Siz ne dersiniz?

Sizi ilişkiye hazır göremedim maalesef. Eski ilişkilerinizde yaşadıklarınızı yeni ilişkinize yansıtmışsınız gibi geldi bana. "Bak ben böyle şeylere gelemem" derken aslında karşı tarafa sınır koymaya çalışıyorsunuz. Halbuki karşınızdaki insan size şaka yapıyor. Biraz sakin olmalısınız.

Ama konuda bu detayları vermemişsiniz biz yazılana göre yorum yapıyoruz. Müneccim miyiz ?

Denyoluk etmiş
Senin eve erkek atacağını düşünmüş
Daha bana vermedin demeye getirmiş
Iyyyy tiksindim
İroni yaptığını düşünmüştüm ama yoruma attığın beğenmedim ile ciddi olduğunu anladım ve şok oldum. Adamın mesajlarından nasıl oldu da bunları anladın? Bu biraz da niyete giriyor. Demek senin niyetin fena

Ben niyetimden eminim sen kendi niyetine odaklan
Erkek düşünce dünyasını biliyorum diyelim
Ayrıca herkes konu ile ilgili kendi düşüncelerini yazıyor.
Sana uymazsa okur geçersin illa tartışmaya dönüştürmek niye ?
Çok ergence değil mi ?

Tartışmaya dönüştürmek gibi bi amacım yok.
Sadece yazdıkların aşşırı saçma geldi ve ironi yapıp yapmadığını sordum.
Adamı bi mesajıyla sapık ilan eden sensin. Bence de çok ergence :)))

Senin söylemenle saçma olacaksam bana göre de sen saçmasın
“ kendi fikrim “ diyorum
Son cümlen de çok ergence olmuş boş yapmasan mı

Ayy böyle aşina olduğum isimler gidince üzülüyorum, niye ki ne var burada, doğru düzgün eleştiri bile yok.

Eski partnerlerinizle yaşadıklarınız yeni partnerinizi bence hiç ilgilendirmez. Konuyu oraya çekmenizi çok gereksiz buldum. Ek olarak bir şeylerden rahatsız olabilirsiniz ama söyleme şekliniz bu olmamalı. Fazla terssiniz ben sizi haklı bulamadım. Bu şekilde her şeyi ciddiye almaya devam ederseniz düzgün bir ilişki yaşamanız imkansız

Bir ekran görüntüsü insanı yorar mi. Yorarmıs. Senin bu adamdan daha önemli dertlerin var. Önyargılarla mi yaklasiyorsun acaba insanlara. Dan diye duvara vurur gibi kalmış karşıdakinin cümleleri. Hiç hoş olmamış ama senin aleyhine bir nahosluk var üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…