söylenmez ki işte,söyleme boşveronun yerine kendini koy canım
bence bu konuları konuşmak için erken die düşündüm ben kimin ne olcağı belli değilki ALLAH korusun sizinde onlardan önce vefat etme yada muhtaç olma durumunuz var bence ne siz bu konuda eşinize birşey söyleyin nede canınızı sıkın haklısın çok sinir bozucu bi durum bende aynılarıını yaşadığım için çok ii anlıyorum.
herkes kendine yakışanı yapar deyip takmamaya çalışın
Tabi ki eşiniz de onların evlatları,ne olursa olsun anne-baba.
Ama ben bu konuda şöyle düşünüyorum.
Anladığım kadarıyla 4 kız 2 erkek kardeş eşiniz.
Hal böyle iken anne ya da babaya bakmak kız evlada düşer bence.
Şahsen ben annemi ya da babamı erkek kardeşim olmuş olsa bırakmaz,kendim bakardım.
Gelinsiniz neticede el oluyorsunuz.
kendi kızları gibi özenle,itinayla,severek bakmanız çok zor.
Hı yok mu kendi kızlarından güzel bakan gelinler,var tabi.
Ama ne yazık ki azınlık.
Arkadaşlar merhaba tekrar,uzun zamandır sizlerden fikirler alıyorum sizlerin sorunlarınızı okuyorum...Sizlere sorum burada gerek eşiyle,eşinin ailesiyle;k.valide,k.peder,görümce,elti v.s sorunlar yaşıyan bir çok kişi var sizler ileride k.valideniz yada k.pederiniz birlikte yaşama yaşlanınca bakma konusunda ne düşünüyorsunuz?Ben bazen bu fikri düşününce sinirlerim bozuluyor.Şöyleki;eşimin ailesi sürekli bizi 2.plana attılar bir faydaları olmadı hiç,hep benim ailem bize yardımcı oldu ama onlar da hep oğullarının her şeyi onlara hakmış gibi davrandılar,k.validem hep kızlarım hayırlı deyip ortalarda gezer mesela eşimse ne kadar kötüse olsa annem babamdır der 2 erkek kardeşe ileride biri vefat ederse bakmak düşer diye konuştu.Diğer oğuluna faydaları çok 4 kızına da öyle böyle düşününce enayi gibi salak yerine koyulmuş gibi hissediyorum kızlar eşime de hassas bir konu olduğu için çok fazla bir şey söyleyemiyorum.Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda???
Arkadaşlar merhaba tekrar,uzun zamandır sizlerden fikirler alıyorum sizlerin sorunlarınızı okuyorum...Sizlere sorum burada gerek eşiyle,eşinin ailesiyle;k.valide,k.peder,görümce,elti v.s sorunlar yaşıyan bir çok kişi var sizler ileride k.valideniz yada k.pederiniz birlikte yaşama yaşlanınca bakma konusunda ne düşünüyorsunuz?Ben bazen bu fikri düşününce sinirlerim bozuluyor.Şöyleki;eşimin ailesi sürekli bizi 2.plana attılar bir faydaları olmadı hiç,hep benim ailem bize yardımcı oldu ama onlar da hep oğullarının her şeyi onlara hakmış gibi davrandılar,k.validem hep kızlarım hayırlı deyip ortalarda gezer mesela eşimse ne kadar kötüse olsa annem babamdır der 2 erkek kardeşe ileride biri vefat ederse bakmak düşer diye konuştu.Diğer oğuluna faydaları çok 4 kızına da öyle böyle düşününce enayi gibi salak yerine koyulmuş gibi hissediyorum kızlar eşime de hassas bir konu olduğu için çok fazla bir şey söyleyemiyorum.Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda???
benim kayınvalidem yaşlı ve parkinson hastası olduğu için böyle mevzular zaman zaman konuşuluyor, büyük konuşmayayım ama ben aynı evde kendi annem dahi olsa yaşayamam sadece kayınvalideye bakmamak için bahane uydurmuyorum yani, ama allah korusun kendi anneme yada kayınvalideme birşey olsa ve kendi kendine bakamayacak duruma gelse evlatları toplanır bir bakıcı tutar maaşı neyse bölüşülür diye düşünüyoruz eşimle şimdilik, ama zaman ne gösterir bilinmez tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?