- 21 Temmuz 2015
- 6.687
- 6.069
- 198
- Konu Sahibi 26merve2626
-
işte benimde takıldığım nokta bu madem 17 yaşında bi ergen neden takılıyolaremine ayrıntısını atlamışım. okudugumda canlanan şu;
sevgilin emineyle buluşcak, en iyi arkaşı da yanların da sap gibi takılmayaym diye kız ayarla diyor, kız ayarlama işi tam olmayınca emine gelirken yanında kız getirsin diyor.
ne bu? emine 17 yaşında kıskanma ok de, neden takılıyorlar?
anlamaya çalışıyorum. kız en iyi arkadaşı içinse(sanırım doğrusu bu); konu sahibinin erkek arkadaşı neden başka kız arıyor?işte benimde takıldığım nokta bu madem 17 yaşında bi ergen neden takılıyolar
inanmam demek ki yarın için bir plan yapılmış ve buluşma var senin haber bile yok kim olduğundan eminenin numarası bile yok facebooktan iletişime geçiriyorsa arkadaşı değil sevgilin samimidir. bence sende kanmaKizlar selam herkese.
Benim uzun zamandir birlikte olduğum sevgilim, sozlum var.
Kendisi ile cok mutluyum ona cok guvenirim yani hic bir kısıtlamam yoktur ona karşı.
Sevgisini pek sözle suprizlerle degilde daha cok yaninda hissettirerek gosteren biri ben buna alistim ve gerçekten sevdigini bildigim icin ilgizligi pek sorun degil.
Bugun buluştuk. Whatsapptan bir arkadasina mesaj atmami istedi isi vardi. Bende atarken hemen ust kisimda "kiz ayarla" diye mesaji farkettim. Baktim konusma şuydu;
-Kanka yarina kiz ayarla (yazan en iyi arkadaşı)
-Sen ayarla.(bizimki)
-Telefon faceye girmiyor sen gir mesaj at.
-Yatiyorum ben.
-O zaman emineye mesaj at yaninda kiz arkadasida getirir.
-Neyse bkrz iyi geceler hadi.
Kizlar konusma bu. Daha once boyle seyini yakalamadim. Ben onu basimdan atmak icin oyle dedim diyor .
Bende sen ayarla diyene kadar bosver ne kizi diyebilirdin dedigimde haklisin diyor. Yapmadım yapmam da basimdan atmak icin diyor.
Arkadasinida taniyorum. Beni blen birisi yani cogu kez beraber takildigimiz insan dedim ona ayri yazıklar olsun sana ayri yaziklar olsun.
Siz olsaniz inanir misiniz ?
aynen şöyle bi düşünüyorum 17 yaşında bi kızla ne arkadaşlığı olabilir ki hayır merveyle sevgilisi o yaşlarda değiller bildiğim kadarıylaanlamaya çalışıyorum. kız en iyi arkadaşı içinse(sanırım doğrusu bu); konu sahibinin erkek arkadaşı neden başka kız arıyor?
sözlüsü olarakdan neden gitmiyor?
madem ergen 17 yaşında kız, neden ergen birileriyle takılıyorlar? duygu olarak daha toy olup daha iyi kullanabilmek için mi?
aynen öyle. işin aslını merak ettim gerçektenaynen şöyle bi düşünüyorum 17 yaşında bi kızla ne arkadaşlığı olabilir ki hayır merveyle sevgilisi o yaşlarda değiller bildiğim kadarıyla
sende aslında 19 yaşındasın yani 2 yaş küçük bir kız olması bence ilişkisi olmasına engel olmazO emine dedikleri kizi gordum . Daha 17 yasinda ergen bir kizimiz. Yani onu kiskancak felan degilim ama benim zoruma giden bulusmak konusu ve bu konusmalari.
sanırım merve de seviyorum amaaacılardan17 yaşındaki kızı kiskanmam takılsın diyosun resmen, ister 17 ister 37 normal mi yani,gerçekten hayret bir olay hee
Senden bağımsız kızlarla takılıyor bu adam, arkadaşı da yanında, millet tavır yap demis benden sogur mu diye sormuşsun, soğuması gereken sensin ben yumuşadım diyosun
Bu konuyu sallamayıp annee babasinin badanasına dertlenmen...degisiksin
19 yaşındamıymış ben daha büyük sanıyodumsende aslında 19 yaşındasın yani 2 yaş küçük bir kız olması bence ilişkisi olmasına engel olmazerkeklerr çok kurnazdır emin ol ve devam edersen aldatıldığını göreceksin
okuyunca aklıma şu sahne geldi..anlattığın sahne canlandı gözümdeerkek iş çevirir kız yakalar gitmek ister ama erkek bırakmaz nayır ben suçsuzum inanmalısın bana der bizim saf kızımızda yelkenleri hemencecik suya indirir
ovv cuk oturdu videookuyunca aklıma şu sahne geldi..
öyleyse durum başka o zaman merve bence sandığı kadar objektif olamayabilir acaba sevgilisi kaç yaşında eğer büyükse herşeyi kılıfına uyduracak yaşa gelmiş demektir19 yaşındaysan şayet; ilişkiniz 2 senelikmiş.
yani sen 17 yaşındayken, ergenken, ilişkiye başlamışsınız.
17 yaşındaki ergen kız senden sadece 2 yaş küçük.
İşte bu da bir ipucu özellikle mi işte olduğun vakitleri seçiyor lar acabaÇünkü ben o gun işte olucaktim. Cok kotuyum düşündükçe sinir tepeme çıkıyor.
evet 19 muş doğruysa profilinde19 yaşındamıymış ben daha büyük sanıyodum
Evet baya rol kesmiş küçük ergen istesem mesaj atarım felan diyerek:)öyleyse durum başka o zaman merve bence sandığı kadar objektif olamayabilir acaba sevgilisi kaç yaşında eğer büyükse herşeyi kılıfına uyduracak yaşa gelmiş demektir
haa bende sen sandım.. ozaman daha masum olabilirlerdi.Emine benim sevgilimin arkadaşının tandiigi bir kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?