Siz ne yapardınız aralarında birşey olabilir mi?

eslem89

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2020
1.940
1.549
53
36
Arkadaşlar iş ortamında bekar bi erkek var. Ben bu çocuktan biraz hoşlanıyor gibiyim. Ben yeni girdim ortama. Yine aynı iş ortamında bir kız da hoşlanıyormuş. Bir arkadaştan duydum platonik aşık dedi. Kız belli sürekli yazıyor gibi çocuğa. Ama çocukta herkese karşı nötr duruyor. Pek kalabalık ortamlara da girmiyor. Geçen bi geldiğinde biraz benle ilgilendi gibi geldi. Sana şu bölüm yakışır filan muhabbete girdi. İşte ortalık düzelse de bişeyler yapsak filan dedi. Bizim bi grubumuz var şöyle yapıyoruz filan dedik aa ben de katılayım dedi. O günden sonra ben hasta oldum maalesef:( bu kız da sürekli ilgileniyor çocukla iş ortamında bilmeyen yokmuş diyorlar. Siz ne yapardınız bu durumda?

Boyle bir anım var. Cocugun biri cok hoşuma gitmişti ama ogrendim ki bir tanidigimda (yakin olmayan arkadasim) o cocuktan hoşlaniyordu ve konusuyorlardi.
Hiç umurumda olmadi ben de cocukla konuşmaya başlayip buluşma bile ayarlamistim. Sonra da sevgili olmuştum. 😬😬
O arkadasim "Ona ben asiktim" diye sitem etmişti bana ama sevgili degiller sonuçta ayirmiş olmuyorsunuz. Sirf o aşik diye oturup bekleyecek veya hesap verecek degilsiniz. Cok asiksa sevgili olsaymiş.

Boyle bir anım var. Cocugun biri cok hoşuma gitmişti ama ogrendim ki bir tanidigimda (yakin olmayan arkadasim) o cocuktan hoşlaniyordu ve konusuyorlardi.
Hiç umurumda olmadi ben de cocukla konuşmaya başlayip buluşma bile ayarlamistim. Sonra da sevgili olmuştum. 😬😬
O arkadasim "Ona ben asiktim" diye sitem etmişti bana ama sevgili degiller sonuçta ayirmiş olmuyorsunuz. Sirf o aşik diye oturup bekleyecek veya hesap verecek degilsiniz. Cok asiksa sevgili olsaymiş.

yaa ben bu isleri bi de hic beceremiyorum bir iki cilve yapsam hoslanicak belkide. Siz nasil ayarladiniz bulusmayi? Ben hep karsi taraftan beklerim bu seyleri. Kizda benim tam tersim ama aralarinda bisey olsa olurdu bu zamana ama yinede endise ediyorum tabi

Kızla kanka değilsinizki o aşık diye vazgeçesiniz. Aynı ortamda herhangi biri o da. Bence devam :)

yaa ben bu isleri bi de hic beceremiyorum bir iki cilve yapsam hoslanicak belkide. Siz nasil ayarladiniz bulusmayi? Ben hep karsi taraftan beklerim bu seyleri. Kizda benim tam tersim ama aralarinda bisey olsa olurdu bu zamana ama yinede endise ediyorum tabi

Önce internet uzerinden konusmustuk bir hafta filan, cocuk beni daha oncesinde hiç tanimiyordu, ben o arkadasim sayesinde cocugu gorup begenip eklemiştim de...🤭

Sonra konusurken bir işim oldugundan ve X yere gitmem gerektiginden filan bahsettim biraz. Ben oyle diyince o da gelmek istedi birlikte gidelim dedi o şekilde bulusmustuk.
Eve dönerken sonraki buluşmayı ne zaman yapacagimizi sormuştu bana ve ikinci buluşmada sevgiliydik resmen. İşte böyle.

Önce internet uzerinden konustuk 1 hafta filan, cocuk beni daha oncesinde tanimiyordu ben o arkadasim sayesinde cocugu goruo begenip eklemiştim de...🤭
Sonra bir işim oldugundan ve X yere gitmem gerektiginden filan bahsettim biraz. Ben oyle diyince o da gelmek istedi birlikte gidelim dedi o şekilde bulusmustuk.
Eve dönerken sonraki buluşmayı ne zaman yapacagimizi sormuştu bana ve ikinci buluşmada sevgiliydik resmen. İşte böyle.

Himm cocugunda ilgisi olmus. Bu benim bahsettigim cocuk nötr gibi. Bazen ilgili gibi bazen degil gibi. Hastaligimda girdi araya. Belki bi sey sormak icin yazarim yarin bakayimda. Bi de sey dedi bisey lazim olursa soyle getireyim biseymi istesem diyorum😃

Hasta olduğunuzu söylemişsiniz. İşe döndükten sonra bakın yine haline tavrına eğer bir ışık varsa siz adım atın

Himm cocugunda ilgisi olmus. Bu benim bahsettigim cocuk nötr gibi. Bazen ilgili gibi bazen degil gibi. Hastaligimda girdi araya. Belki bi sey sormak icin yazarim yarin bakayimda. Bi de sey dedi bisey lazim olursa soyle getireyim biseymi istesem diyorum😃

Yani tabi ki ama ilk eklemeyi ve konuşmayi ben yapmiştim. Siz de kenarda durup ilgisi var mi yok mu dusuneceginize iletişim kurun, hoş sohbet edin belli olur zaten onun da ne hissettigi.
Sizin adim atmaniza ragmen dugygularini belli etmeyip sizi arada derede birakirsa bosverin gitsin zaten.

Yani tabi ki ama ilk eklemeyi ve konuşmayi ben yapmiştim. Siz de kenarda durup ilgisi var mi yok mu dusuneceginize iletişim kurun, hoş sohbet edin belli olur zaten onun da ne hissettigi.
Sizin adim atmaniza ragmen dugygularini belli etmeyip sizi arada derede birakirsa bosverin gitsin zaten.

Haklisiniz bende Odun gibiyimdir hep karsidan beklerim herseyi. Ama deniycem bi bahaneyle mesaj atarim belki

Sevdiysem diğer kur yapanı düşünmezdim ben olsam.
Böyle de bencilim.
Banane nasip işi bu işler.
Elinden almıyosunya.
Kim kaparsa onun neticede 😅
Ay ne pismişim ya.
Şuan fark ettim 😂

Sevdiysem diğer kur yapanı düşünmezdim ben olsam.
Böyle de bencilim.
Banane nasip işi bu işler.
Elinden almıyosunya.
Kim kaparsa onun neticede 😅
Ay ne pismişim ya.
Şuan fark ettim 😂
Onu dusunmuyorum sadece o kiz yaziyor bariz ben o isi beceremiyorum hep karsidan bekliyorum

siz ne asamadasiniz?
Tüm sosyal medyalardan ekledi son olarak.( programların birinde ismim net yazmıyor özellikle benim için açılmış gibi hesap çünkü takip ettiği 5/6 kişiden biriyim) Aslında ben biraz geri çektim kendimi mantıksal bazı noktalarda uyuşmadığımızı farkettim. Şu anda işten güçten konuşuyoruz.

Back
X