Siz ne yapardınız? Kendimi suçluyorum yardım edin?

Deryacck

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2015
18
0
1
35
3 senelik bir ilişkim bitti. Erkekten arkadaş olmaz diyerek okulunda hiç kız arkadaş edinmedi. Bende aynısını yapıyim diye ilk kısıtlama bu şekilde başladı sonra erkek olan spor salonları atları çok severdim atları Yasakladı kalçamın kesinlikle kıyafetlerde kapanmasını istedi giderek daha BASKICI biri oldu bunları yaparken yinede biyere gittiğimde bir huzursuzluk çıkardı en son oynadığım bir oyunun sohbet kısmı var orda profilim adım gözükmediği halde ufak bir restleşme sohbetini anlattım iki kelime benim kız olduğum bile belli olmayan biyerde kimbilir başka neler konuştun lanet olsun görmüyorum diye herşey yolundayken açıklama yapmama rağmen en sonunda kavga ettirdi ayrıldım kırıp gönül almama özürü çok zor dileme gibi huyları var evlilik düşünüyorduk ciddiydi iyiken aramız güzeldi herşey inceydi gittiği yeri adım başı haber verir düşünceli olurdu ama kavgadan sonra suçlu olsa bile suçsuz olduğunu iddia eder üzülüceğimi bilerek canımı yakmaya çalışırdı alttan almak diye birşeyi yoktu yalvarıyorum hakaret tarzı şeyler yazmayın kötüyüm zaten bekaretimide ona verdim ama hemen arkasından olmadı bunlar zamanla daha çok sevdiğini artık ona ait olduğumu söyledi buyüzden arttığını normal olduğunu ama giderek baskısı arrtı alttan alma gönül almalar yok oldu düzeltebilirmiydim birşeyleri yoksa önüme mi bakmalıyım

Onune bakmalisin ama ders alarak.

Cgu kadinin yaptigi bir hatayi yapmissin, kendi kisiligini kaybetmissin.

Ders al, bundan sonra sinirlarin olsun, egilip bukulme kimse icin. Sinirlarini kabul eden, saygi duyan erkekler gelsin, begenmeyen gelmesin ama sen kendini egip bukme asla. Hobilerinden, zevklerinden, giyiminden, kafandan vazgrecme.

Onune yeni biri, ders almis, akillanmis biri olarak devam et derim.

Neden baskıya boyun eğiyorsunuz ? Sizin için neyin doğru neyin yanlış olduğunu en iyi siz bilirsiniz.gerçek sevgide hesap sormak,hesap vermek olmaz. Güven olur,inanç olur. Eğer sadece beraberlik yaşadınız diye baskılara boyun eğiyorsanız çok yanlış yapıyorsunuz demektir. İpleri eline verirsen sen sen olamazsınki...

zamanla daha çok sevdiğini artık ona ait olduğumu söyledi buyüzden arttığını normal olduğunu ama giderek baskısı arrtı

Siz mal değilsiniz ki birine ait olasınız Siz bir bireysiniz kendi değerinizi bilin
Hayatınızı bu hödükler yüzünden mahvetmeyin
Siz bu dünyaya bunları cekmek için gelmediniz

Peki sen bunaltıyormusun onu bence bir konuş beni bunaltırsan bu ilişki yürümez de ilerde evleninince çarşafa falan sokar seni aman dikkat yani... Bekaret olayını sonradan okudum... O ciddi bi durum gerçekten geleceğini tamamen etkileyecek bir durum...

Son düzenleme:
Bekaretini vermek çok çirkin bir cümle öncelikle bunu bir daha kullanmayın .
Bu kadar kötü birinden kurtuldugunuz için şükredin. Sizi siz olarak sevecek birini muhakkak bulursunuz .

Bu kalp ağrısı ne zaman geçer ki?

Aitlik kavramı yanlış oturuyor bazı heriflerde.

Bırak gitsin, boğar bu insanı bir ömür çekilmez.

Bu kalp ağrısı ne zaman geçer ki?

Ama canimcim ben okudugumda seni sevmekten cok ezen, baski kuran, megolomanyak bir tip gordum. Sana boyle davranan birini zaten sevmemelisin. Kalp agrilik bir durumun yok ki. Ask acisindan cok, kaybettigin zaman ve kendine kotu hissetmen daha dogru gibi:)

düzelmez saçmalamaları gün geçtikçe artar, aynı olayları tecrübe etmiş biri olarak söylüyorum.Hayatınıza bukadar müdahale etmesine izin vermeyin, sonradan çok ama çok pişman olunuyor.

Güvenmemesi için hiçbirşey yapmadım. Demekki kendine güveni yoktu hayatım bitmiş gibi hissediyorum yeni giricek insana hayatıma ileride nasıl söylerimki? Giderek değiştiği için bana oyun oynamış gibi geliyor intikam almak istiyorum sonra duruluyorum çok zormuş

düzelmez saçmalamaları gün geçtikçe artar, aynı olayları tecrübe etmiş biri olarak söylüyorum.Hayatınıza bukadar müdahale etmesine izin vermeyin, sonradan çok ama çok pişman olunuyor.
nasıl bitti ne kadar sürdü unutman böyle bir insanı ?

Birlikte olmanın karşılığı mutsuz bir evlilik ve sancılı bi Boşanma Süreci mi olsun istiyorsun? Buna fazla takılma kimse senden önemli değil. Fakat bı bildiğin bencil egolarını tatmin eden senin duygularını da buna alet eden biri. Kurtulduğun için sevinmelisin

Böyle düşününce intikam almak istiyorum kendini gizlemiş hayatımı mahfettikten sonra kendini göstermiş gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…