• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz ne düşünürdünüz?

Böyle birşeyle karşılaşaydım çok sinirlenirdim ve utanırdım.Ankaraya dönerken dışarıda onunla başbaşa konuşurdum.

Size ve eşinize karşı çok ciddi bir güven sorunu var.Baban takıntı yapmış.Haklı çıktım deme çabasında.Mükemmeliyetçi bir yapısımı var acaba

İdeallerindeki gibi olmadığı için sizi ve eşinizi suçluyor belkide şu anki durumunu da buna bağlıyor olabilir.Ne sizin evliliğinizi ne de annenizin hastalığını kabullenememiş.Saklamasının sebebi bu olabilir diye düşünüyorum.

Birde bazı insanlar aşırı değer verdikleri kişiler onların beklemediği haraketleri yaptıklarında ihanete uğramış hissederler.Yani siz ondan gizli devam ettiğiniz ve hayallerini yıktığınız için (siz öğretmendiniz eşiniz ise ilkokul mezunuydu)ihanete uğramış hissetmiş olabilir.

Esim ilkokul mezunu değil lise mezunuydu üniversite 1. Sinifti tanistigimizda. Sonra birakti
Universite okuyor memur su an

Diger dediginiz her seye katılıyorum haklisiniz
Bence de ihanete ugramis hissediyor

Ya ben mi manyagim bilmiyorum ama
O kagitlarda mahrem seyler var mi
Yani klasik seyler anladin sen
Of daha fazla yazmak istemiyorum
Hatim etse ne olur yani o zaman ki normal yazilanlari ?
Gecmisle yasayan biri bile olsa ergenlikte gunluk karistiran babadan oteye gecmzdi
Bu ne demek ?

Erkek arkadaşınızla özel konuşmalarınız varmış. Ne ayıp bir şey ya. Her şey konuşabilirdiniz.

Bu yazışmalarda mahrem konularınız da geçiyor mu? Malum konular falan. Eğer öyleyse bunları sürekli okumak sapıklık işareti değil midir? o_O

Arkadaslar muhtemelen konuşmalarda her sey vardir
Cunku evliligi beklememistik cinsellik icin
Tabi konuşmaların hangi yıllara ait olduguna göre degisir ama yine de hiç cinsel icerik olmasa bile sevgi sözcükleri ya da özel seyler illaki vardir. Ben utandigimdan bakamadim. Babamin sapik olmadigina eminim de sanirim Mune Mune nin dedigi gibi aynen. Benim sevgilim oldugunu ogrendigi gun o kadar cok uzuldu ve hayal kırıklığına ugradi ki. Sonrasinda hep hersey kötüye gitti. Hiç gozune giremedim bi daha.

Zaten o yüzden öğretmenimi örnek gösterdim, bence de zeytinağacının babası takıntılı birisi, takıntısı öfke ve kinciliğe neden oluyor, düşünün bir öğretmen takıntısını bir kızın geleceğinle oynamaya kadar getirirse baba versiyonu neler yapmaz:KK43:

Bu arada alamadim kağıtlari :/
Biraktigim yerde degildi.
Zaten almayacagim da istediği kadar baksin.
Ama bana bunu yapmasini asla unutmayacagim

Simdi şehir degistirme durumum var
Bana az once telefonda buraya gel birlikte bu evde yaşarız kira vermezsin diyor. Ben yuzune bakmak bile istemiyorum çok uzgun ve kirginim

Bayram için babamın evine geldim.
Babamın kendi başına kullandığı odasını toplarken bir tomar kağıt elime geçti. Ucundan kendi fotoğrafımı görünce "bu ne yaa?" dedim açtım baktım.

Eşimle bundan 8-9 sene önceki SEVGİLİYKEN çektirdiğimiz sarmaş dolaş fotoğraflarımız, maillerimiz, özel yazışmalarımız ki içlerinde gerçekten özel şeyler vardır. (casus programlarla takip edilmişim anladığım kadarıyla) içeriklerine bakmadım. babam adına ben utandığımdan.

