Siz ne yapardınız aralarında birşey olabilir mi?

Bana endişeniz çok komik ve sevimli geldi😁😁. Gönül işinde en çok ilgi gösterene, mesaj atana gidecek diye birşey yok ki. O kıxın bu aşırı tavrı ancamilletin diline düşmesine yaramış bu güne kadar. Zaten şu kız benle ilgilendi dur onla sevgili olayım kafasındaki adamdan bir cacık olmaz. Kaliteli erkek her peşinde dolanana kapılıp gitmez kendi seçer. Kızla oğlanın peşinde koşma yarışı yaparak sonuca ulaşmaya çalışırsanız, oğlanın egosunu arşa kaldırır ve o kız gibi kendinizi rezil eder, iş yerinde dedikodu malzemesi olursunuz. Bence taş yerinde ağırdır, yeni iş çevrenizde de çok belli etmeden, arkadaş olarak yakın durabilirsiniz, zaten adamın size bir ilgisi varsa siz ona yakın durunca belli eder, ordan yürür gidersiniz, ilgisi ve gönlü olmayan adama cilve yaparak anca yatağına girersiniz, hayatına değil. Ayrıca iş ortamında kimseyle diğer iş arkadaşlarınında farkedeceği şekilde açıktan ilgilenme, çok sıkıntı yaşarsın haberin olsun.

Bence direkt sor olumlu dunya nolcaksa olsun 😂 benimde vardi aklimda birisi aylarca hayatinda biri var mi diye kafamin icindeydi en sonunda dayanamadim kendim sordum hic yilisiklik da yapmadim sorumu sordum konuyu kapadim sonuc uzak mesafe iliskisi varmis 😂😂

Bana endişeniz çok komik ve sevimli geldi😁😁. Gönül işinde en çok ilgi gösterene, mesaj atana gidecek diye birşey yok ki. O kıxın bu aşırı tavrı ancamilletin diline düşmesine yaramış bu güne kadar. Zaten şu kız benle ilgilendi dur onla sevgili olayım kafasındaki adamdan bir cacık olmaz. Kaliteli erkek her peşinde dolanana kapılıp gitmez kendi seçer. Kızla oğlanın peşinde koşma yarışı yaparak sonuca ulaşmaya çalışırsanız, oğlanın egosunu arşa kaldırır ve o kız gibi kendinizi rezil eder, iş yerinde dedikodu malzemesi olursunuz. Bence taş yerinde ağırdır, yeni iş çevrenizde de çok belli etmeden, arkadaş olarak yakın durabilirsiniz, zaten adamın size bir ilgisi varsa siz ona yakın durunca belli eder, ordan yürür gidersiniz, ilgisi ve gönlü olmayan adama cilve yaparak anca yatağına girersiniz, hayatına değil. Ayrıca iş ortamında kimseyle diğer iş arkadaşlarınında farkedeceği şekilde açıktan ilgilenme, çok sıkıntı yaşarsın haberin olsun.

yaa mesajiniz çok tatli 🥰 haklisiniz zaten istesemde o kiz gibi yapamam elimde degil. Dediginiz gibi bi tik yakin durayim bakalim zaten hep karsidan beklerim ilk adimi. Çok tesekkur ederim önerileriniz ve güzel mesajiniz icin

Tüm sosyal medyalardan ekledi son olarak.( programların birinde ismim net yazmıyor özellikle benim için açılmış gibi hesap çünkü takip ettiği 5/6 kişiden biriyim) Aslında ben biraz geri çektim kendimi mantıksal bazı noktalarda uyuşmadığımızı farkettim. Şu anda işten güçten konuşuyoruz.

Aa ne guzel sizinki adin atiyor. Benimkinin sosyal medyasi da yok kullanmayi birakmis. Umarim hayirlisi olur hakkinizda.

Aminn 🙏🏼 karşılık görünce soğuyorum alışmışım platoniğe :KK70:

sizden akıl isteyebiliy miyim? Ben hastanede yatıyordum taburcu oldum. Bu kişi duymuş. İyi günler eslem taburcu olmuşsun çok sevindim iyi dinlenmeler yazmış. Şimdi ben emojili bi cevap mı versem yoksa onun gibi kısa mı kessem. İstese daha da uzatabilir ama adam çok nötr ya.

Çocuk senle ilgileniyor bence. Normal davran. Sıcak ve neşeli ama asla ilgili değil. Mesela sohbet et, ama sonra onun olduğu tarafa bakmadan geç git gibi. En kısa zamanda da o grubunuzun aktivitesine çağır. Ara soğumadan.

sizden akıl isteyebiliy miyim? Ben hastanede yatıyordum taburcu oldum. Bu kişi duymuş. İyi günler eslem taburcu olmuşsun çok sevindim iyi dinlenmeler yazmış. Şimdi ben emojili bi cevap mı versem yoksa onun gibi kısa mı kessem. İstese daha da uzatabilir ama adam çok nötr ya.
Bana sormadın ama dayanamadım cevap veriyorum.

Çok teşekkür ederim :))) hastane ortamı değişik, normal hayatı özledim :) falan gibi sıcak gülücüklü bir cevap yaz. Ya da teşekkürden sonra bir espri yap. O da bir şey yazacaktır. İki üç yazışmadan sonra da görüşürüz :) falan diyerek kes. Hem sıcak. Hem asssllaaaa mesajlaşmayı uzatmayan kadın ol.

Uzatırsan boğulur. Ben de nefret ederim mesajla muhabbetten, ordan biliyorum. Sıcak ve kısa muhabbet iyidir

Bana sormadın ama dayanamadım cevap veriyorum.

