• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz ne düsünürdünüz ???

smuwiLa

Guru
Pro Üye
3 Ekim 2010
11.499
3.815
448
Yorumlarınızı bekliyorum.
Diyelim ki sevgilinizle bulustunuz, yemek yiyeceksiniz sizin paranızdan ödedi siz üzerinde yoktur aramızda lafımı olur dediniz ama sonra gezerken piyango bileti almak istedi ortak alalım dedi. Siz istemediniz inanmıyor, gereksiz buluyorsunuz oda kendine aldı.

Bir sonraki hafta gene bulustunuz yemek yediniz o karsıladı sonra baska birsey yapmaya kalktınız yaparız ama sen karsılarsan derse ?? Aklınıza piyango bileti aldıgı zaman geldi kızdınız ama söylemediniz..

Daha önce kendinize birsey alırken '' askım banada sunu alsana dedi '' siz seve seve aldınız diyelim. Ne zaman kendine birsey almak isteseniz bana da sunu al diyor.. Ne düsünürdünüz?? Sizde bir kere ona askım bana sunu al dediniz sırf tepkisini ölcmek icin size, '' sen her zaman alıyorsun askım '' deseydi gene ne düsünürdünüz??

Arada '' senin babada para bol dese '' kızdıgınızda da saka yapıyorum tabiki vs deseydi. Oda yanınızdayken kendinize diyelim ki toka, takı falan alıyorsunuz kendiniz ödüyorsunuz yada yarım agızla size sadece var mı paran diyorsa gene ne düsünürdünüz diyorum??

Birseyleri yapmak hep ikinize hatta cogu zaman size baglı olsaydıı ??:26:
Bide bunları cok relax bir sekilde söyleseydi??

Son düzenleme:
Böyle bir adamla yoluma devam etmek istemezdim
Kimsenin parasına güvenerek yemek yemem
alısverıs yapmam ama yanımdaki insanında
benden faydalanma çabasını hissettiğim an olay biter

Ben kendım ödemek istersem birşeyleri karsılarım
Sen ödesene sen karşılarsan olur vs.. cümleler
kurarsa hakkındaki düşüncelerim tümüyle değişir

Parasının olmaması doğal,herzaman erkeklerin karsılamasınada karsıyım
paylaşılabılır ödemeler...
Ama ki iş kullanılma hissi verirse değişir

Çokta iyi seyler düşünmedim arkadasım konunu okuyunca
Bu adam para yeme derdinde

Son düzenleme:
ona çok fazla para harcatmıyorsan eğer, bu çocuğun seni kullandığı açık.

Harcatmak mı?
Bundan önce oda ögrenciydi ve hep ortak ödedik sonucta babasından alıyordu benim gibi.. Sadece o öderse onun babasının sıkasacagından ortak ödedik.

Suan ne haldeyim bilseniz saglıklı düsünmek mi? Suan yanımdan gecmiyorr..

Yorumlarınızı bekliyorum.
Diyelim ki sevgilinizle bulustunuz, yemek yiyeceksiniz sizin paranızdan ödedi siz üzerinde yoktur aramızda lafımı olur dediniz ama sonra gezerken piyango bileti almak istedi ortak alalım dedi. Siz istemediniz inanmıyor, gereksiz buluyorsunuz oda kendine aldı.

Bir sonraki hafta gene bulustunuz yemek yediniz o karsıladı sonra baska birsey yapmaya kalktınız yaparız ama sen karsılarsan derse ?? Aklınıza piyango bileti aldıgı zaman geldi kızdınız ama söylemediniz..

Daha önce kendinize birsey alırken '' askım banada sunu alsana dedi '' siz seve seve aldınız diyelim. Ne zaman kendine birsey almak isteseniz bana da sunu al diyor.. Ne düsünürdünüz?? Sizde bir kere ona askım bana sunu al dediniz sırf tepkisini ölcmek icin size, '' sen her zaman alıyorsun askım '' deseydi gene ne düsünürdünüz??

Arada '' senin babada para bol dese '' kızdıgınızda da saka yapıyorum tabiki vs deseydi. Oda yanınızdayken kendinize diyelim ki toka, takı falan alıyorsunuz kendiniz ödüyorsunuz yada yarım agızla size sadece var mı paran diyorsa gene ne düsünürdünüz diyorum??

