Ya acaba geç baba oldu diyince nasıl diycegimi de bilemedim ya. Evlatlık olabilir misiniz?
Gerçekten benim de en çok şaşırdığim konu sanırım.
Yok yok değilim benden sonra bi de kardesim var :)
Babam bana asiri düşkündü yillar sonra kavustugu evladiydim
Kucukken bana seni veremem ama ic guveyi aliriz derdi
Ben hic hayallerindeki gibi olmayan biriyle biraz da küçük yasta tanisip flort etmeye baslayinca onun bana dair tüm hayalleri yıkıldı galiba
Kızlar tamam babanın yaptığı normal değilde altında cinsellikle ilgili sapıklık falan aramayın.Abartıyorsunuz.Ne yani kızıyla damadı arasındaki konuşmalardan kendine fantazimi yapıyor
Kağıtları ben haklıydım demek ve zeytinin gözünün içine sokmak için saklıyor.Belkide hala ayrılacakları günü bekliyor.
Ya da sen bu şekilde davranarak bizi hayal kırıklığına uğrattın bizleri üzdün annen senin ve sevgilin yüzünden hasta oldu demek için.Bak bunları bunları yaptın diye kanıtlayacak.
Adamın kafası eskide kalmış.Yaşadıkları travma yapmış bence .Psikiyatriyle ve psikologla görüşse durumu kabul etmesi daha kolaylaşabilir.
Aynen ben de böyle dusunuyorum
Bi gun esimle kötü olursak bak ben demistim diye cikacak karsima zaten
Babam terapi aldi hasta yakini olarak yani tam olarak bu konularda gitmedi ve gitmez de. Yine de terapi ona iyi gelmisti o siralar bana karşı da anlayışlı davranmaya baslamisti ki terapi bitti.
Böyle yazıyorum diye bana kötü davraniyo sanmayın
Telefonda ya da yuzyuze cogu zaman kizim yavrum canim seklindedir
Ama sonra da en olmayacak yerden bi laf sokar ya da böyle bir olay cikar....
zeytinagaci üzülme lütfen, bazı ebeveynler kendileriyle ilgili hayalleri çocuklarına yükler ve beklentileri gerçekleşmeyince kimisi bunu takıntılı bir durum haline getirip içinde büyütür öfkesini, seninki bu tür bir babaya benziyor, sanırım senin özelini bunca yıl saklamasının sebebi de sana olan öfkesini taze tutmaya çalışması, kendini sana ne zaman yakın hissetse o kağıtları okuyor gibi geldi bana, aslında bu tedavi edilmesi gereken bir durum ama ne sen bunun için mücadele edebilirsin ne de baban bunun bir takıntı olduğunu kabul eder, üstelik anlattıklarına bakılırsa seni suçlu çıkarır, daha çok kırılırsın.
Şu durumda yapman gereken en mantıklı karar aynı şehre yerleşmemeniz olur, baban sana yaptığı teklifle evliliğini de yakın takibe almak istiyor gibi görünüyor, takıntıları evliliğine müdahil olmasına sebep olup eşinle sorun yaşamana sebep olabilir, ki Allah göstermesin eşinden ayrılmana neden olursa, "bak ben sana demiştim beni dinlemedin" deyip çıkar işin içinden çünkü maalesef o senin onu hayal kırıklığına uğrattığına ve yanlış bir karar verdiğine saplanıp kalmış, kendi haklılığını ispat için uğraşabilir.
Sonuçta babandır, tümüyle bağlarını kopartman mümkün değil hele ki anneciğin varken, anneciğinin üzülmemesi gerekirken, uzak mesafede olursun ama ihtiyaçları halinde ziyaretlerine gider evlatlık vazifelerini yaparsın.
Çok teşekkürler sevgili
Mune
Evet baglari kopartamayacagim icin sustum zaten. Çünkü yuzlesmek hicbir seyi duzeltmeyecekti

Hatta daha kotu gerilip huzursuzlugumuzu arttiracakti. Zaten işimle ilgili sıkıntılar yasiyorum. Bir de aile hayatimda yasamayi goze alamadim su sıralar. Annem uzulecegine susayim dedim.
70 kusur yasindaki babamin da dusuncelerinin ne dersem ne yaparsam değişeceğini dusunmuyorum aslında..
Zeytin baban takıntıyı ilerletmiş
Zorunda kalsan dahi izmir e gitme ne yap et Ankara ya git gerekirse mesleği bırak
Evet annen zor durumda ama baban sizin evliliğinizi yıkar bu şekilde aynı evde yaşarsanız
Bazen acaba ayrilmamizdan mutlu olur mu diye dusunuyorum
Ne aci bisey bir evlat icin
Özel yaşamınızı kurcalaması rahatsızlık verici tabii ki. Babanız bir şeylerden işkillenmiş olamaz mı? Belki o yüzden bakmıştır. Şu an bilmiyormuş gibi yapın anneniz iyileşince hesabını sorarsınız.
Iskillenmis 7-8 sene once zaten de simdi bunlari hala el altinda bulundurmasi da beni iskillendiriyor.
Annem malesef iyilesmeyecegi için benim de elim kolum bagli kaldi.
Bu forumda bir okumadığım bu kalmıştı bunu da okudum sonunda pes diyorum hatta ohhhhhaaaaaaaaaaaa diyorum amacı ne bunu yaparken?ya düşmanı olsan şantaj diycem ama kızısın sen beynim durdu harbi durdu
Ne biliyim ben :) bi de beni uyarırdı hep aman fotoğraf çektirme aman yazisma yapma koz olarak kullanırlar şantaj yaparlar derdi.
O kağıtları baban mı geri aldı acaba.O aldıysa durumdan haberdar olduğunu bilmesi lazım.Peki nasıl hala burda kal diyebiliyor??Nasıl yüzyüze bakacaksınız?
Ben dayanamaz sorardım herhalde.Daha ne kadar hiçbirşey olmamış gibi davranacaksınız.Bizim ayrılmamızı bekliyorsan boşa bekleme derdim.Hadi annen olmasa ayda yılda bir kere görüşürsün mesafeli olursunda şimdi olamazsında.Nasıl olacak bilmiyorum.
Onu da dedim biz kac senedir mutluyuz bi kez huzursuzlugumuzu gördün mü dedim daha once
O da "hayir sen mutlu değilsin, mutlu rolü yapiyosun, zerre kadar inanmiyorum inandiramazsin beni mutluluk oyununa dedi