Bende oyle dusundum yirmi gun falan var sinavina. Bitsin bakalim o zaman gel dediginde gelirmi gelmezmi..Ne kadar itici bir tutumu var eşinin. Git ama şartım belli ne demek annemin evine gidiyorum kim ne şart öne sürebilirki?
Şimdi inatlaşsan daha kötü olur belli. Sınav bitene kadar huyuna git istersen sınav bitince güzelce anlat olmazsa sen de kısasa kısas yap ki hatasını farketsin. Bu ne böyle canım evlenince tapusunu mu almış hayatının. Annenin evine de rahatça gidemeyeceksen nereye gideceksinki? Ama dediğim gibi önce inada binmeden güzelce konuşmayı dene bakalım sınavı geçince.
Normalde gelirdi iste uc dort aydir boyle biraz sorun yasadik ondan oda uzatti neyse duzeldi gibi simdi sinavi bahane ediyo gibi geldi.ustune gitmiyorum ama sinir oluyorun iste bole laflat edinceders çalışmayla ne alakası var. siz yanında olmayınca ders çalışamıyor mu?
kavga ederek sakince konuşun. seenin ailene gittiğimiz zaman ben sata şart koyyor muyum? o zaman sen de bana koyma. araba ile bırakıcaklar. boşa tartışmayalım de. hala inat edip iki gün konuşmuyosa bırak konuşmasın.
Mart sonundasınav ne zaman
Ne sıklıkta annenlere gidiyorsun? Senin sınavın olsa, kocan sana anneme gidiyorum sen de akşam gel dese gider misin kayınvalidene?Kizlar ya lutfen bana bi akil verin. Benim esim ne kadar annemlere gidicem desem bi puruz cikariyo. Az once dedim yrn annemlere gidecem bana diyo git ama sartim belli aksam bes alti eve gel ben ders calisacam (sinava girecek) bende dedin ne var gelsen sanki falan neysee. Annemlerede gidince babamlar diyo itur yemek yiyelim ben seni birakirim aracla. Ben napiyim simdi???sanki gelsse yemek yiyip beraber donsek nolurr!! Inadina yapiyo. Baska yere olsa dersi bahane etmiyo.
Cnm onuda yaptim sen karisamazsin dedim.onbir gibi babam birakti beni .. bi iki gun surat yapti kendince;/ kizarsam yine yaparim.. ama dedim biraz aralari duzelmisken ustune gitmeyeyim su sinavida bitsin bakalim ona gore tawrim degisir ..ders çalışmayla ne alakası var. siz yanında olmayınca ders çalışamıyor mu?
kavga ederek sakince konuşun. seenin ailene gittiğimiz zaman ben sata şart koyyor muyum? o zaman sen de bana koyma. araba ile bırakıcaklar. boşa tartışmayalım de. hala inat edip iki gün konuşmuyosa bırak konuşmasın.
E yine olan kadinlara oluyoo .. dogurmak zor bakmak zor.. kizim bu problemleri yasamasinn.. kendi ailelerinden ceksinler..Allah im böyle adamlara 3,4kiz evlat ver onlarda gitmesin babalarına nooooluuuurrrr
Ewet iste dort ay kadar once yasadik.. ama umarim duzelir.yoksada gelmesinn ben bildigimi okuyacam.. tawiz tawizi getiriyoEşinizle aileniz arasında bir problem geçti mi? Sanki öncesinde bir şeyler olmuşta o yüzden gitmek istemiyor ve sınavı bahane ediyor gibi geldi bana.
Ewet yapiyorum bu dediginizi.. babam boyle dedi .. annen boyle dedi diye bakalim artik.. huzurluu hayatlar diliyorummm allahimm herkeseBence esinize Aileniz onu düsünüyormus görmek istiyormus gibi tutumlar sergileyin belkide öyledirler tam konuyu bilmedigim icin bu örnegi veriyorumm mesela annem dediki bugün damadimda gelir birlikte ailece yemek yeriz diye hazirlik yapmis deyin iste nebiliyim aman calissin derslerine kizim o bilir gelicegi zamani ayarlar kendini benim oglum vs. vs, yani yapici olun bakalim bu sefer tavri nasil olucak eger ailenize ayri bir soguklugu yoksa böyle böyle o kendiliginden gelir,, bir gün mesela onun dedigi saattte gidin eve annem yolladi git kocan bekler dedi diyin ertesi gün belki daha anlayisli olur olmuyorsada konusun acikca neden böyle davrandigini?? Yani demek istedigim biraz suyuna gidiyormus gibi davranin zaten zamanla o kendiliginden yollar
Ben gittim gercektende aksam eve geldim annemlerde dedi git bakalim madem sinavi varmis.. onun dedigini yaptim yani. Bakalim nolcakk. Bu arada kendi akrabasi aradi aksam cikalim die gitmedi sinavim var die..Bence esinize Aileniz onu düsünüyormus görmek istiyormus gibi tutumlar sergileyin belkide öyledirler tam konuyu bilmedigim icin bu örnegi veriyorumm mesela annem dediki bugün damadimda gelir birlikte ailece yemek yeriz diye hazirlik yapmis deyin iste nebiliyim aman calissin derslerine kizim o bilir gelicegi zamani ayarlar kendini benim oglum vs. vs, yani yapici olun bakalim bu sefer tavri nasil olucak eger ailenize ayri bir soguklugu yoksa böyle böyle o kendiliginden gelir,, bir gün mesela onun dedigi saattte gidin eve annem yolladi git kocan bekler dedi diyin ertesi gün belki daha anlayisli olur olmuyorsada konusun acikca neden böyle davrandigini?? Yani demek istedigim biraz suyuna gidiyormus gibi davranin zaten zamanla o kendiliginden yollar
Anlamadim ki nie boyleler.. bazilarinin kocalarina bakiyom hic takilmiyo bile rahatlat. Sans mi bilmiuomOfff bu sorun bende de var. Bizimki de problem yapıyor
Oyle yapiyom aksam gel yemek yiyp doneriz diyorumm sadece.. yada donus saatime karisma..Gitmek istemiyorsa zorlamayin bence. Tam tersi o da kendi ailesine gitmeniz icin sizi zorlasa, sizde sinir olursunuz. Tek gidip ailenizle basbasa kalmak daha iyi olur bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?