- 10 Şubat 2015
- 2.986
- 1.864
- 133
- Konu Sahibi 26merve2626
inanmam hem ınansam ne olacak o arkadaşı boyle konuşma cesaretini nerden buluyor...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
26merve2626 Apaçık ortada, boynuzlanmışsın canım hem de gayet sıradan görünüyor onlara göre yani rutin şeylermiş gibi. Mesajda ismi geçen Emine senin kuma oluyor ve büyük ihtimalle tek geceliktir, bu kız yanında birini daha getirecekmiş ki sevgiline mesaj yazan hıyarto tek kalmasın diye. İnş. inanıp da sindirmezsin.
Biraz ağır olacak ama konu sahibi tekrar yakaladığında "iyi olmuş hakettin" denmez mi bu durumda?Çok geç 'birbirlerine hak verişmişler' bile.
Halbuki tek hak veren konu sahibi burada. Çocuk resmen 'bir dahakine daha dikkatli olacağım mesajları sileceğim' demek istemiş.
Sen görmek istediğin gibi görüp kabullenmişsin zaten.Canim eminenin arkadasinin tanidigi olduguna eminim. Iste o gun arkadaşı buna demiski yarin buluscazya kiz ayarla yanimiza. Bizimkide sen ayarla demis. Arkadasi benim telefon faceye girmiyor sen gir benim faceme mesaj at demis biizmki yatiyorum ben demis. Hadi emineye mesaj at yaninda kizda getirir demis. Bizimki iyi geceler demis bir daha yazisma yok bitmis konu.
Benim aklima takilan.
Neden sen ayarla diyorsun. Basimdan atmak icindir diyor. Napayım ben 17 yaşındaki ergen kizi cocuk daha diyor.
Istesem ugrasirim mesajlar atarim cagiririm diyor.
Orlararda hakli kendinden cok kucuk bir kiz buyuk olsa bile degismez bu fikrim diyor. Daha once boyle bir hatasini yakalamadim o yuzden bende ikilemde kaldim.
inanmam hem ınansam ne olacak o arkadaşı boyle konuşma cesaretini nerden buluyor...
Soruyorum bunu ona haklısın kabul edemezdim diyor. Ama yapmadim bulusmadim ne zaman yaptim diyor. Uykuluydum cok oyle dedim gectim ama buda büyük bir hata diyor.bu olay öncesinde de mutlaka olmuştur. o zaman kız ayarlanıp ayarlanmadığının bundan sonra da aynı muhabbetler dönmeyeceğinin garantisi değil.
siz aynı şeyi yapmış olsaydınız, en yakın arkadaşınız yarına erkek ayarla diye mesaj atsaydı, sevgiliniz bunu görseydi kabullenir miydi acaba?
emine kim
çok geç yelkenler suya indi bile26merve2626 Apaçık ortada, boynuzlanmışsın canım hem de gayet sıradan görünüyor onlara göre yani rutin şeylermiş gibi. Mesajda ismi geçen Emine senin kuma oluyor ve büyük ihtimalle tek geceliktir, bu kız yanında birini daha getirecekmiş ki sevgiline mesaj yazan hıyarto tek kalmasın diye. İnş. inanıp da sindirmezsin.
peki büyük olsa ne yapacakmışNapayım ben 17 yaşındaki ergen kizi
peki büyük olsa ne yapacakmış
Senin adın neden geçmiyor bu muhabbetin içinde de Emine geçiyor mesela
Kizlar selam herkese.
Benim uzun zamandir birlikte olduğum sevgilim, sozlum var.
Kendisi ile cok mutluyum ona cok guvenirim yani hic bir kısıtlamam yoktur ona karşı.
Sevgisini pek sözle suprizlerle degilde daha cok yaninda hissettirerek gosteren biri ben buna alistim ve gerçekten sevdigini bildigim icin ilgizligi pek sorun degil.
Bugun buluştuk. Whatsapptan bir arkadasina mesaj atmami istedi isi vardi. Bende atarken hemen ust kisimda "kiz ayarla" diye mesaji farkettim. Baktim konusma şuydu;
-Kanka yarina kiz ayarla (yazan en iyi arkadaşı)
-Sen ayarla.(bizimki)
-Telefon faceye girmiyor sen gir mesaj at.
-Yatiyorum ben.
-O zaman emineye mesaj at yaninda kiz arkadasida getirir.
-Neyse bkrz iyi geceler hadi.
Kizlar konusma bu. Daha once boyle seyini yakalamadim. Ben onu basimdan atmak icin oyle dedim diyor .
Bende sen ayarla diyene kadar bosver ne kizi diyebilirdin dedigimde haklisin diyor. Yapmadım yapmam da basimdan atmak icin diyor.
Arkadasinida taniyorum. Beni blen birisi yani cogu kez beraber takildigimiz insan dedim ona ayri yazıklar olsun sana ayri yaziklar olsun.
Siz olsaniz inanir misiniz ?
26merve2626 benim anlamadığım hala şu sen varken neden ikinci ayarla diyo bu arkadaş onun cevabını alabildin mi kuzum