Dedim eger sen gelirsen hafta sonu gidelim onada bahane buldu. Annen gelsin gorusun falan diyo.Kocanı dinle. Yemeğe hafta sonu gidersiniz.
Nasil yaklasayim peki ? Insanin zoruna gidiyo amaO kim ki annemle babamla oturacagim saate karisiyor tarzinda yaklasirsaniz tabi ki olumlu tepki alamazsiniz.
Kisas yapmiyorun cunku herkesin kendi terbiyesi.. ama bu sekilde bahane bulmasi hosuma gitmiyo. Bide bi tarafimda diyoki git o saatte gel sinavina bir ay var bakalim kendi ailesinden birilerine aksam gidecekmi o zaman elimden cekecegi var. Diger tarafimda diyo alisacak ogrenecek karismamayaSende kaynanana gitme
Aynısı bendede var ve annemle tüm gemileri yaktı artık zorlamayla olmuyo sen üzülüyorsu 11 sene uğraştım araları iyi olsun ama önceden bayramdan bayrama giderdi oda ananemlerde buluşurduk şimdi hiç gitmiyo. annenlere uygun bir dille anlat ısrar etmesinler sende yıpranmaKizlar ya lutfen bana bi akil verin. Benim esim ne kadar annemlere gidicem desem bi puruz cikariyo. Az once dedim yrn annemlere gidecem bana diyo git ama sartim belli aksam bes alti eve gel ben ders calisacam (sinava girecek) bende dedin ne var gelsen sanki falan neysee. Annemlerede gidince babamlar diyo itur yemek yiyelim ben seni birakirim aracla. Ben napiyim simdi???sanki gelsse yemek yiyip beraber donsek nolurr!! Inadina yapiyo. Baska yere olsa dersi bahane etmiyo.
Benim eşim her bayram önce ailesine götürürdü. Bir gün ağladım ne olur bi kere de önce bize gidilse benim ailem de hevesleniyor bi bayram kahvaltısına diye. Oralı olmadı, anlamadı. Ben de dilerim Allah'tan kızımız ya da kızlarımız olur da sen de ikinci ebeveyn olmak bayram kahvaltılarını yalnız yapmak neymiş yaşarsın dedim. Çok bozuldu lafını geri al falan dedi.... 7. aya kadar erkek denilen bebeğimiz kız oluverdi. Yazmamın sebebi şu ki, herkes sınanır çünkü Allah'ın adaleti büyük...Allah im böyle adamlara 3,4kiz evlat ver onlarda gitmesin babalarına nooooluuuurrrr
Ohh içinin yağları eridi walla . Evet şükür Rabbim herkese yaptığını odetiyorBenim eşim her bayram önce ailesine götürürdü. Bir gün ağladım ne olur bi kere de önce bize gidilse benim ailem de hevesleniyor bi bayram kahvaltısına diye. Oralı olmadı, anlamadı. Ben de dilerim Allah'tan kızımız ya da kızlarımız olur da sen de ikinci ebeveyn olmak bayram kahvaltılarını yalnız yapmak neymiş yaşarsın dedim. Çok bozuldu lafını geri al falan dedi.... 7. aya kadar erkek denilen bebeğimiz kız oluverdi. Yazmamın sebebi şu ki, herkes sınanır çünkü Allah'ın adaleti büyük...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?