Adam resmen benim bütün özel hayatımı başucu kitabı yapmış. Ortalık yerde olduğundan anlıyorum ki sürekli açıp açıp bunlara bakıyor.

Siz olsanız ne düşünür ne yapardınız?
Sapik.gotur onune koy ciktilari bence.bi de saklamis. Bi de mahrem konusmalarinizi bile. Bagirmak cagirmak zorunda degilsiniz.babanizla yuzlesemediginiz icin annenizi bahane gostermeyin.

mecburiyetten yine yutacağım gibi sephora
ama içimde bir gram neşe kalmadı
hatta sevgi bile.

neden bir baba kızının açığını arar ki?

Ben olsam hesap sorar ve hatta belki hakkında şikayette bulunurdum. Ama bunları yapmak istemediğiniz için başka yol düşünmek lazım. Sohbet ediyor gibi normal normal "Telefonum durduk yere çok ısınıyor. Arada göndermediğim adreslere mesaj gitmiş, para kesilmiş. Casus yazılım yüklenen telefonlar böyle yapıyormuş. Benim telefonum yıllardır böyle. Savcılığa başvuracağım. Geçmişe yönelik kim ne yapmış ortaya çıksın da polis uğraşsın. Ben hiç muhatap olmam merak etmeyin. Üniversitede biraz manyak bir kız vardı, böyle şeylerle ilgiliydi. O mu yaptı bilemedim. O da severdi güya beni. Yıllardır da görmedim ama bilemedim ki. Belki de hiç böyle bir şey yoktur da ısınması ve alakasız mesajlar gitmesi ne anlamadım" gibi şeyler diyebilirsiniz.

En azından elindeki kanıtları yok eder. Aman savcılığa gitme, başın derde girmesin vs derse, bilmiyorum ki, bir düşüneyim, belki gitmem dersiniz, sonra da gitmedim dersiniz.

Bir de telefonunuzdaki saklanacak şeyleri yedekledikten sonra telefona format atın veya attırın. Böylece casus program varsa gider. En garanti yol bu diye biliyorum.

Hadi sevgiliyken takip ediyordu evlenmişsiniz daha ne onları saklamasındaki amacı anlayamadım. Pek iyi niyetli değil bence

tatil bitişinde alıp yanımda götüreyim bari

bunu mutlaka sonrasında söyleyeceğim :KK43:

yok estağfurullah
bence de babam çok garip biri
bana karşı iyi niyetli olduğuna artık inanmıyorum
bu çok acı bişey

öyle yapacağım...

babam çok geç çocuk sahibi olmuş
bana çok düşkündü çocukken
lise sonda eşimle tanıştığımdan beri aramız iyi değil
çünkü hiç yakıştıramadı bana sevgilim olmasını ve de sonra evlenmemi
öyle kötü gitti her şey işte
şimdi görünürde iyiyiz
Ya acaba geç baba oldu diyince nasıl diycegimi de bilemedim ya. Evlatlık olabilir misiniz?

Gerçekten benim de en çok şaşırdığim konu sanırım.

Kızlar tamam babanın yaptığı normal değilde altında cinsellikle ilgili sapıklık falan aramayın.Abartıyorsunuz.Ne yani kızıyla damadı arasındaki konuşmalardan kendine fantazimi yapıyor

Kağıtları ben haklıydım demek ve zeytinin gözünün içine sokmak için saklıyor.Belkide hala ayrılacakları günü bekliyor.

Ya da sen bu şekilde davranarak bizi hayal kırıklığına uğrattın bizleri üzdün annen senin ve sevgilin yüzünden hasta oldu demek için.Bak bunları bunları yaptın diye kanıtlayacak.

Adamın kafası eskide kalmış.Yaşadıkları travma yapmış bence .Psikiyatriyle ve psikologla görüşse durumu kabul etmesi daha kolaylaşabilir.

