• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz ne diyosunuz?

firuze06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2009
20
0
86
Ankara
] hiç bişey bundan sonra beni üzemez diyosanız yorumlarınızı bekliyorum ben artık kimse benden degerli degil diyorum

Bu güne dek kimsenin beni üzmesine izin vermedim.Hoşlanmadığım,samimi bulmadığım insanları hayatıma sokmadım.:smiley-cool:
Formül bu olsa gerek.zemuszemus

hayatınızda ne kadar az insan olursa o kadar az üzülürsünüz diyorum bende herkese hakettiği değeri vericeksin bu da benim formülüm (:

cnm ben de bugünne kadar özellikle de son 7-8 aydır bazı şeyler için kendimi çok üzdüm ve yıprattım o yüzden artık akıllandım hiçbirşeyi eskisi gibi kafama takıp kendimi üzmüyorum :olmaz:

ben de sendenim arkadaşım... kimse benden kıymetli değil ; beni üzecek olana güle güle ki eğer bu bir erkekse hiç acıma yok ... tekmeyi basıcam valla... severse ; kıymetimi bilirse üzmez zaten ; üzerse kıymetimi bilmiyordur hayatımda da olmasına gerek yok... 2 seneme olan olmuş zaten... daha ne senemi ne de günümü harcatmıyacağım kimseye...

cnm ben de bugünne kadar özellikle de son 7-8 aydır bazı şeyler için kendimi çok üzdüm ve yıprattım o yüzden artık akıllandım hiçbirşeyi eskisi gibi kafama takıp kendimi üzmüyorum :olmaz:

bende son bir aydr filan cok üzüldm herseyi kafama cok taktım sonra kendi kendime dur dedim ya napıyosun sen neye ne için üzlüyosn boş yere ama simdi iyiyim güçlüyüm rahatm geride bıraktm herseyi

bende çok üzüldüm hiç ummadığım kişilerden çok büyük kazıklar yedim ama şimdi akıllandım 1 sene öncesindeki benle şimdi ki ben arasında dünyalar kadar fark var sizi üzme ihtimali olan insanları hayatınızdan çıkarın ben öyle yaptım şimdi üzen taraf benimkaydirigubbakcemile3

ne güzel yazmışsınız,iyi hoşta bu elinizdemi,bence değil
seviyorsunuz yada sevmiyorsunuz,hayatınızdaki kişiler siz istesenizde istemesenizde sizi üzemiyor öylemi
kocaman bir yalannnnn :)
bu çocuğunuz anneniz babanız yada eşiniz yada çok sevdiğiniz güvendiğiniz arkadaşınız,hiç farketmiyor bir yerde mutlaka sizi üzüyordur yada üzecektirrr
buda hayatın gerçeği
ben mutluluğu gerçeklerde buluyorum,beni üzeni üzüyorum okadar
hemde öyle bir üzüyorumki sonunda beni üzdüğüne pişman oluyor,bir kere üzdüyse demekki yeniden üzecek,yaptığı yanlışsa yeniden başka yanlışlarda yapacak
hayatınızdaki yanlışlarda doğrulara bir adımdır
güçlüyüm vız gelir hepsi,iki gün düşünürüm üçüncü gün hayatıma daha güçlü devam ederim hayatımdakilere duyrulur :) zerre kadar takmıyorum kimseyi,sadece varsınız olmazsanızda yenilerinizi bulurum ;)

ne güzel yazmışsınız,iyi hoşta bu elinizdemi,bence değil
seviyorsunuz yada sevmiyorsunuz,hayatınızdaki kişiler siz istesenizde istemesenizde sizi üzemiyor öylemi
kocaman bir yalannnnn :)
bu çocuğunuz anneniz babanız yada eşiniz yada çok sevdiğiniz güvendiğiniz arkadaşınız,hiç farketmiyor bir yerde mutlaka sizi üzüyordur yada üzecektirrr
buda hayatın gerçeği
ben mutluluğu gerçeklerde buluyorum,beni üzeni üzüyorum okadar
hemde öyle bir üzüyorumki sonunda beni üzdüğüne pişman oluyor,bir kere üzdüyse demekki yeniden üzecek,yaptığı yanlışsa yeniden başka yanlışlarda yapacak
hayatınızdaki yanlışlarda doğrulara bir adımdır
güçlüyüm vız gelir hepsi,iki gün düşünürüm üçüncü gün hayatıma daha güçlü devam ederim hayatımdakilere duyrulur :) zerre kadar takmıyorum kimseyi,sadece varsınız olmazsanızda yenilerinizi bulurum ;)
bakın sonunda sizde söylemssnz bizde bunu diyoruz

hayatımda tek insanı sevdim ama ben nekadar değer verdiysem her seferinde terk edilen ben oldumm ve anladım kii hiç kimsye ne dğer veririmm nede üzülürümm bu hayata inat hep mutlu lucaksın...

beni üzen insanlara ben mesafeli duruyorum haa zarar bırsekıld everıyorlar illaki ama pek yaralamıyor eskısı gibi benı.. bence mesafe sart sonrasında o kısıyke ilişkıyı kesmek daha kolay oluyor.. ama akrabalarda ise ne kadar uzak mesafeli davranırsna okadar iyi oluyor.. bende bunu formül edindim :))

bende insanlardan çok kazık yedim,sonra kimseyi yanıma yaklaştırmadım,beni üzen herşeyi hayatımdan çıkardım.sonuçmu bencilce bir davranış olduğuna karar verdim,daha hoşgörülüyüm şimdi.insanları hatalarıyla da iyilikleriyle de daha doğrusu olduğu gibi kabul etmeliyiz..opuyorumnanaktan

Bende herşeyi kendime sorun yapan biriyim.
Annem bile 20 yaşındasın ama kafanda o kadar çok sorun var ki.
Mutlu olmayı bilmiyorsun der.
Haklı.Herkesin istediği bir ilişkim,okulum,işim,sağlığım yerinde ve en önemlilerinden biri ailem yanımda.Herşey yolunda olsada ufak tefek sorunlar haricinde.Değerimi bilene eyvallah,bilmeyene yallah bundan sonra felsefem bu olcak.Relax takılıyorum....

Back
X