek misafirlerin cinsiyetini söylememişim bile. Zaten kiminle kaldığımı sohbet geçmişime göz atsa anlar. Bir de "ben gelmemişim, başkası neden geliyor?" tavrına sinir oldum. Güya şakaya vurduğunu belirtmesi ise beni ayrıca çıldırttı.
Fikrinize ihtiyacım var.
* "Ciddi olmayan cümleleri de zamanında gördük" cümlemle kastettiğim; ondan önceki partnerimde uğradığım manipülasyondu. Yine bu ihtimalden korktum.
Bu arada isim görünüyor koyduğunuz fotoğraflardaMerhabalar, birkaç ay önce tanışıp sevgili olduğum biriyle bugün kısa bir süreliğine tartıştık. Sebebi de onun için küçük, benim için büyük.
Fikrinize ihtiyacım var.
İsmi kapatmamışım, uyardığınız için teşekkür ederim.
Evet travma tedavisi görüyorum, ve beni "sözle" yönlendirdiğiniz insan da (yani, psikoloğum) emin olun, benimle aynı şekilde düşünüyordur.
Bu ilk tartışmamız değil, iki ay önce buluşacağım ve ondan önce tanışıp arkadaş olduğum bir insanın neredeyse vatandaşlık bilgilerini istemiş, onunla görüşmememi tabiri caizse "ciddi yollu" istemişti. Üstelik çocuğun yüzünü ve hiçbir tavrını görmemesine rağmen. Keşke orada da alınganlık yaptığımı belirtseymişim. Tüh, nasıl da unuturum?
Bence sizler kıskançlığı hafife alıyorsunuz.
Üyelik iptali yapmışsınız. Sizi uğurluyoruz. Bay baaayİsmi kapatmamışım, uyardığınız için teşekkür ederim.
Evet travma tedavisi görüyorum, ve beni "sözle" yönlendirdiğiniz insan da (yani, psikoloğum) emin olun, benimle aynı şekilde düşünüyordur.
Bu ilk tartışmamız değil, iki ay önce buluşacağım ve ondan önce tanışıp arkadaş olduğum bir insanın neredeyse vatandaşlık bilgilerini istemiş, onunla görüşmememi tabiri caizse "ciddi yollu" istemişti. Üstelik çocuğun yüzünü ve hiçbir tavrını görmemesine rağmen. Keşke orada da alınganlık yaptığımı belirtseymişim. Tüh, nasıl da unuturum?
Bence sizler kıskançlığı hafife alıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?