Son düzenleme:
Arkadaslar muhtemelen konuşmalarda her sey vardir
Cunku evliligi beklememistik cinsellik icin
Tabi konuşmaların hangi yıllara ait olduguna göre degisir ama yine de hiç cinsel icerik olmasa bile sevgi sözcükleri ya da özel seyler illaki vardir. Ben utandigimdan bakamadim. Babamin sapik olmadigina eminim de sanirim Mune Mune nin dedigi gibi aynen. Benim sevgilim oldugunu ogrendigi gun o kadar cok uzuldu ve hayal kırıklığına ugradi ki. Sonrasinda hep hersey kötüye gitti. Hiç gozune giremedim bi daha.

Bu arada alamadim kağıtlari :/
Biraktigim yerde degildi.
Zaten almayacagim da istediği kadar baksin.
Ama bana bunu yapmasini asla unutmayacagim

Simdi şehir degistirme durumum var
Bana az once telefonda buraya gel birlikte bu evde yaşarız kira vermezsin diyor. Ben yuzune bakmak bile istemiyorum çok uzgun ve kirginim

zeytinagaci üzülme lütfen, bazı ebeveynler kendileriyle ilgili hayalleri çocuklarına yükler ve beklentileri gerçekleşmeyince kimisi bunu takıntılı bir durum haline getirip içinde büyütür öfkesini, seninki bu tür bir babaya benziyor, sanırım senin özelini bunca yıl saklamasının sebebi de sana olan öfkesini taze tutmaya çalışması, kendini sana ne zaman yakın hissetse o kağıtları okuyor gibi geldi bana, aslında bu tedavi edilmesi gereken bir durum ama ne sen bunun için mücadele edebilirsin ne de baban bunun bir takıntı olduğunu kabul eder, üstelik anlattıklarına bakılırsa seni suçlu çıkarır, daha çok kırılırsın.

Şu durumda yapman gereken en mantıklı karar aynı şehre yerleşmemeniz olur, baban sana yaptığı teklifle evliliğini de yakın takibe almak istiyor gibi görünüyor, takıntıları evliliğine müdahil olmasına sebep olup eşinle sorun yaşamana sebep olabilir, ki Allah göstermesin eşinden ayrılmana neden olursa, "bak ben sana demiştim beni dinlemedin" deyip çıkar işin içinden çünkü maalesef o senin onu hayal kırıklığına uğrattığına ve yanlış bir karar verdiğine saplanıp kalmış, kendi haklılığını ispat için uğraşabilir.

Sonuçta babandır, tümüyle bağlarını kopartman mümkün değil hele ki anneciğin varken, anneciğinin üzülmemesi gerekirken, uzak mesafede olursun ama ihtiyaçları halinde ziyaretlerine gider evlatlık vazifelerini yaparsın.

Zeytin baban takıntıyı ilerletmiş

Zorunda kalsan dahi izmir e gitme ne yap et Ankara ya git gerekirse mesleği bırak

Evet annen zor durumda ama baban sizin evliliğinizi yıkar bu şekilde aynı evde yaşarsanız

Özel yaşamınızı kurcalaması rahatsızlık verici tabii ki. Babanız bir şeylerden işkillenmiş olamaz mı? Belki o yüzden bakmıştır. Şu an bilmiyormuş gibi yapın anneniz iyileşince hesabını sorarsınız.

Bu forumda bir okumadığım bu kalmıştı bunu da okudum sonunda pes diyorum hatta ohhhhhaaaaaaaaaaaa diyorum amacı ne bunu yaparken?ya düşmanı olsan şantaj diycem ama kızısın sen beynim durdu harbi durdu

Sorma, sapkın falan değildi akla öyle birşey de getiriyor seneler sonra düşününce ama ben öyle birşey hissetmedim, babam yaşında bir adamdı, ortaokuldaydım bunu yaşadığımda, epey uğraştırdı beni, sınıfta bırakmaya kadar vardırdı takıntısını.
İnanabiliyor musunuz? Tüm derslerim iyiyken bir tek fen dersinden sınıfta bırakılacak hale getirildim, anneme söylemek zorunda kaldım, okulu kırdığımda çıktı ortaya:-) fakat söz konusu geleceğimdi mecbur itiraf ettim durumu, müdüre gidildi sınav kağıtlarım için, ne konuşuldu ne yapıldı bilmiyorum ama o öğretmen bizim sınıftan alındı onu biliyorum.