Birseyleri yapmak hep ikinize hatta cogu zaman size baglı olsaydıı ??:26:
Bide bunları cok relax bir sekilde söyleseydi??

onun için son alacağım sey fiyakalı bi kutu olur,içine de onu koyar yeni zellandaya sadece gidiş biletinide son kıyagım olarak alır ve onu postalardımmm

Böyle bir adamla yoluma devam etmek istemezdim
Kimsenin parasına güvenerek yemek yemem
alısverıs yapmam ama yanımdaki insanında
benden faydalanma çabasını hissettiğim an olay biter

Ben kendım ödemek istersem birşeyleri karsılarım
Sen ödesene sen karşılarsan olur vs.. cümleler
kurarsa hakkındaki düşüncelerim tümüyle değişir

Parasının olmaması doğal,herzaman erkeklerin karsılamasınada karsıyım
paylaşılabılır ödemeler...
Ama ki iş kullanılma hissi verirse değişir

Çokta iyi seyler düşünmedim arkadasım konunu okuyunca
Bu adam para yeme derdinde

5 yıllık bir iliski bizimkisi sadece bana iyi bi yerde calısıyordu o zaman hic para ödetmiyordu artık magazalara gecerken bakamaz olmustum hemen alalım, begendin mi bir bakalım vs. gibi seyler söylerdi. O ilk seneydi sonraya araya okullarımız girdi istedigi halde ödeyemedi ödetmedim!! Onun babası da benim gibi ona para yolluyordu hep ortak ödedik.

Ama benim durumum onunkine göre daha iyi seviyedeydi bazı seyleri cok fazla düsünmeden yapabiliyordum.

Hoş bir durum değil bana kalırsa...
Ben bayanlarında "sevgiliyken" erkeklere afedersiniz maddi olarak yapışmasını doğru bulmuyorum ama, bir erkeğin maddi konularda garip çıkışlar yapması çirkin bir durum..
Kızlar da adamlarıncüzdanlarına yapışmasın, erkeklerde usul bilsinler en güzeli bu...
Sürekli para lafı edilmesi de güzel değil.
Hele ki ailenizin maddi durumuyla ilgili yapılan "şaka" ! itici gerçekten.
Açık açık konuşmanızı tavsiye edebilirim.
Ben rahatsızlığımı dile getirirdim ve kullandırtmazdım sanıyorum kendimi..:50:

5 yıllık bir iliski bizimkisi sadece bana iyi bi yerde calısıyordu o zaman hic para ödetmiyordu artık magazalara gecerken bakamaz olmustum hemen alalım, begendin mi bir bakalım vs. gibi seyler söylerdi. O ilk seneydi sonraya araya okullarımız girdi istedigi halde ödeyemedi ödetmedim!! Onun babası da benim gibi ona para yolluyordu hep ortak ödedik.

Ama benim durumum onunkine göre daha iyi seviyedeydi bazı seyleri cok fazla düsünmeden yapabiliyordum.

belli ki yüzünün astarı eskımış arkadasım sevgılının.Benin annemle babam 25 yıllık evlilikleri boyunca annemin cüzdanını acıpta ekmek parası almazdı..tüm samımiyetimle soyluyorum.belki sevgilinde kötü niyet yok,samimiyetinize güveniyor ama bu kadar relax bir sekilde söylenmez,erkektir yüzünün kızarması icap eder...ayrica ^seni baban zengin^ deyip şakaya vurdurmakta ne o çok yanlış bir tutum...:45:

Hemen ayrıl.Erkeğin açık açık şunu öde bunu öde vb.. kelimeler kullandığı ilişkiden hayır gelmez.Tecrübeyle sabittir.

Ben onun yanındayken alışveriş yapmazdım ayrıca bir delikanlı gibi davranmıyor çok fırın ekmek yemesi gerekiyor ay uğraşmazdım........nasılsa sonunda ayrılacaksın ne kafa yoruyorsun ana kuzusuna

:3:
onun için son alacağım sey fiyakalı bi kutu olur,içine de onu koyar yeni zellandaya sadece gidiş biletinide son kıyagım olarak alır ve onu postalardımmm

:46:
Gerçi bu masrafa değer mi bilmem ama.
Bu konuda bir daha düşünme zahmetine de katlanmazdım ..

