Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayatınızda ne kadar az insan olursa o kadar az üzülürsünüz diyorum bende herkese hakettiği değeri vericeksin bu da benim formülüm![]()
cnm ben de bugünne kadar özellikle de son 7-8 aydır bazı şeyler için kendimi çok üzdüm ve yıprattım o yüzden artık akıllandım hiçbirşeyi eskisi gibi kafama takıp kendimi üzmüyorumlmaz:
bakın sonunda sizde söylemssnz bizde bunu diyoruzne güzel yazmışsınız,iyi hoşta bu elinizdemi,bence değil
seviyorsunuz yada sevmiyorsunuz,hayatınızdaki kişiler siz istesenizde istemesenizde sizi üzemiyor öylemi
kocaman bir yalannnnn :)
bu çocuğunuz anneniz babanız yada eşiniz yada çok sevdiğiniz güvendiğiniz arkadaşınız,hiç farketmiyor bir yerde mutlaka sizi üzüyordur yada üzecektirrr
buda hayatın gerçeği
ben mutluluğu gerçeklerde buluyorum,beni üzeni üzüyorum okadar
hemde öyle bir üzüyorumki sonunda beni üzdüğüne pişman oluyor,bir kere üzdüyse demekki yeniden üzecek,yaptığı yanlışsa yeniden başka yanlışlarda yapacak
hayatınızdaki yanlışlarda doğrulara bir adımdır
güçlüyüm vız gelir hepsi,iki gün düşünürüm üçüncü gün hayatıma daha güçlü devam ederim hayatımdakilere duyrulur :) zerre kadar takmıyorum kimseyi,sadece varsınız olmazsanızda yenilerinizi bulurum![]()
hayatınızda ne kadar az insan olursa o kadar az üzülürsünüz diyorum bende herkese hakettiği değeri vericeksin bu da benim formülüm![]()