Ben fazla babacı bir kız olduğum için olacak ki babanız bana çok meraklı tatlı bir hafiye kendince işgüzar tontiş biri geldi nedense

Evet daha öncede dediğim gibi babanızın yaptığı kabullenilemez ama onca yıl sonra yaptıklarını yüzüne vurmak bundan sonra ki ikili ilişkiniz annenizin durumu o gerginlik küslük huzursuzluk bunların hepsini iyi hesaplamak gerek siye düşünüyorum.Sonuçta babanızın okuduklarını beyninden silemezsiniz değilmi?
Babanızı bir paranoyak yada şizofren olarak düşünürsek rahatsız bir insandan mantık beklemek de çok saçma.
Şahsi fikrim babanızın hiç yüzüne de vurmayın bişeyde sormayın. Yeri ve zamanı geldiğin de babanız okuduklarından birşeyler gevelerse "Babacığım bu dediğiniz elinizde mevcut bulunan konuşma kağıtlarımızın kaçıncı sayfasından" diye ufaktan laf sokun ki sizin bildiğinizi anlasın.
Şayet inkar ederse yüzleşin etmezse susarsa emin olun birdaha size karşı onları kullanmayacaktır

Yada işi tiye alıp "Köftehor seniii kendince ajanlıkmı yaptın benim yazışmalarımımı takip edip okudun? Telif hakkımı isterim

" gibi birşey de söyleyebilirsiniz?