Çok teşekkür ederim :))) hastane ortamı değişik, normal hayatı özledim :) falan gibi sıcak gülücüklü bir cevap yaz. Ya da teşekkürden sonra bir espri yap. O da bir şey yazacaktır. İki üç yazışmadan sonra da görüşürüz :) falan diyerek kes. Hem sıcak. Hem asssllaaaa mesajlaşmayı uzatmayan kadın ol.

Uzatırsan boğulur. Ben de nefret ederim mesajla muhabbetten, ordan biliyorum. Sıcak ve kısa muhabbet iyidir

Bende şey gibi düşündüm.
Evet ateşlerim düştü toparladım baya çok şükür
Çok teşekkürler 🙏

Yazayım diyordum ama sizinki daha güzel geldi şu an.

Çocuk senle ilgileniyor bence. Normal davran. Sıcak ve neşeli ama asla ilgili değil. Mesela sohbet et, ama sonra onun olduğu tarafa bakmadan geç git gibi. En kısa zamanda da o grubunuzun aktivitesine çağır. Ara soğumadan.

Çok sağolun ya ne tatlısınız çok güzel önerileriniz 🥰

Bende şey gibi düşündüm.
Evet ateşlerim düştü toparladım baya çok şükür
Çok teşekkürler 🙏

Yazayım diyordum ama sizinki daha güzel geldi şu an.
Senin düşündüğün daha resmi. Minimal bir cilve olmalı mesajda :).

Bir de atıyorum, normal hayatı özledim dedin diyelim. O zaman ilk kahven benden falan deme şansı vermiş oluyorsun

Senin düşündüğün daha resmi. Minimal bir cilve olmalı mesajda :).

Bir de atıyorum, normal hayatı özledim dedin diyelim. O zaman ilk kahven benden falan deme şansı vermiş oluyorsun

Öyle söyledim ama muhabbeti uzatmadı hiç rica ederim görüşmek üzere yazmış ben de görüşürüz dedim. Böyle işte ilgileniyo mu ilgilenmiyo mu belli değil. Uzatmak istemiyor bariz ilgisi yok bence ya.

bence çok beklentiye girmeyin ortama yeni girmişsiniz..gözlemleyin konu açıldıkça konuşun ama özel gayrette bulunmayın çok yakında davranmayın uzakta.. birşey varsa illa belli eder siz de soğuk durmayın akışına bırakın bakalım her lafından da birşey çıkarırsanız üzülürsünüz orada herkesle illa bir muhabbeti vardır herşeyi kişisel algılamayın

Mesajı görmekte geç kaldım 🤦🏻‍♀️ Geç oldu fikir verilmiş ama ben de fikrimi yazayım.
ben olsam emojili sıcakkanlı ve kısa bir cevap yazardım ‘☺️‘ şu ifade kullanırdım :KK48:

Öyle söyledim ama muhabbeti uzatmadı hiç rica ederim görüşmek üzere yazmış ben de görüşürüz dedim. Böyle işte ilgileniyo mu ilgilenmiyo mu belli değil. Uzatmak istemiyor bariz ilgisi yok bence ya.
Hiç uzatmaması çok garip. Çok ilgisi olsaydı muhakkak sorardı bir isteğin var mı diye 🤔

Arkadaşlar iş ortamında bekar bi erkek var. Ben bu çocuktan biraz hoşlanıyor gibiyim. Ben yeni girdim ortama. Yine aynı iş ortamında bir kız da hoşlanıyormuş. Bir arkadaştan duydum platonik aşık dedi. Kız belli sürekli yazıyor gibi çocuğa. Ama çocukta herkese karşı nötr duruyor. Pek kalabalık ortamlara da girmiyor. Geçen bi geldiğinde biraz benle ilgilendi gibi geldi. Sana şu bölüm yakışır filan muhabbete girdi. İşte ortalık düzelse de bişeyler yapsak filan dedi. Bizim bi grubumuz var şöyle yapıyoruz filan dedik aa ben de katılayım dedi. O günden sonra ben hasta oldum maalesef:KK43: bu kız da sürekli ilgileniyor çocukla iş ortamında bilmeyen yokmuş diyorlar. Siz ne yapardınız bu durumda?
Gözlerinizle ılgili olun sizde.Cok yanasmayin güzel bakislar atin (dimdik bakarak degil😅)Ufak ufak gülümseyin zaten ilgisi varsa işe yarayacaktir.O kızı da kafaya takmayin olacağı varsa olurdu şimdi siz harekete gecin 😀

Bir adamı bin kişi ister 1 kişi alır deyip adama doğru yürümeye devam ederdim :KK53: sonuçta kız platonikmis adamın bundan haberi yok belki, belki var ama ilgisini çekmiyor kız. Zaten herkesin bildiği şeyi adamın bilmemesi imkansız bir şekilde duymuştur. Hala aralarında bir şey olmadığına göre adam kıza o gözle bakmıyor demek ki. Sürekli sizinle zaman geçirmek için peşinizde döndüğüne göre tercihini sizden tarafa kullanmış gibi görünüyor. Diğer kız için yapacak bir şey yok bence

Mesajı görmekte geç kaldım 🤦🏻‍♀️ Geç oldu fikir verilmiş ama ben de fikrimi yazayım.
ben olsam emojili sıcakkanlı ve kısa bir cevap yazardım ‘☺️‘ şu ifade kullanırdım :KK48:

onu kullanmadım böyle :) gülücük koydum ama o mesafeli ya iyiki kullanmamışım :(

Back
X