geleceğimi nasıl etkiler yeni bir insanla başladığımda söylediğimde mi?Peki sen bunaltıyormusun onu bence bir konuş beni bunaltırsan bu ilişki yürümez de ilerde evleninince çarşafa falan sokar seniaman dikkat yani... Bekaret olayını sonradan okudum... O ciddi bi durum gerçekten geleceğini tamamen etkileyecek bir durum...
Kısıtlamaları dışında Yanyana iyiken verdiği sevgiden anlayıştan dolayı ümitliydim hep o aşık olan adam bu yanı tüketen adam oyüzden birtürlü son noktayı koyamamıştım .Olaylara dışardan bakınca aşk filan göremedim ben. Yada Benim bildiğim aşk bu değil. Resmen eziyet etmiş size. Manyak bir adamdan kurtulmuşsunuz. Asla geri dönüp bakmayın. Geçmişten sadece tecrübeleriniz kalsın yanınızda. Zaman herşeyin ilacı. Insan ne acıları unutuyor. Siz de unutursunuz. Böyle bir adam için üzülmeye bile değmez
Hayır.. Sadece ona karşı haftada ikiyi geçirmiyorlardı. Ama ona gidicem düşüncesiyle hem ailem hem o herşeyden kısıtlandımAnnen baban kısıtlıyo muydu seni
Hayır.. Sadece ona karşı haftada ikiyi geçirmiyorlardı. Ama ona gidicem düşüncesiyle hem ailem hem o herşeyden kısıtlandım
Seyisler genelde erkek olduğu için benimle git gidiyosan dedi ama hiçbirzaman gidelim demedi öylece yarO değil de atlardan ne istedi be,mantığı ne yani, atın penisi var hem de büyük diye mi, gerçi penissiz erkek hayvan yok ki dişi at olaydı bari
ALlah yaşatmasın der susarım.. Acımasız olmayınAnnen baban kısıtlasa kıyameti koparırdın ama iş sevgili olunca b.kunda boncuk bulmuş gibi itaat ediyosun, noldu kıymetli mi oldun her dediğini yapınca, seks de yaptın gözünün içine mi baktı ne yaptı, yarandın mı
At konusunu hala merak ediyorum., sevgilisini attan kıskanan adam ben şok
Seyisler genelde erkek olduğu için benimle git gidiyosan dedi ama hiçbirzaman gidelim demedi öylece yar
ALlah yaşatmasın der susarım.. Acımasız olmayın
Herkes senin kadar Şanslı değil demekki 9 sene boyunca hiç mi yakınlaşmadın. Zamanla ağırlaşan baskıydı bu alttan alıyim düzeltiyim zamanla geçer herşeyi onunla yaşadım günahım katlanmasın susmalıyım düzeltmeliyim dedim iyiken aramız melek gibi olan insan kavga edince giderek kötü oldu bilerek yakmaya başladı göz göre göre gitmedim 1.5 sene bu adamdan eser yoktu hep şuanki iyi olduğumuz zamanlardaki insandı ama çocukların olur kork bu kadar acımasız yazma zaten kötü olan ve Pişmanlık yaşayan bir insana tanımıyorum seks yaptın gözüne baktın noldu yazın sadece şu yazın zırıl zırıl ağlatıyo beni şuan yapmayın kimseye bu kadar acımasız yaklaşmayınBen böyle şey yaşamam canım 9 sene sevgililik sonrası evlendim eşimle yaklaşık 3.5 senelik evliyim karıştırtmam kendime, ben mal mıyım benim yerime o düşünecek, sen kendine bunu reva gördüysen bu senin sorunun
Herkes senin kadar Şanslı değil demekki 9 sene boyunca hiç mi yakınlaşmadın. Zamanla ağırlaşan baskıydı bu alttan alıyim düzeltiyim zamanla geçer herşeyi onunla yaşadım günahım katlanmasın susmalıyım düzeltmeliyim dedim iyiken aramız melek gibi olan insan kavga edince giderek kötü oldu bilerek yakmaya başladı göz göre göre gitmedim 1.5 sene bu adamdan eser yoktu hep şuanki iyi olduğumuz zamanlardaki insandı ama çocukların olur kork bu kadar acımasız yazma zaten kötü olan ve Pişmanlık yaşayan bir insana tanımıyorum seks yaptın gözüne baktın noldu yazın sadece şu yazın zırıl zırıl ağlatıyo beni şuan yapmayın kimseye bu kadar acımasız yaklaşmayın
Tamam teşekkür ederimBen yakınlaşma işini ne günah gördüm ne de bekaretimi verdim senin tabirinle, ha birlikte de olabilirdim, ama yine de ay ben bununla birlikte de oldum susup her dediğini yapayım demezdim
3 senelik bir ilişkim bitti. Erkekten arkadaş olmaz diyerek okulunda hiç kız arkadaş edinmedi. Bende aynısını yapıyim diye ilk kısıtlama bu şekilde başladı sonra erkek olan spor salonları atları çok severdim atları Yasakladı kalçamın kesinlikle kıyafetlerde kapanmasını istedi giderek daha BASKICI biri oldu bunları yaparken yinede biyere gittiğimde bir huzursuzluk çıkardı en son oynadığım bir oyunun sohbet kısmı var orda profilim adım gözükmediği halde ufak bir restleşme sohbetini anlattım iki kelime benim kız olduğum bile belli olmayan biyerde kimbilir başka neler konuştun lanet olsun görmüyorum diye herşey yolundayken açıklama yapmama rağmen en sonunda kavga ettirdi ayrıldım kırıp gönül almama özürü çok zor dileme gibi huyları var evlilik düşünüyorduk ciddiydi iyiken aramız güzeldi herşey inceydi gittiği yeri adım başı haber verir düşünceli olurdu ama kavgadan sonra suçlu olsa bile suçsuz olduğunu iddia eder üzülüceğimi bilerek canımı yakmaya çalışırdı alttan almak diye birşeyi yoktu yalvarıyorum hakaret tarzı şeyler yazmayın kötüyüm zaten bekaretimide ona verdim ama hemen arkasından olmadı bunlar zamanla daha çok sevdiğini artık ona ait olduğumu söyledi buyüzden arttığını normal olduğunu ama giderek baskısı arrtı alttan alma gönül almalar yok oldu düzeltebilirmiydim birşeyleri yoksa önüme mi bakmalıyım
Ilk mesajınızda genelde olumsuz yönlerini anlatmışsınız. Iyi taraflarını anlatmadığınız için yorumlar genelde benimkine benzer olacaktır. Herkesin olumlu olumsuz yönleri vardır.Kısıtlamaları dışında Yanyana iyiken verdiği sevgiden anlayıştan dolayı ümitliydim hep o aşık olan adam bu yanı tüketen adam oyüzden birtürlü son noktayı koyamamıştım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?