• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz ne düşünürdünüz?

Yerinde olsam babamin hatalariyla dolu bir tomar kagidi o kagitlarin yanina koyardim. Gelip hesapta soramaz.

seni yetiştirirken tek bir hatam varsa yaz ver demişti bi tartışmamızda
kendinin o kadar hatasız olduğunu düşünüyo ki...
Allahtan hayırlı evlat istedim seni verdi, napalım demişti bi kere de. küfür gibi yav.
ben her sözüne hazırlıklıyım diyordum da böyle şeyler görmek yine de şok etti..

Atsanız onları bir şey der mi, olay çıkarır mı? Bertaraf edebilirseniz atın gitsin, hoş değil.
Anne için susmanız uygun duruyor...

ben sormadım ki evlenmeme izin veriyor musun diye
evlencem dedim mecbur kaldı kabullenmeye. öyle yapmasam eşimle asla evlenemezdik
beni korumak için o zaman takip etmesini bir derece anlayabiliyorum
haklı bile buluyorum.

ayrılayım diye beklediler yıllarca
ben inatla ayrılmayınca mecbur kaldı göz yumdu evlenmeme
ama her fırsatta eşimle ilişkimi gizlememi yüzüme vurdu

hala sen 8 sene önce böyle demiştin filan diye eşimle konuşmalarımdan alıntılar yapıyodu,.ben de allah allah herhalde bilgisayarda kalmıştı okumuş ya da benden duymuş diyodum meğer arşivinde varmış.
Ben fazla babacı bir kız olduğum için olacak ki babanız bana çok meraklı tatlı bir hafiye kendince işgüzar tontiş biri geldi nedense ;)
Evet daha öncede dediğim gibi babanızın yaptığı kabullenilemez ama onca yıl sonra yaptıklarını yüzüne vurmak bundan sonra ki ikili ilişkiniz annenizin durumu o gerginlik küslük huzursuzluk bunların hepsini iyi hesaplamak gerek siye düşünüyorum.Sonuçta babanızın okuduklarını beyninden silemezsiniz değilmi?
Babanızı bir paranoyak yada şizofren olarak düşünürsek rahatsız bir insandan mantık beklemek de çok saçma.
Şahsi fikrim babanızın hiç yüzüne de vurmayın bişeyde sormayın. Yeri ve zamanı geldiğin de babanız okuduklarından birşeyler gevelerse "Babacığım bu dediğiniz elinizde mevcut bulunan konuşma kağıtlarımızın kaçıncı sayfasından" diye ufaktan laf sokun ki sizin bildiğinizi anlasın.
Şayet inkar ederse yüzleşin etmezse susarsa emin olun birdaha size karşı onları kullanmayacaktır ;)
Yada işi tiye alıp "Köftehor seniii kendince ajanlıkmı yaptın benim yazışmalarımımı takip edip okudun? Telif hakkımı isterim :D " gibi birşey de söyleyebilirsiniz? ;)

Ben olsam yok ederdim. Yırtar çöpe atardım. Kudurursa da kudursun. Yaptığı düpedüz terbiyesizlik. Hiç birşey söyleme, al yok et. Ne yapabilir ki?

Ben fazla babacı bir kız olduğum için olacak ki babanız bana çok meraklı tatlı bir hafiye kendince işgüzar tontiş biri geldi nedense :KK66:
Evet daha öncede dediğim gibi babanızın yaptığı kabullenilemez ama onca yıl sonra yaptıklarını yüzüne vurmak bundan sonra ki ikili ilişkiniz annenizin durumu o gerginlik küslük huzursuzluk bunların hepsini iyi hesaplamak gerek siye düşünüyorum.Sonuçta babanızın okuduklarını beyninden silemezsiniz değilmi?
Babanızı bir paranoyak yada şizofren olarak düşünürsek rahatsız bir insandan mantık beklemek de çok saçma.
Şahsi fikrim babanızın hiç yüzüne de vurmayın bişeyde sormayın. Yeri ve zamanı geldiğin de babanız okuduklarından birşeyler gevelerse "Babacığım bu dediğiniz elinizde mevcut bulunan konuşma kağıtlarımızın kaçıncı sayfasından" diye ufaktan laf sokun ki sizin bildiğinizi anlasın.
Şayet inkar ederse yüzleşin etmezse susarsa emin olun birdaha size karşı onları kullanmayacaktır :KK66:
Yada işi tiye alıp "Köftehor seniii kendince ajanlıkmı yaptın benim yazışmalarımımı takip edip okudun? Telif hakkımı isterim :KK70: " gibi birşey de söyleyebilirsiniz? :KK66:

babanızla ilişkinizin iyi olduğu yazdıklarınızdan anlaşılıyor :) maşallah diyeyim.

aslına bakarsanız haklısınız
zaten bunları zihnine kazımıştır babam kağıtta yazsa ne yazmasa ne
ne zaman bi konu hakkında tartışsak zaten böyle demiştin sen diye o zamanlardan alıntı yapıyor
yüzyüze konuşmayı düşünmüyorum dediğiniz gibi
zaten benimle kavga etmek için yer arıyor genelde

ama artık çok yoruldum
bu kadar mı zor mutluluğumla mutlu olmak?
bu kadar mı zor zamanında üzüldüm ama boşunaymış kızım hayatından memnun ben de onun için seviniyorum diye kabullenmek?

ben biliyorum bir kere eşimle aramızın kötü olduğunu görse hemen bu kağıtlar çıkacak meydana ve bak zaten bu adam böyleydi vs o konuşmalardan itinayla ayıklanmış cümleler "ben demiştim" lerle beraber önüme konacak.

babam büyük ama büyüklük bende kalsın diyip susacağım.

