zamanla daha çok sevdiğini artık ona ait olduğumu söyledi buyüzden arttığını normal olduğunu ama giderek baskısı arrtı
Bu kalp ağrısı ne zaman geçer ki?Onune bakmalisin ama ders alarak.
Cgu kadinin yaptigi bir hatayi yapmissin, kendi kisiligini kaybetmissin.
Ders al, bundan sonra sinirlarin olsun, egilip bukulme kimse icin. Sinirlarini kabul eden, saygi duyan erkekler gelsin, begenmeyen gelmesin ama sen kendini egip bukme asla. Hobilerinden, zevklerinden, giyiminden, kafandan vazgrecme.
Onune yeni biri, ders almis, akillanmis biri olarak devam et derim.
Çektim ama düzelir düzelir diye diye bu evrelere geldim..Sürekli sizi kendine göre değiştirmeye çalışan biri için neden kendimi suçlu hissediyorum diyorsunuz ki? O an resti çekmeniz gerekirdi.
Bu kalp ağrısı ne zaman geçer ki?
Güvenmemesi için hiçbirşey yapmadım. Demekki kendine güveni yoktu hayatım bitmiş gibi hissediyorum yeni giricek insana hayatıma ileride nasıl söylerimki? Giderek değiştiği için bana oyun oynamış gibi geliyor intikam almak istiyorum sonra duruluyorum çok zormuşNeden baskıya boyun eğiyorsunuz ? Sizin için neyin doğru neyin yanlış olduğunu en iyi siz bilirsiniz.gerçek sevgide hesap sormak,hesap vermek olmaz. Güven olur,inanç olur. Eğer sadece beraberlik yaşadınız diye baskılara boyun eğiyorsanız çok yanlış yapıyorsunuz demektir. İpleri eline verirsen sen sen olamazsınki...
nasıl bitti ne kadar sürdü unutman böyle bir insanı ?düzelmez saçmalamaları gün geçtikçe artar, aynı olayları tecrübe etmiş biri olarak söylüyorum.Hayatınıza bukadar müdahale etmesine izin vermeyin, sonradan çok ama çok pişman olunuyor.
Böyle düşününce intikam almak istiyorum kendini gizlemiş hayatımı mahfettikten sonra kendini göstermiş gibi geliyorAma canimcim ben okudugumda seni sevmekten cok ezen, baski kuran, megolomanyak bir tip gordum. Sana boyle davranan birini zaten sevmemelisin. Kalp agrilik bir durumun yok ki. Ask acisindan cok, kaybettigin zaman ve kendine kotu hissetmen daha dogru gibi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?