Kendine iş asla bakmıyor ki ;(Gitmeyi düşündüğünüz yerde işleriniz hazır mı mesela? Kiralar nasıl? Şu an çalıştığınızdan daha fazla kazanabilecek misiniz taşındığınızda?
sizin işiniz hazır mı?Kendine iş asla bakmıyor ki ;(
Birde ev eşyası aldık bi sürü hiç akıllıca davranmadımEşinin işine yakın bir ilçede illaki bulursunuz kesenize göre bir ev bence o yol parasını kiranın üstûne koyarsınız yani gerekirse 1+1 Henüz 2 kişilik ailede gayet rahat yaşarsınız yani sende orda iş bul mesela benim yapacağım plan bu olurdu yani.
Birde ev eşyası aldık bi sürü hiç akıllıca davranmadım
Bir dahaki seçimimi güzel yapacağım inşallahÇok araştırmacı ol, her zmaan daha iyi seçenek vardır canım.
Ne zaman davrandın ki ?Birde ev eşyası aldık bi sürü hiç akıllıca davranmadım
o kadar borcunuz varken, ev içinize sinmiyorken, bi sürü ev eşyası niye o zaman?Birde ev eşyası aldık bi sürü hiç akıllıca davranmadım
Gülesim de geliyor hallederiz yavrum reis koyacağım kız eşimin adınıNe zaman davrandın ki ?
-700 bin içeride olan insan eşinin daha işi belli olmadan gidip şehir degişikliği yapıp ev tutar mı ?
Ama senin ''hallederiz yavrum'' reisin yaparsa bilemem
Evet bu düşünce de beni korkutuyor ya size şöyle diyeyim bu evin yakınında market bile yok , yokuş çıkmam gerekiyor market için bile , cidden nasıl bir yer ya ;(o kadar borcunuz varken, ev içinize sinmiyorken, bi sürü ev eşyası niye o zaman?
yani bir evi beğenmiyorsan
iyi ısınmıyorsa veya planı saçmaysa
ne biliyim kar kış olan bir yerse kışın bir tarafımı kırarım yokuşta filan diyorsan taşınırsın mesela ama, kendine bir hedef koyarsın misal borcu ödeyip bu evden çıkıyoruz gibi. o zaman da sadece çok gerekli eşyayı alır, başka eşyayı içine sinen bir yere taşınınca alırsın. 2 senede şimdiye o borç da ödenirdi...
o kadar eşyayı taşıtmak ayrıca masraf taşırken içine de edebiliyorlar o ayrı bir risk
dahası başka yerde eşyanın sığacağı ev yine ucuz olmayacak...
kendi kendize elinizi daraltıyorsunuz durduk yere.
Bana birini hatırlattı leen yoksa?Ne zaman davrandın ki ?
-700 bin içeride olan insan eşinin daha işi belli olmadan gidip şehir degişikliği yapıp ev tutar mı ?
Ya o evi tutacakları zaman biz burada sayfa sayfa yazmadık mı klozeti bile olmayan ev tuttular gidip. Hallederiz yavrum halletsin şimdi. Biz bu zorunluyu ciddiye alıp kaç konusunda sayfalarca laf anlattık ne oldu bizi dinledi mi? Laf olsun hobi olsun diye konu açıyor burada.Ne zaman davrandın ki ?
Ya o evi tutacakları zaman biz burada sayfa sayfa yazmadık mı klozeti bile olmayan ev tuttular gidip. Hallederiz yavrum halletsin şimdi. Biz bu zorunluyu ciddiye alıp kaç konusunda sayfalarca laf anlattık ne oldu bizi dinledi mi? Laf olsun hobi olsun diye konu açıyor burada.
Ta kendisiYa bu üye zorunlu mu? Ayy ben şokgeçen aklıma geldi. En son evlenince hesabını kapatmıştı. Herkes evlenme ondan olmaz dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?