Bi daha gordunuz mu o ogretmeni
Muhtemelen gormussunuzdur tepkisi nasil
Aaa agzim acik kaldi
Manyak mi ne :KK57:

O kağıtları baban mı geri aldı acaba.O aldıysa durumdan haberdar olduğunu bilmesi lazım.Peki nasıl hala burda kal diyebiliyor??Nasıl yüzyüze bakacaksınız?

Ben dayanamaz sorardım herhalde.Daha ne kadar hiçbirşey olmamış gibi davranacaksınız.Bizim ayrılmamızı bekliyorsan boşa bekleme derdim.Hadi annen olmasa ayda yılda bir kere görüşürsün mesafeli olursunda şimdi olamazsında.Nasıl olacak bilmiyorum.

Bi daha gordunuz mu o ogretmeni
Muhtemelen gormussunuzdur tepkisi nasil
Aaa agzim acik kaldi
Manyak mi ne :KK57:

Mezun olana kadar mecburen hergün gördüm tabii, bir daha benle asla konuşmadı, bende onla muhatap olmadım fakat bakışları bile yetiyordu, sonuçta çocuktum, okulu kırmak kötü birşeyse bana bunu güzelce anlatabilirdi, ki o zamana kadar ilk defa okulu kırmıştım, bir öğrenci için çok affedilmez suç değildi.
Adam resmen hırsını notlarımdan aldı, notlarımda notlarım diyorum zira benim öğrencilik yıllarımda bütünlemeye kalmak girmek istediğiniz bir lise varsa o liseye girmenize engeldi, misal askeri okul gibi.

Mezun olana kadar mecburen hergün gördüm tabii, bir daha benle asla konuşmadı, bende onla muhatap olmadım fakat bakışları bile yetiyordu, sonuçta çocuktum, okulu kırmak kötü birşeyse bana bunu güzelce anlatabilirdi, ki o zamana kadar ilk defa okulu kırmıştım, bir öğrenci için çok affedilmez suç değildi.
Adam resmen hırsını notlarımdan aldı, notlarımda notlarım diyorum zira benim öğrencilik yıllarımda bütünlemeye kalmak girmek istediğiniz bir lise varsa o liseye girmenize engeldi, misal askeri okul gibi.

Mune agzim acik kaldi ..
Muhtemelen icimdekileri yazsam beni cimbizlarsin :D
O yuzden susayim ..
Tek sevindigim sana bi daha salca olmamasi ..
Tovbe yarabbim
Allah manyaklardan korusun colugu cocugu ...

Ya acaba geç baba oldu diyince nasıl diycegimi de bilemedim ya. Evlatlık olabilir misiniz?

Gerçekten benim de en çok şaşırdığim konu sanırım.

Yok yok değilim benden sonra bi de kardesim var :)
Babam bana asiri düşkündü yillar sonra kavustugu evladiydim
Kucukken bana seni veremem ama ic guveyi aliriz derdi
Ben hic hayallerindeki gibi olmayan biriyle biraz da küçük yasta tanisip flort etmeye baslayinca onun bana dair tüm hayalleri yıkıldı galiba

Kızlar tamam babanın yaptığı normal değilde altında cinsellikle ilgili sapıklık falan aramayın.Abartıyorsunuz.Ne yani kızıyla damadı arasındaki konuşmalardan kendine fantazimi yapıyor

Kağıtları ben haklıydım demek ve zeytinin gözünün içine sokmak için saklıyor.Belkide hala ayrılacakları günü bekliyor.

