- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.880
- 218
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet mantikli degil.ama o cagirmayinca devam edemiyoruz.bir yerde taakiliyoruz.Huyu ne ki misafir sevmemesi mi, sizi çağırmış işte üstüste.
Toplu misafir sevmiyorsa Ayşe'yi gruptan atmak hiç mantıklı değil.
Hay sen çok yaşa aynı duyguyu yaşadım okurken... hiç mi derdi yok bu milletin yaahavuz sorusu gibi ayşe var diğer kızlar x ve havuzun hangi köşesinde ne zaman nerde bu ayşeyi yakalarız ve gideriz???![]()
Aaa kuser.siler Hepimizi.toplanmaya bu hanımı katmayın, kişisel görüşmeler yapın sadece:)
Evet mantikli degil.ama o cagirmayinca devam edemiyoruz.bir yerde taakiliyoruz.
Ben varim diyicem ama,bende konu sahibesiyim.hahahahahahahBen okuyamadim valla. Özet gecebilecek olan arkadaş var mı
Izdirabini .... ben gidiyorumBen varim diyicem ama,bende konu sahibesiyim.hahahahahahah
Hay sen çok yaşa aynı duyguyu yaşadım okurken... hiç mi derdi yok bu milletin yaa
Ben okudum gözlerimi dinlendirip geldim..Ben okuyamadim valla. Özet gecebilecek olan arkadaş var mı
Matematik problemi gibi anlatmışsınBen okudum gözlerimi dinlendirip geldim..
Hepsi her 10 günde bir birinde kahvalti yapıyor..
Ama sira ayseye gelince 5 ay geçse bile ses cikarmiyor.ama sürekli aklimda vs diyor En son neden diye sorunca aa 5 ay oldu mu diyor niye öyle yapmisim ki diyor.. Ve hep zira ona gelince bu yasaniyor..
Ama tek gidilince çok hürmet ediyormus çok iyi davranyrmus çok rahat ettiriyormus..yine gel yine gel diyormuş..
Ayşe niye boyle?
Bu dert mi şimdiBen okudum gözlerimi dinlendirip geldim..
Hepsi her 10 günde bir birinde kahvalti yapıyor..
Ama sira ayseye gelince 5 ay geçse bile ses cikarmiyor.ama sürekli aklimda vs diyor En son neden diye sorunca aa 5 ay oldu mu diyor niye öyle yapmisim ki diyor.. Ve hep zira ona gelince bu yasaniyor..
Ama tek gidilince çok hürmet ediyormus çok iyi davranyrmus çok rahat ettiriyormus..yine gel yine gel diyormuş..
Ayşe niye boyle?
Arkadasim,allah dert vermesinnn.boşluktan hep bunlar
Ismi sallamaBu dert mi şimdi
o değil de kadının isim de iifşa he
Ya belki onun kişiliği öyledir .Ismi sallama
Çok ders calisiyorum bu aralar içime işlemiş artikMatematik problemi gibi anlatmışsın![]()