Korunma yönetminin konuşulmasıyla, biribirini daha iyi tanıma arasında bir bağ kuramadım
Ben de nişanlı iken konuşurdum ne var bunda bu kadar abartılacak.İki tane kızım var ,nişanlanınca nişanlısı ile herşeyi konuşarak paylaşmasını isterim,aralarında sıcak muhabbet olsun.daha ne isterim ki?,birbirinize kendinizi yakın hissedersiniz,yalnız ailene herşeyini söyleme eğer ki,hoşlarına gitmiyorsa.sonra ayrılsan ne olacak,yok gelin ata binmiş ya nasip miş vs., vs..evlenince konuşulur böyle şeyler denilmek isteniyor herhalde,evlendikten 2 aysonrada pişmanlıklar,iletişimsizlik yüzünden,soğuk davranmalar ,yanlış anlaşılmalar ,ardı arkası kesilmeyen cinsel sorunlar katlanarak bir çığ gibi büyüyerek geliyor.ben konuşmayla bile kalmadım,bazı ufak şayleri yaşadık ,çok da iyi olmuş,şimdi kavga ettiğimiz zamanlarda hemen o, 40 gün aklıma geliyor(40 gün nişanlı kaldık)hemen ortamı yumuşatmaya çalışıyorum.sen devam et be güzelim ,doğru yoldasın.anne ne de söyle seni üzmesin bu konuda.alemin kızları neler yapıyor daha nişanlanmadan ,sana yatsın kalksın dua etsin,harbiden kendisine herşeyini anlatan dürüst bir kızı var.daha ne istiyor...
ben konuşmadım,konuşamazdım.biraz geri kafalıyım bu konularda:hooray:
ayrıca nası korunacağımdan ona ne:uhm:ben karar veririm,eşime uygulamak düşer.
bu konularda öncelik kadının isteğidir bana göre.
annemi ise ilk gece hakkında konuşturmadım bile.dedimya eski kafalı,hatta dinazorum:hooray:
ilk gece bazı şeyleri bilememekten bu kadar korkmayın arkadaşlar,daha önce yaşamadığınız bi durum,elbette acemi olacaksınız,çekinceleriniz olacak.
ben erkek olsam ilk gece çok profesyonel olan kadın için iyi şeyler düşünmem.(gerikafalıyım malum:hooray:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?