siz ne düşünürdünüz?

rosa_lina

Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2016
356
379
18
38
artık patlama noktasına geldiğim bir durum var? eşimin tüm kuzenleri ikinci evliliklerini yapmışlar tek eşimin ilk evliliği devam edıyor bunu yazarken bile sinirleriniyorum ne zaman eşimin kuzenlerinden laf açılsa kayınvalidem ah canlarım hepsi ne kadar da mutlular ikinci evliliklerinde diye söylüyor saydım yaklasık 15 kere yaptı bunu sürekli sürekli aynı seyi söylüyor gerçek mutluluğu ikinci evliliklerinde buldularda falanda ...nihayet cocukların yüzü ikinci evliliklerinde güldü de hepsi ikinci evliliklelrinde mutlular da artık sabrım tasıyor nedemek istiyorsun oğluna da ikinci evlilik mi lazım onu mu demeye getiriyorsun demek gelıyor içimden... siz olsanız ne düşünürdünüz? ben artık kasten yaptıgını düşünüyorum.

Valla ben oyle bisey dusunmedim
Belki ilk evliliklerinde cok mutsuz olmussalar simdi nkyle gormusler diye sık sık dile getiriyor olabilir gibi geldi bana

Ki onu ima etse bile umursamayin bence onun oyle demesiyle herhalde esiniz ikinci evliligi dusunecek degil

Valla ben oyle bisey dusunmedim
Belki ilk evliliklerinde cok mutsuz olmussalar simdi nkyle gormusler diye sık sık dile getiriyor olabilir gibi geldi bana

Ki onu ima etse bile umursamayin bence onun oyle demesiyle herhalde esiniz ikinci evliligi dusunecek degil
öyle bir söyleyiş tarzı varki gözlerini süze süze başka sey düşünemıyorum nedense... teşekkürler♥

Ay benim eski kayınvalidem de tek oğlu olmasına rağmen her düğünde bayramda gözüne bir kız kestirir 'bir oğlum daha olsaydı bu kızı alırdım ' derdi. Ama bunu sürekli söylerdi. Ben boşandığımda al işte bir oğlun daha oldu demiştim.
Rahatsız olmanız çok normal , annecim karı koca boşanırken gökyüzünde melekler ağlarmış , siz ise ikinci evliliği övüyorsunuz diyin , inancı var ise artık bunu demez.

"Ben şahsen böyle söylerken utanırdım, hadi biri ikisi kötü hepsi mi kötü. Demek ki Kuzenler geçimsizmiş ben böyle düşünürüm" diyin
İlave olarak da benim yanımda hadi diyorsun başkalarının yanında Sakın deme ki başınıza kakmasınlar diyiverin. Daha da ağzını açmaz.

Ay benim eski kayınvalidem de tek oğlu olmasına rağmen her düğünde bayramda gözüne bir kız kestirir 'bir oğlum daha olsaydı bu kızı alırdım ' derdi. Ama bunu sürekli söylerdi. Ben boşandığımda al işte bir oğlun daha oldu demiştim.
Rahatsız olmanız çok normal , annecim karı koca boşanırken gökyüzünde melekler ağlarmış , siz ise ikinci evliliği övüyorsunuz diyin , inancı var ise artık bunu demez.
çok guzel bir cümle ilk fırsatta bunu söyleyeceğim cok hosuma gitti :) teşekkürler

ayyy ne üzülüyorsun? çak lafın olmalısın o...
mesela: tabii annecim...mecbur iyi geçinecekler...millet hadi birinciyi anladı ikince de tutmazsa sorun sizinkinde görülür dersin...
veya.... ilkinde ortaya sic•p sıvayan ikince ye mecbur bez takıyor ve herşeyi sineye çekiyor...

not: yukarda yazdıklarım kendi fikrim değildir ;)

artık patlama noktasına geldiğim bir durum var? eşimin tüm kuzenleri ikinci evliliklerini yapmışlar tek eşimin ilk evliliği devam edıyor bunu yazarken bile sinirleriniyorum ne zaman eşimin kuzenlerinden laf açılsa kayınvalidem ah canlarım hepsi ne kadar da mutlular ikinci evliliklerinde diye söylüyor saydım yaklasık 15 kere yaptı bunu sürekli sürekli aynı seyi söylüyor gerçek mutluluğu ikinci evliliklerinde buldularda falanda ...nihayet cocukların yüzü ikinci evliliklerinde güldü de hepsi ikinci evliliklelrinde mutlular da artık sabrım tasıyor nedemek istiyorsun oğluna da ikinci evlilik mi lazım onu mu demeye getiriyorsun demek gelıyor içimden... siz olsanız ne düşünürdünüz? ben artık kasten yaptıgını düşünüyorum.

ben derdim muhtemelen içinizden geçirdiğiniz şeyi

Gerçekten 15 kez mi dedi? Bence de sinirlenmekte haklısınız, ama bunu belli edip onu amacına ulaştırmayın.

Bir de eski hanımlarına sormak lazım; onlar da sepetledik kurtulduk diyor olabilirler , falan diyin.

Cocuklar 2.evlikliklerinde mutluluklarini buldular demesinden nasil pay çıkardıniz ki.
15 yada 20 yada 30 defa diyebilir.demek ki ilk evlilikleri bosanmayla bittigine gore mutlu olamadilar.simdi 2.evlilikte mutlulular masallah demis olmasi normal geldi bana

Back
X