Merhaba üniversite ogrencisiyim iyi kötü birlikte olduğum arkadaş grubum vardı biraz kıskançlık hakimdi ama yapıcak bişey yok diyip aldırış etmezdim
Sınavlarım iyi geçerdi hemen lafımı yaparlardi arada sevgilim hakkında doldurusa getirirlerdi tabi iyi günlerin hatrina katlanirdim
Bir gün birlikte arkadaşımızın doğumgununu kutlamaya gittik ben pasta yemedim sadece içicek icmistim erken ayrilmak durumunda kaldım masaya icecegin parasini bıraktım gittim
Aradan 4 gün geçince kızlardan birı 4 tl borçlusun paramı ver dedi ben dedim hayırdır bismillah noluyor?
Pasta yemememe rağmen sırf tabak koymuslar diye para istedi tamam derim veririm parami ver kızım parami diye mesajlar atti paranin ustune yatacak degilim lafini ettigin para 4 tl yazik dedim her neyse parasini verdim diğer kızlar da ben haklı olmama rağmen sustular ve o günden bu yana onların yanindalar hep birlikte bi yerlere gittiler benim de sevgilimin olması biraz ayırdı bi de okulda asistanlik durumum olunca kıskançlık yapıp iyice aramız bozuldu
3 aydır da bi mesaj bile atmadilar whatsapp grubu öyle boş duruyor
Sizce ne yapmalıyım? Onlara mesaj atmali miyim ? Arkadaş heMen yapan birisi değilim utangacim hemen çevre edinemiyorum zaten bu saatten sonra da bi gruba öyle hemen giremem siz olsanız naparsiniz?