Siz ne dersiniz?

kakaokafa

battı fishing, yan going. ♐
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2014
1.234
1.732
133
Merhabalar, birkaç ay önce tanışıp sevgili olduğum biriyle bugün kısa bir süreliğine tartıştık. Sebebi de onun için küçük, benim için büyük.
Bana sürekli "sen her şeyi ciddiye alıyorsun" demesinden çok sıkıldım. Hadi dedim "tamam, ben belki fazla tepki veriyorum". Gerçekten de ciddi konular değildi. Ancak bugün muhabbeti öyle bir kapattık ki, ben şüpheye düştüm. Buyrun konuşmayı sizlerle paylaşıyorum.
Gelecek misafirlerin cinsiyetini söylememişim bile. Zaten kiminle kaldığımı sohbet geçmişime göz atsa anlar. Bir de "ben gelmemişim, başkası neden geliyor?" tavrına sinir oldum. Güya şakaya vurduğunu belirtmesi ise beni ayrıca çıldırttı.
Fikrinize ihtiyacım var.
* "Ciddi olmayan cümleleri de zamanında gördük" cümlemle kastettiğim; ondan önceki partnerimde uğradığım manipülasyondu. Yine bu ihtimalden korktum.

Eklentiler

• IMG_20221008_163118.webp
    51,4 KB · Görüntüleme: 360
  • IMG_20221008_163048.webp
    47,8 KB · Görüntüleme: 354
Esprili cümleleri de fazla mı ciddiye alıyorsun sürekli? Hesap sormamış ki merak etmiş sormuş, sen de atarlanmışsın hemen.

Bir de geçmiş travmaların varsa bunların acısını başkasından çıkarma, gerekiyorsa bir destek al aş.

Mesajla iletişimde bu tür yanlışlıklar olabiliyor.
Karşıdaki gayet rahat şekilde gülüp eğlenerek bir cümle kursa dahi mesajı alanın zihninde bambaşka bir iletiye dönüyor.
İşte bundan dolayı, anlaşıldığın kadarsın demişler:)

Kahkahalı emoji koymuş yani daha şaka olduğunu anlatmak için ne yapsın ki? Ama siz alt psikolojide farklı bir amaç güdüyor diye düşünüyorsanız bunu biz bilemeyiz siz daha iyi tanırsınız. Geçmişinizin sizi sürekli yakalamasına izin vermeyin böyle çok zorluk çekersiniz.

Ay çok zorsun . Sorabilir niye bu kadar alıngansn ki ayrica Gülen surat koymuş belli ki merak etti doğal bir şekilde. Herşeyi bu kadar abartıp kendininde karşıdakinun de canını sıkabilirsin

Bu arada isim görünüyor koyduğunuz fotoğraflarda

Merak etmiş sormuş kıskanmışta olabilir bana normal geldi siz fazla tepki vermişsiniz sanki

Bana da biraz eski ilişkilerinizdeki güvensizliği yansıtmışsınız gibi geldi. Çok negatif, hesap sorucu bi şey göremedim mesajlarda. Siz mesajlarda hep böyle mesafeli misiniz bu arada, ilk mesajınızdaki tavrı ben patronlarıma yapmıyorum çok soğuk geldiniz.

İsmi kapatmamışım, uyardığınız için teşekkür ederim.
Evet travma tedavisi görüyorum, ve beni "sözle" yönlendirdiğiniz insan da (yani, psikoloğum) emin olun, benimle aynı şekilde düşünüyordur.
Bu ilk tartışmamız değil, iki ay önce buluşacağım ve ondan önce tanışıp arkadaş olduğum bir insanın neredeyse vatandaşlık bilgilerini istemiş, onunla görüşmememi tabiri caizse "ciddi yollu" istemişti. Üstelik çocuğun yüzünü ve hiçbir tavrını görmemesine rağmen. Keşke orada da alınganlık yaptığımı belirtseymişim. Tüh, nasıl da unuturum?
Bence sizler kıskançlığı hafife alıyorsunuz.

Bence sizler kıskançlığı hafife alıyorsunuz.

Hayır siz bizim fikrimizi sordunuz ve söylüyoruz. Bir şeyi hafife almıyoruz, yorumları beğenmeyince neden bizi eleştirmeye başladınız, istediğiniz şey meselenin tarafsızca yorumlanması değil miydi? Ayrıca yapılan yorumların neredeyse tamamı adama fevri davrandığınız konusunda hemfikir, bir düşünün derim.

Ek yapmak istedim: danışmışsınız insanlar da gördüklerini yazmışlar, zaman ayırmışlar. Ama sizi memnun edememişler, yok öyle değildi şöyleydi diye bir de bize kızıyorsunuz. İnsanlar sizin ilişki geçmişinizi ne bilsin paylaşılan konuşmalardan çıkarım yapıyorlar işte. Ne kadar saldırgan bir üslubunuz var yahu, adama iyice hak verdim.

Son düzenleme:
Üyelik iptali yapmışsınız. Sizi uğurluyoruz. Bay baaay

Hayat sizin icin cok zor olsa gerek. Bu konusmada ben birsey goremedim. Kac yasindasiniz merak ettim 18 falan heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…