Ya da sen bu şekilde davranarak bizi hayal kırıklığına uğrattın bizleri üzdün annen senin ve sevgilin yüzünden hasta oldu demek için.Bak bunları bunları yaptın diye kanıtlayacak.

Adamın kafası eskide kalmış.Yaşadıkları travma yapmış bence .Psikiyatriyle ve psikologla görüşse durumu kabul etmesi daha kolaylaşabilir.

Aynen ben de böyle dusunuyorum
Bi gun esimle kötü olursak bak ben demistim diye cikacak karsima zaten
Babam terapi aldi hasta yakini olarak yani tam olarak bu konularda gitmedi ve gitmez de. Yine de terapi ona iyi gelmisti o siralar bana karşı da anlayışlı davranmaya baslamisti ki terapi bitti.
Böyle yazıyorum diye bana kötü davraniyo sanmayın
Telefonda ya da yuzyuze cogu zaman kizim yavrum canim seklindedir
Ama sonra da en olmayacak yerden bi laf sokar ya da böyle bir olay cikar....

zeytinagaci üzülme lütfen, bazı ebeveynler kendileriyle ilgili hayalleri çocuklarına yükler ve beklentileri gerçekleşmeyince kimisi bunu takıntılı bir durum haline getirip içinde büyütür öfkesini, seninki bu tür bir babaya benziyor, sanırım senin özelini bunca yıl saklamasının sebebi de sana olan öfkesini taze tutmaya çalışması, kendini sana ne zaman yakın hissetse o kağıtları okuyor gibi geldi bana, aslında bu tedavi edilmesi gereken bir durum ama ne sen bunun için mücadele edebilirsin ne de baban bunun bir takıntı olduğunu kabul eder, üstelik anlattıklarına bakılırsa seni suçlu çıkarır, daha çok kırılırsın.

Şu durumda yapman gereken en mantıklı karar aynı şehre yerleşmemeniz olur, baban sana yaptığı teklifle evliliğini de yakın takibe almak istiyor gibi görünüyor, takıntıları evliliğine müdahil olmasına sebep olup eşinle sorun yaşamana sebep olabilir, ki Allah göstermesin eşinden ayrılmana neden olursa, "bak ben sana demiştim beni dinlemedin" deyip çıkar işin içinden çünkü maalesef o senin onu hayal kırıklığına uğrattığına ve yanlış bir karar verdiğine saplanıp kalmış, kendi haklılığını ispat için uğraşabilir.

Sonuçta babandır, tümüyle bağlarını kopartman mümkün değil hele ki anneciğin varken, anneciğinin üzülmemesi gerekirken, uzak mesafede olursun ama ihtiyaçları halinde ziyaretlerine gider evlatlık vazifelerini yaparsın.

Çok teşekkürler sevgili Mune Mune
Evet baglari kopartamayacagim icin sustum zaten. Çünkü yuzlesmek hicbir seyi duzeltmeyecekti :(
Hatta daha kotu gerilip huzursuzlugumuzu arttiracakti. Zaten işimle ilgili sıkıntılar yasiyorum. Bir de aile hayatimda yasamayi goze alamadim su sıralar. Annem uzulecegine susayim dedim.
70 kusur yasindaki babamin da dusuncelerinin ne dersem ne yaparsam değişeceğini dusunmuyorum aslında..

Zeytin baban takıntıyı ilerletmiş

Zorunda kalsan dahi izmir e gitme ne yap et Ankara ya git gerekirse mesleği bırak

Evet annen zor durumda ama baban sizin evliliğinizi yıkar bu şekilde aynı evde yaşarsanız

Bazen acaba ayrilmamizdan mutlu olur mu diye dusunuyorum
Ne aci bisey bir evlat icin :(

Özel yaşamınızı kurcalaması rahatsızlık verici tabii ki. Babanız bir şeylerden işkillenmiş olamaz mı? Belki o yüzden bakmıştır. Şu an bilmiyormuş gibi yapın anneniz iyileşince hesabını sorarsınız.

