• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SIZ NE DÜŞÜNÜRDÜNÜZ ?

İnanmam tabi ki hiç masum değil. Sevgilin başından savmak için nasıl sen ayarla der. Yok yani mantıken bi kere saçma. Emine yanında bi kızı daha getirse ne olacaktı 4lü olarak takılacaklardı seninde hiç bir şeyden haberin olmayacaktı.

Yok canım bazı mallar var silmeyi unutuyolar yakalanınca da bozarıp kalıyolar.. konu sahibesi kardeşim bi anda yüzü konuşması bi tuhaf oldu mu rengi attı mı ya da herhangi ilgini çeken bi durum seni şüpheye düşürecek? Eğer bunlardan biri olduysa geçmişler olsun

Ben kafami egdim okudum oda benimle birlikte okudu belliki unutmus. Sonra bana musade dedim kalktim yaninda gidiyordum tuttu kolumdan birakmadi gitmeye calistim durdurdu beni kac kere. Anlatti boyle boyle basimdan atmak icin diye inanmadim tabi ne kizi bile dememis resmen arkami donmeye gelmezmis.

İnanmam tabi ki hiç masum değil. Sevgilin başından savmak için nasıl sen ayarla der. Yok yani mantıken bi kere saçma. Emine yanında bi kızı daha getirse ne olacaktı 4lü olarak takılacaklardı seninde hiç bir şeyden haberin olmayacaktı.

Aynen oyle canim. Sen ayarla diye bastan atma cumlesi mi olurmus hic. Belkide geldi gecmis gun olduğu icin 1 hafta önceki konusmayi gordum belkide geldi bulustular.nasil neyine inanayim ben simdi. O kadar guvenirken gitti her seyi bitirdi icimde cok uzgunum hic haketmedim :(

Ben kafami egdim okudum oda benimle birlikte okudu belliki unutmus. Sonra bana musade dedim kalktim yaninda gidiyordum tuttu kolumdan birakmadi gitmeye calistim durdurdu beni kac kere. Anlatti boyle boyle basimdan atmak icin diye inanmadim tabi ne kizi bile dememis resmen arkami donmeye gelmezmis.
Gelmez canım gelmez bu devirde o konularda babama bile güvenmem herkeste o potansiyel var hemen hemen.. bi fırsat çıktı mı hayır diyemeyen çoğunlukta.. bence güvenin sarsıldıysa hiç zorlama bırak gitsin...

Aynen oyle canim. Sen ayarla diye bastan atma cumlesi mi olurmus hic. Belkide geldi gecmis gun olduğu icin 1 hafta önceki konusmayi gordum belkide geldi bulustular.nasil neyine inanayim ben simdi. O kadar guvenirken gitti her seyi bitirdi icimde cok uzgunum hic haketmedim :KK43:
Sevgilin hata yapmış, arkadaşlarına da hiç güven olmaz sizi bildiği halde nasıl sevgilini bu duruma karıştırır. Çok güvensen de boş bırakmayacaksın işte bu erkekleri yoksa hata yapabiliyorlar.

anlattığın sahne canlandı gözümde:KK59:erkek iş çevirir kız yakalar gitmek ister ama erkek bırakmaz nayır ben suçsuzum inanmalısın bana der bizim saf kızımızda yelkenleri hemencecik suya indirir :KK59:

En son gördüğün mesaj baştan savma yazışmışsa da muhabbeti dönen şey daha önce yapılmıştır.

Aklıma kaybedenler kulübü geldi bi an :KK53:

Hadi mesaj da geçiştirdi peki yarın ne yapcakmış????

Canim 1 hafta oncenin konusu. Ben hic öyle takip etme kısıtlama huyum olmadığı icin tesaduf gördüm. Belki buluştular 1 hafta önce. Daha yeni konustuk haklisin diyor bana ama bulusmadim diyor uykuluydum Oyle yazdim geçtim diyor.

anlattığın sahne canlandı gözümde:KK59:erkek iş çevirir kız yakalar gitmek ister ama erkek bırakmaz nayır ben suçsuzum inanmalısın bana der bizim saf kızımızda yelkenleri hemencecik suya indirir :KK59:

Sanirim oyle olduk

Canim 1 hafta oncenin konusu. Ben hic öyle takip etme kısıtlama huyum olmadığı icin tesaduf gördüm. Belki buluştular 1 hafta önce. Daha yeni konustuk haklisin diyor bana ama bulusmadim diyor uykuluydum Oyle yazdim geçtim diyor.
1 hafta öncesinin yarini o zaman anladin iste:KK30: ya tepkisi nasıldı peki en iyi sen tanirsin sonuçta abartı mı sakin mi

Ben senin yerinde olsam ne yapardim biliyomsun?
Sevgilime caktirmadan o arkdasiyla bulusurdum " sizin konusmalarinizi yakaladim, benim sevgilimi yanlis yola itiyosun, hepsi senin basinin altindan cikiyor, sevgilim sucsuz oldugunu kanitladi, nasil bi insansin sen ya' diye onurunu kirardim.
Sonra....
Oglan bisey varsa dokulur " oylemi diyomuuusss, o zmn su gun su gun sunlari yapan benmiydim? " diye bir guzel dokulur.
Teoride bunlar tabi, pratikte ne kdr ise yarar bilemem.
Birden ilham geldi.

-Kanka yarina kiz ayarla (yazan en iyi arkadaşı)
-Sen ayarla.(bizimki)
-Telefon faceye girmiyor sen gir mesaj at.
-Yatiyorum ben.
-O zaman emineye mesaj at yaninda kiz arkadasida getirir.
-Neyse bkrz iyi geceler hadi.

Şu yazdığınıza göre emine arkadaşının değil sizin sevgilinizin , sözlünüzün tanıdığı oluyor ben ilk önce emineyi siz zannetmiştim .Ama siz değilmişsiniz .o_O

Ben senin yerinde olsam ne yapardim biliyomsun?
Sevgilime caktirmadan o arkdasiyla bulusurdum " sizin konusmalarinizi yakaladim, benim sevgilimi yanlis yola itiyosun, hepsi senin basinin altindan cikiyor, sevgilim sucsuz oldugunu kanitladi, nasil bi insansin sen ya' diye onurunu kirardim.
Sonra....
Oglan bisey varsa dokulur " oylemi diyomuuusss, o zmn su gun su gun sunlari yapan benmiydim? " diye bir guzel dokulur.
Teoride bunlar tabi, pratikte ne kdr ise yarar bilemem.
Birden ilham geldi.

Ah canim benim sagol şekerlik. Ama inanir misin hiç yapabileceğimi sanmıyorum. Bir baska kadinla aldatsa dahi giidp konusmam. Sonuçta karsi taraf beni ilgilendirmez. Ama arkadasi beni biliyordu kac senedir ciddi oldugumuzuda biliyordu. Kac kere ayni ortamda bulunduk. Sohbetimiz var. Dedim ama yazin piknik gideriz planlari vardi. Belki sevgilimi hemen hayatimdan cikartamadim ama o kisiyi asla gormek bile istemiyorum dedim. Soyle bunu ona dedim gorursem yuzune bende dicem.

Back
X