• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SIZ NE DÜŞÜNÜRDÜNÜZ ?

Hayır bugün yumuşarsan, yarın yüz bulur daha kötüsünü yapar nasıl olsa affediyorsun diye ! Azıcık sabırlı ol. Biz kadınlar sabırsız ve meraklı olduğumuz için kaybediyoruz. Yorumlarına pek çok kez şahit oldum senle bir konu vardı tartıştık baya mantıklı hatunsun bu çocuğu mum yaparsın istersen.

Sagol canim. Gercekten sabirli olup keske tavrimi uzatsaydim. Simdi tavır alsam noluyor cocuk oyuncagimi der. Baska sekilde tavrimi koysam ama nasil.

Oda oyle bir seyler dedi ama iste ne olursa olsun yapmamaliydi simdi neye inancam ben .s
Yani bilemiyorum iliskinn boyutu nerelerde ama genede surekli takip halinde kalman iyi olur senn icin en azindan bi dahaki bi olaya hazirlikli olursun tavrinida ona caktrmamalisin bence eger gercekte bole bisey varsada bi dahakine daha akilli davranir ve ruhun bile duymaz

Aklimin bir yani basindan atmak icindir erkeklerin gurur yaptığı konusma tarzi vs. Diyor. Birazda kendisini tanidigim icin. Ama bir yandan aklim inanma diyor seven insan ne kizi der geçer diyor.

Ama için rahat etmiyor dimi , seni ikna edicekti baya baya uğraşacaktın. Canım ya hemen yumuşamışsın duygusallığı bu yüzden sevmiyorum.

Emineye mesaj at diyo emine sen değilsin. O zaman demek ki emine sürekli organize eden kişi. Yanında kız getirsin dediğine göre emineyke buluşuyo seninki ve yanjnda da kız getirme potansiyelli bi emine bu.

Yani bilemiyorum iliskinn boyutu nerelerde ama genede surekli takip halinde kalman iyi olur senn icin en azindan bi dahaki bi olaya hazirlikli olursun tavrinida ona caktrmamalisin bence eger gercekte bole bisey varsada bi dahakine daha akilli davranir ve ruhun bile duymaz

Iliskinin boyutu her seyi paylastik oyle acikliyim. Ama bu benim icin sorun yada engel degil. Sadece sevdigim icin birakmak zor olur. Belli ettim konustum guvenimi kirdin artik dedi. Guvenmiyorum dedim. Biraz tavir aldim aksama dogru yumusadim ama.

Emineye mesaj at diyo emine sen değilsin. O zaman demek ki emine sürekli organize eden kişi. Yanında kız getirsin dediğine göre emineyke buluşuyo seninki ve yanjnda da kız getirme potansiyelli bi emine bu.

O emine dedikleri kizi gordum . Daha 17 yasinda ergen bir kizimiz. Yani onu kiskancak felan degilim ama benim zoruma giden bulusmak konusu ve bu konusmalari.

Benim anladığım sevgiliniz ve arkadaşı kendilerine kız ayarlıyorlar günlük.
Arkadaşı kız ayarla dediğine göre daha önce de yapmış olduğu aşikar.
Ben pek masum bulmadım açıkçası.

Benim anladığım sevgiliniz ve arkadaşı kendilerine kız ayarlıyorlar günlük.
Arkadaşı kız ayarla dediğine göre daha önce de yapmış olduğu aşikar.
Ben pek masum bulmadım açıkçası.

Tepkin ne olurdu peki

Kesinlikle özellikle sevgilisi olan bir erkek sen ayarla diyeceği yerde her ne halt karistiriyorsan beni bulastirma diyebilmesi gerekirdi. Eminenin daha önceden bunlara kiz ayarladigi da kesin yani.

bu eminenin kariyeri farklı bir çizgiye kaymış gibi :KK23:

bu eminenin kariyeri farklı bir çizgiye kaymış gibi :KK23:

Canim emine dedikleri kizi gordum. 17 yasinda ergen bir kiz. Yani olgunluk sifir üstelik kiza asla suc bulamam. Ben sevgilime kendime yediremedim. Arkadasinda da suc yok. Benimki tepki vermeliydi ama arkadaşı beni taniyor biliyor kac defa görüştük yani o yuzden gercek yüzünü gordum. Ama sende haklisin boyle kizlar ilerde cok pisman olucak.

Sonucta kizi arkadasi kendisi icin ayarla diyosa evt basindan atmaya calismis
Fakat kiz ayarla derken sevgilinde isin icindeyse guvenme
Bi de saklicak biseyi olsa mesaji silerdi diye dusunuyorum.
Yok canım bazı mallar var silmeyi unutuyolar yakalanınca da bozarıp kalıyolar.. konu sahibesi kardeşim bi anda yüzü konuşması bi tuhaf oldu mu rengi attı mı ya da herhangi ilgini çeken bi durum seni şüpheye düşürecek? Eğer bunlardan biri olduysa geçmişler olsun

Back
X