Iskillenmis 7-8 sene once zaten de simdi bunlari hala el altinda bulundurmasi da beni iskillendiriyor.
Annem malesef iyilesmeyecegi için benim de elim kolum bagli kaldi.

Bu forumda bir okumadığım bu kalmıştı bunu da okudum sonunda pes diyorum hatta ohhhhhaaaaaaaaaaaa diyorum amacı ne bunu yaparken?ya düşmanı olsan şantaj diycem ama kızısın sen beynim durdu harbi durdu

Ne biliyim ben :) bi de beni uyarırdı hep aman fotoğraf çektirme aman yazisma yapma koz olarak kullanırlar şantaj yaparlar derdi.

O kağıtları baban mı geri aldı acaba.O aldıysa durumdan haberdar olduğunu bilmesi lazım.Peki nasıl hala burda kal diyebiliyor??Nasıl yüzyüze bakacaksınız?

Ben dayanamaz sorardım herhalde.Daha ne kadar hiçbirşey olmamış gibi davranacaksınız.Bizim ayrılmamızı bekliyorsan boşa bekleme derdim.Hadi annen olmasa ayda yılda bir kere görüşürsün mesafeli olursunda şimdi olamazsında.Nasıl olacak bilmiyorum.

Onu da dedim biz kac senedir mutluyuz bi kez huzursuzlugumuzu gördün mü dedim daha once
O da "hayir sen mutlu değilsin, mutlu rolü yapiyosun, zerre kadar inanmiyorum inandiramazsin beni mutluluk oyununa dedi

Aynen öyle Z zeytinagaci hatta bir tecrübe daha, bu tip hastalıklı takıntılar yaşın ilerlemesiyle artıyor, artık düzelmez o, öyle kabul edip babadır diyerek az ve öz görüşecek olduğu gibi kabul edeceksin, babanın üstüne gitmek hem seni hem anneni çok üzecektir, hem birşey kanıtlayamayacaksın, hemde toplumda yaşlılara hürmet esas olduğundan yaşlı bir adamı suçlayan hayırsız evlat durumuna düşürüleceksin, gerek yok, sen kendi hayatındaki olaylara odaklanmaya bakmalısınHoppa

[QUOTE
Babam bana asiri düşkündü yillar sonra kavustugu evladiydim
Kucukken bana seni veremem ama ic guveyi aliriz derdi
Ben hic hayallerindeki gibi olmayan biriyle biraz da küçük yasta tanisip flort etmeye baslayinca onun bana dair tüm hayalleri yıkıldı galiba

Aynen ben de böyle dusunuyorum
Bi gun esimle kötü olursak bak ben demistim diye cikacak karsima zaten
Babam terapi aldi hasta yakini olarak yani tam olarak bu konularda gitmedi ve gitmez de. Yine de terapi ona iyi gelmisti o siralar bana karşı da anlayışlı davranmaya baslamisti ki terapi bitti.
Böyle yazıyorum diye bana kötü davraniyo sanmayın
Telefonda ya da yuzyuze cogu zaman kizim yavrum canim seklindedir
Ama sonra da en olmayacak yerden bi laf sokar ya da böyle bir olay cikar....

Onu da dedim biz kac senedir mutluyuz bi kez huzursuzlugumuzu gördün mü dedim daha once
O da "hayir sen mutlu değilsin, mutlu rolü yapiyosun, zerre kadar inanmiyorum inandiramazsin beni mutluluk oyununa dedi

Bence seni hala seviyor sen onun biricik kızısın ama içinde çok büyük kırgınlık öfke var öfkesi bazen sevgisinin önüne geçiyor eşini sana yakıştıramıyor

Birde bir şey kafama takıldı eşinin ailesi ile de mesafelisiniz.Herşeyi kendiniz yapmıştınız.Evlenmenizi onlarda mı istemedi?Sebebi ne?

Back
X