Hoş bir durum değil bana kalırsa...
Ben bayanlarında "sevgiliyken" erkeklere afedersiniz maddi olarak yapışmasını doğru bulmuyorum ama, bir erkeğin maddi konularda garip çıkışlar yapması çirkin bir durum..
Kızlar da adamlarıncüzdanlarına yapışmasın, erkeklerde usul bilsinler en güzeli bu...
Sürekli para lafı edilmesi de güzel değil.
Hele ki ailenizin maddi durumuyla ilgili yapılan "şaka" ! itici gerçekten.
Açık açık konuşmanızı tavsiye edebilirim.
Ben rahatsızlığımı dile getirirdim ve kullandırtmazdım sanıyorum kendimi..:50:

Kırmaktan korkuyorum hos bir konu degil cünkü arkadasım ama konusmadan nereye kadar hadi öncesinde ögrenciydik simdi calısıyor tamam bir sürü aksilik yasadı ise girdiginden beri. 5 yıl olacak az degil bazı seylerin aramızda lafı olmaz ama o rahatlıgı bardagı tasıran son damla oldu. Parası olamayabilir insanız ama rahatca piyango biletine cıkarıp para vermesi düsündürdü beni.

Tamam önceden ortak ödemelerinizde olmuş
Çok güzel bir davranış öğrenciyken
İşi iyiken senihedıyelerde boğmus her baktıgını almıs
EE neoldu zamanında yaptıklarını şimdi geri mi topluyor senden
resmen kullanma derdinde
pekı sen ne düşünüyorsun?

Tamam önceden ortak ödemelerinizde olmuş
Çok güzel bir davranış öğrenciyken
İşi iyiken senihedıyelerde boğmus her baktıgını almıs
EE neoldu zamanında yaptıklarını şimdi geri mi topluyor senden
resmen kullanma derdinde
pekı sen ne düşünüyorsun?

İste bende ikilemdeyim sevgi deseniz fazlasıyla gösteriyor.
Her fırsatta özledim falan der zor durumda kalmamam icin her türlü fedakarlıgı yapar.
Durumları yok yani bugüne kadar kendisine hep kendisi bakmıs calısmıs vs.
Baskalarına da böyle agır sakalar yapardı.
O babamın parası hakkında yaptıgı sakayı kavgaya dönüstürdüm haklısın deyip özür diledi.

hiçbir zaman onu ihtiyacınız olduğunda destek verebilecek bir erkek olarak göremeyeceksiniz,desteğini hissetmeyeceksiniz.. gelecekte böyle olucak..
siz onun ebeveyni değilsiniz onun maddi ihtiyaçlarını karşılayamazsınız,yaslamış size sırtını resmen..
insan çok şey istemiyor ama yapabilme gücünü görmek ,hissetmek istiyor..karşısında erkek gibi erkek görmek istiyor,biraz sorumluluk bekliyor..

Ben onun yanındayken alışveriş yapmazdım ayrıca bir delikanlı gibi davranmıyor çok fırın ekmek yemesi gerekiyor ay uğraşmazdım........nasılsa sonunda ayrılacaksın ne kafa yoruyorsun ana kuzusuna

Bu kastettigim alısveris degildi hani gecerken görüp begenirsiniz ve cok fazla gidemeyecegim bir yer sadece sevgilimle gidiyorum en rahat orası cünkü gezmek icin.
Ama alısveris yaparken de gelir illa gelmek ister mesela bayram alısverisimi beraber yaparız kendine alırken de beni götürür zevksizim ben bana yardım et ben begenemiyorum falan der.

hiçbir zaman onu ihtiyacınız olduğunda destek verebilecek bir erkek olarak göremeyeceksiniz,desteğini hissetmeyeceksiniz.. gelecekte böyle olucak..
siz onun ebeveyni değilsiniz onun maddi ihtiyaçlarını karşılayamazsınız,yaslamış size sırtını resmen..
insan çok şey istemiyor ama yapabilme gücünü görmek ,hissetmek istiyor..karşısında erkek gibi erkek görmek istiyor,biraz sorumluluk bekliyor..

Duygularıma tercüman olmussunuz evet bende bunu bekliyorum iste.
Bende bu dediginiz seyleri hissedemedim maleseff.
Aslında cok yakın ama bir o kadarda uzagız.

En Nefret ettigim Erkek tipidir...

Isim olmaz...

Benimde isim olmazdı.
İlk basladıgımızda iliskimize böyle degildi zaten kendisi.
Sonra okul girdi ben teklif ettim beraber ödeyecegiz benim babaysa seninkide baba.
Zaten zorlanıyor gönderirken, ortak ödemek en mantıklısı demistim kabul etmisti.
Sonra sonra böyle oldu nasıl nedendir? bende bilmiyorum.
Böyle olana kadar da 5 yıl geciverdi iste kolay olmuyor sen beni kullanıyorsun deyip ayrılmak.

Back
X