Susmak isabetli olabilir lakin gene de yok et, anneni ziyarete gelen olur, önümüz bayram eş dost akraba komşu ne bileyim ola ki gördü okudu

O belgelerin tamamını imha eder, annemle ilgilenir, babama konuyu açtıracak kadar soğuk davranır, o konuyu açtığındada içimden geçenleri söylerdim.

senin bulman için o şekilde yerleştirmiş olabilir mi
9 sene onları saklamak hele yastığının altına koyması çok anormal ya, psikolojik bir rahatsızlığı olmasın
baban kaç yaşında merak ettim, bu teknolojileri kullanabildiğine göre genç olmalı

senin bulman için o şekilde yerleştirmiş olabilir mi
9 sene onları saklamak hele yastığının altına koyması çok anormal ya, psikolojik bir rahatsızlığı olmasın
baban kaç yaşında merak ettim, bu teknolojileri kullanabildiğine göre genç olmalı

74 yaşında kullanır o geliştirir kendini :)
yok odasına zorla girdim girme diyip durdu
ortalık toz içindeydi evden çıkınca girdim silip süpüreyim diye
hatta geldiğinde odada olduğumu gördü tamam yeter temizlik falan dedi

Böyle birşeyle karşılaşaydım çok sinirlenirdim ve utanırdım.Ankaraya dönerken dışarıda onunla başbaşa konuşurdum.

Size ve eşinize karşı çok ciddi bir güven sorunu var.Baban takıntı yapmış.Haklı çıktım deme çabasında.Mükemmeliyetçi bir yapısımı var acaba

İdeallerindeki gibi olmadığı için sizi ve eşinizi suçluyor belkide şu anki durumunu da buna bağlıyor olabilir.Ne sizin evliliğinizi ne de annenizin hastalığını kabullenememiş.Saklamasının sebebi bu olabilir diye düşünüyorum.

Birde bazı insanlar aşırı değer verdikleri kişiler onların beklemediği haraketleri yaptıklarında ihanete uğramış hissederler.Yani siz ondan gizli devam ettiğiniz ve hayallerini yıktığınız için (siz öğretmendiniz eşiniz ise ilkokul mezunuydu)ihanete uğramış hissetmiş olabilir.

babanın annenin hastalığından öncede böyle garip davranışları var mıydı yoksa hastalıktan sonra dahada arttı mı ?
çok tuhaf olmuş bitmiş bir şeyi böyle saklayıp durması pek normal değil
9sene boyunca teyzem hasta kocasına baktı çok zor bir durumda idi bakımı kolay değildi 2sene önce vefat etti kocası kadın inan bana pek normal değil bakım zamanında da normal değildi adam ölünce hepten farklı davranmaya başladı.
babanın hastalık dolayısıyla bence biraz psikolojisi bozulmuş
içinde sana ve eşine karşı bir kin nefret hissediyorum
bence durum biraz vahim.
daha öncede söylemiştim. annenin güzel bir bakıcıya ihtiyacı var kardeşinin ve babanında güzel bir hava değişikliğine
allah yardımcınız olsun zor bir durum seni daha iyi anlıyorum evlisin eşinden ayrısın annenden ayrısın işinde sıkıntıların var ama birgün hepsi bitecek ve güzel olacak herşey
Z zeytinagaci

Ne düşüneceğimi bilemedim.
Kesinlikle o evrakları bırakmazdım odasında, evdeki bilgisayarı ve usb leri de kontrol ederdim.
Sonra gelip bana hesap sormaya yüzü olmazdı, olsaydı da söyleyeceklerimi çoktan hak etmiş olurdu.
Annenizin durumu süreğen bildiğim kadarıyla, hep babanızın saçmalıklarını alttan almak zorunda mısınız? Anneniz bence siZe hak verir, çok büyütmez gözünde olayı.

Ya ben mi manyagim bilmiyorum ama
O kagitlarda mahrem seyler var mi
Yani klasik seyler anladin sen
Of daha fazla yazmak istemiyorum
Hatim etse ne olur yani o zaman ki normal yazilanlari ?
Gecmisle yasayan biri bile olsa ergenlikte gunluk karistiran babadan oteye gecmzdi
Bu ne demek ?

Ya ben mi manyagim bilmiyorum ama
O kagitlarda mahrem seyler var mi
Yani klasik seyler anladin sen
Of daha fazla yazmak istemiyorum
Hatim etse ne olur yani o zaman ki normal yazilanlari ?
Gecmisle yasayan biri bile olsa ergenlikte gunluk karistiran babadan oteye gecmzdi
Bu ne demek ?
Benimde aklıma geldi ama o adar değil değil dedim kendi kendime

Benimde aklıma geldi ama o adar değil değil dedim kendi kendime
Bu hayatta her sey mumkun mottosundayim
Gorduklerim duyduklarim karsisinda ..
Yani eger sapik degilse
Agir psikopat adam ...
Evlenmis barklanmis kiz
5 sene olmus nedir istedigin ?
O kagitta cinsel icerikli bi seyler olmamasina dua ettim oturdugum yerden

Back
X