• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SIZ NE YAPARDINIZ?

Huyu ne ki misafir sevmemesi mi, sizi çağırmış işte üstüste.
Toplu misafir sevmiyorsa Ayşe'yi gruptan atmak hiç mantıklı değil.
Evet mantikli degil.ama o cagirmayinca devam edemiyoruz.bir yerde taakiliyoruz.

Ben okuyamadim valla. Özet gecebilecek olan arkadaş var mı

Ben okuyamadim valla. Özet gecebilecek olan arkadaş var mı
Ben okudum gözlerimi dinlendirip geldim..

Hepsi her 10 günde bir birinde kahvalti yapıyor..

Ama sira ayseye gelince 5 ay geçse bile ses cikarmiyor.ama sürekli aklimda vs diyor En son neden diye sorunca aa 5 ay oldu mu diyor niye öyle yapmisim ki diyor.. Ve hep zira ona gelince bu yasaniyor..

Ama tek gidilince çok hürmet ediyormus çok iyi davranyrmus çok rahat ettiriyormus..yine gel yine gel diyormuş..

Ayşe niye boyle?

Bir şey söyleyeceğim ama alinmayin.O gurup bir gün çok fena dağılır...

bazı insanlara misafir ağırlamak ağır gelir. o kişileri sevmemekle alakası yok bence. temizliğni yap ikramları hazırla arkalarını topla.... zor geliyordur bence.

Ama sira ayseye gelince 5 ay geçse bile ses cikarmiyor.ama sürekli aklimda vs diyor En son neden diye sorunca aa 5 ay oldu mu diyor niye öyle yapmisim ki diyor.. Ve hep zira ona gelince bu yasaniyor..

Ama tek gidilince çok hürmet ediyormus çok iyi davranyrmus çok rahat ettiriyormus..yine gel yine gel diyormuş..

Ayşe niye boyle?
Matematik problemi gibi anlatmışsın:KK48:

Ayşe niye boyle?
Bu dert mi şimdi :KK53:
o değil de kadının isim de iifşa he

Back
X