siz ne düşünürdünüz merak ettim.

1moonse3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2014
420
133
103
Antalya
Nişanlım arkadaşlarıyla minibüs ayarlamış, başka bir şehre maç seyretmeye gideceklerdi.
Bende istedim ki kendi arabamızla piknik yapa yapa keyifle gidilsin,nitekim öyle yapanları da gördüm çok hoşuma gitti(hani maça herzaman bayan gitmez ne işi var derler ya, değil işte ,bu anları çok güzel değerlendiren çiftler var).
Arkadaşlarınla gittin,nasıl keyif aldın mı ,
birlikte gitsek nasıl olurdu diye sordum, dura dura piknik yaparak?

Bilmiyorum onu yaşamadım bilemem dedi. sizce bu denir mi?
Bu adam benimle yapacağı şeylerden keyif alıp almayacağını yapmadan bilemiyor,
e insan zaten birlikte olmaktan keyif aldığı için evlenmek istemez mi?

356865 kere yazdım maç farklı, hayatın geri kalanı farklı. Adam erkek arkadaşlarıyla maç seyredip kendini serbest bırakıp rahatça ayılaşmak istiyor. İnsanlar stadyumda bağırıyor, çağırıyor, küfür ediyor, rahatlıyor. Zaten maçın ana teması güzel güzel piknik yapmak değil ki; futbolsever arkadaşlarla futbol muhabbeti yapmak.

Bu aktiviteyi de birlikte yapmayıverin ölmezsiniz.

Maça arkadaşları ile gitmek istemesi çok doğal, bu mutluluğu niye elinden alasınızki..
Başka zamanda da pikniğe gidersiniz, çiftsiniz diye herşeyi birlikte yapmak zorundalığınız yokki.

Şuraya dikkat çekerim. Adam sizinle yapacağı şeyin keyifli olup olmayacağını yaşamadan bilemiyor değil.
Adam 'sizinle başka bir şehre maça gitmenin keyifli olup olmayacağını bilemiyor' onu bir anlayın önce.

her iki tarafında farklı hobileri olmalı diye düşünüyorum, herşeyi birlikte yapmak bi süre sonra size de sıkıntı vermez mi?o arkadaşlarıyla maça gitsin sizde arkadaşlarınızla sinemaya mesela? eşinizin davranışında bi anormallik göremedim ben, kuruntu yapmayın bence

Futbol uyuşturucu alkol sigara yalan bunlar varsa herkimse evlilik icin büyük sorunların temel sebepleridir...

Eşimle herşeyi birlikte yaparız. dizilerimiz aynıdır izlediğimiz programlar arakadaş ortamları aktivitelerimiz.hep hep aynıdır.. Ama konu maçsa o salonda ben oturma odasındayımdır. Bu kadar abartmayın bırakın maçıda arkadaşlarıyla izlesin onlarla gitsin..

bence maca bırakın erkek arkadaslarıyla gitsin bence o sizi goturmek istemiyor haklıda ama biliyoruzki furbol maclarında kufur bgaırıs cagırıs hak getire birde erkeklerin yogun oldugu bir ortamda sizi kollamak zorunda kalıcak adam birde

Adam yaşamadım bilemem demiş kibarca

Neden yalan söylesin öyle çok güzel olur diye

Bence mesela hiç eğlenceli olmaz bir yere gidiliyorsa gidilir yol piknik yapmak için değildir

Pikniğe ayrı maça ayrı gidilir

Adam siz kırılmayın diye yaşamadan bilemem demiş

Evlilik birlikte yapılan herşeyden zevk alma zorunluluğu vermez ki

Sizin dışınızdaki kişilerle de bir şeylerden zevk alabilir sizinle yaptığından çok zevk alabilir de bunu evlenmeden önce bir kez daha düşünün derim

adam doğru söylemiş yaşamadığı şeyi nereden bilsin..
ille sizinle olsa daha zevkli olması mı gerekiyor?
arkadaşlarıyla zevk alacağı şeyler farklı sizinle farklıdır..

1 kerelik onunla gitmek istediginizi söyleyin bir maca. Ve 1 kere gidin. Sonra adam kendj arkadaslaryla gitsin icindeki ayıyı bi serbest bıraksn bi temiz hava aldırsın sonra tekrar icine hapsedip yanınıza gelsin.

Siz cok merak ediyorsanz 1 kere birlikte gidin.

Belki size tuhaf gelecektir ama net anlamaniz icin yazacagim.
Futbol ilgisi ceken kadin var cekmeyen var. Benim ilgimi ceker,maclara da gitmisligim oldu yillarca. O ortami biliyorum, insan stresini de atiyor bi yandan.
Erkek arkadasim da ayni takimlidir. Bir kere beraber gitmisligimiz yoktur,kaldi ki artik gitmiyorum.
Bunum sebebi olaraksa sunu sundu; seninle her seyi yapabiliriz ama maca erkek arkadaslarimla gidecegim. Bir bayanin yaninda kufur etmeyen erkek, normalde de ediyorsa az da olsa, macta arkadaslariyla atar bu stresi.
Sen kina gecene veya altin gunune cagiracak misin esini boyle dusun.
Bir de oyle ortamlar birlik beraberlik var tamam ama, kavganin da oldugundan hic suphen olmasin. Binlerce kisi var. Esin kendinimi kontrol etsin seni mi? Gozumun onunde bicaklarin havada oldugu maclar hatirlarim merdivenden uctugum. Yani anlatabildim umarim.

Erkeklerle maç izlenmez. Futbolu seven bir bayan bile bayanlarla izlemeli. Takılma bu duruma

Erkekler maç izlerken kendinden geçiyor ( babamdan biliyorum) Futbolun F'sini duymak istemem. Sevgilim kimle nasıl nerde izlerse izlesin yeterki bahsetmesin..
Sizde çok fazla takılmayın, başka zaman piknik yaparsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…