Siz ne yapardinizz??

benim eşim de gitmek istemez annem her seferinde yemekler hazırlar vs ama istemiyor ben de zorlamıyorum onun yorgun olduğunu söyleyip izin isteyip evime vakitlice geliyorum sen de öyle yap istemiyorsa ısrar etme ailene de bişeyler uydur onları da kırma zamanla düzelir sen onunla inatlaşma ki o da bu işi güç yarışına çevirmesin.sen de üzülme o da üzülmesin

Ne kadar itici bir tutumu var eşinin. Git ama şartım belli ne demek annemin evine gidiyorum kim ne şart öne sürebilirki?

Şimdi inatlaşsan daha kötü olur belli. Sınav bitene kadar huyuna git istersen sınav bitince güzelce anlat olmazsa sen de kısasa kısas yap ki hatasını farketsin. Bu ne böyle canım evlenince tapusunu mu almış hayatının. Annenin evine de rahatça gidemeyeceksen nereye gideceksinki? Ama dediğim gibi önce inada binmeden güzelce konuşmayı dene bakalım sınavı geçince.

Bende oyle dusundum yirmi gun falan var sinavina. Bitsin bakalim o zaman gel dediginde gelirmi gelmezmi..

Normalde gelirdi iste uc dort aydir boyle biraz sorun yasadik ondan oda uzatti neyse duzeldi gibi simdi sinavi bahane ediyo gibi geldi.ustune gitmiyorum ama sinir oluyorun iste bole laflat edince

Son düzenleme:
Ne sıklıkta annenlere gidiyorsun? Senin sınavın olsa, kocan sana anneme gidiyorum sen de akşam gel dese gider misin kayınvalidene?

O zaman sizde başka yere gidicez diyip eşinizi annenizgile götürün bi nevi emrivaki yapın. Yada olmadı o size nasıl davranıyorsa sizde aynı şekilde davranın. Git ama 5te evde ol yada ben gelemiycem ütüm var vs diyin

Akşam yemeğini eşinle yemelisin bence.Babanların kızısın ama artık bir evin kadınısın.Annen gidip başka yerde yemek yiyor mu?Ama eşin hep problem çıkarıyorsa otur konuş.anaya babaya şart şurt olmaz tabi abartmıyorsan.

Cnm onuda yaptim sen karisamazsin dedim.onbir gibi babam birakti beni .. bi iki gun surat yapti kendince;/ kizarsam yine yaparim.. ama dedim biraz aralari duzelmisken ustune gitmeyeyim su sinavida bitsin bakalim ona gore tawrim degisir ..

Bence esinize Aileniz onu düsünüyormus görmek istiyormus gibi tutumlar sergileyin belkide öyledirler tam konuyu bilmedigim icin bu örnegi veriyorumm mesela annem dediki bugün damadimda gelir birlikte ailece yemek yeriz diye hazirlik yapmis deyin iste nebiliyim aman calissin derslerine kizim o bilir gelicegi zamani ayarlar kendini benim oglum vs. vs, yani yapici olun bakalim bu sefer tavri nasil olucak eger ailenize ayri bir soguklugu yoksa böyle böyle o kendiliginden gelir,, bir gün mesela onun dedigi saattte gidin eve annem yolladi git kocan bekler dedi diyin ertesi gün belki daha anlayisli olur olmuyorsada konusun acikca neden böyle davrandigini?? Yani demek istedigim biraz suyuna gidiyormus gibi davranin zaten zamanla o kendiliginden yollar

Eşinizle aileniz arasında bir problem geçti mi? Sanki öncesinde bir şeyler olmuşta o yüzden gitmek istemiyor ve sınavı bahane ediyor gibi geldi bana.
Ewet iste dort ay kadar once yasadik.. ama umarim duzelir.yoksada gelmesinn ben bildigimi okuyacam.. tawiz tawizi getiriyo

hepsı aynı bnların.kendı aılelerındn hergn cıkmazlar bızımkılere gelncebahane urtrler gdncede 2 saatte kalkarlar.. bencıl varlıklarr

Ewet yapiyorum bu dediginizi.. babam boyle dedi .. annen boyle dedi diye bakalim artik.. huzurluu hayatlar diliyorummm allahimm herkese

B
Ben gittim gercektende aksam eve geldim annemlerde dedi git bakalim madem sinavi varmis.. onun dedigini yaptim yani. Bakalim nolcakk. Bu arada kendi akrabasi aradi aksam cikalim die gitmedi sinavim var die..

Gitmek istemiyorsa zorlamayin bence. Tam tersi o da kendi ailesine gitmeniz icin sizi zorlasa, sizde sinir olursunuz. Tek gidip ailenizle basbasa kalmak daha iyi olur bence.

Gitmek istemiyorsa zorlamayin bence. Tam tersi o da kendi ailesine gitmeniz icin sizi zorlasa, sizde sinir olursunuz. Tek gidip ailenizle basbasa kalmak daha iyi olur bence.
Oyle yapiyom aksam gel yemek yiyp doneriz diyorumm sadece.. yada donus saatime karisma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…