siz neler yapiyorsunuz

aklikarisik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2015
830
172
103
35
Merhaba arkadaşlar...
Ben kendimi çok yetersiz görüyorum (( bütün hayatım sadece eski konuları takmak esimle konuşurken söylediği bi kelimeden bin tane anlam çıkarıp kafama takip kavga çıkarmak adamı resmen potansiyel yalancı görmek sanki evliligime zarar gelecek korkusu ki kendim böyle yaparak zarar veriyrm..böyle olduğum için esime bişey desem sen alınganlık yapmissindir diyor hep bos oturuyorsun diyor..onun demesinidr geçtim ben sıkıldım kendimden bütün hayatım temizlik yap yemek yap tv izle ile biraz torpuledim kendimi tv pek seyretmiyrm kitap okuyrm..ama ben kendime bakmak istiyrm ders calisip sınıfı geçmek (aof okuyorum)) evde kendi kendime de olsa ıngilizce mi geliştirmek istiyrm..ama ben mal gibi yasiyrm kimseyi takmamak eskiyi düşünmemek anım tadini çıkarmak mutlu bi kadın olmak istiyrm..esimde böyle olmami isyiuor..sırf bu yuzden bana güvenmiyor ben biraz yol alsam esimde çok değişecek hep bana diyor çünkü.((

Mesela geçen gün alışveriş yaotil pantolon aldık eve geldik soylendim bana yakışmadı çok kilo almışım falan yüzüm düştü esim de bana ikide bir sizlanmak yerine silkelen rahatsizsan kilo ver biseyler aç oku öğren sen böyle yaparak benim hevesemo kiriyorsun bak zaten çok berbat şeyler yaşadık çok zorlu süreçler atlattık artık yoluna giridk ama sen gün gcyikce yaşlı insanlar gibi oldun dedi((

dogru demiş madem takıntıların var bir yerlerden başla in. kursuna git üni.bitir çalış mesela gez dolaş vs.

Dur tahmin edelim:
Eşin özünde iyi biri ama geçmişte halt karıştırıp senin özgüvenini yıktı.
Bu naneler hep ondan demi.

dogru demiş madem takıntıların var bir yerlerden başla in. kursuna git üni.bitir çalış mesela gez dolaş vs.
Gezip dolaşırım yani genelde esimle cikiyrz istedigim yere götürür...ise girmem veya lurs için suan uzin vermiyor çünkü biliyor ben cabuk sikilicam veya yine aglanip sizlanicam o yuzden önce sınıfını geçmeye odaklan kitaplar oku puzzle yapiyim diye puzzle almış

Sürekli evde misiniz? Bu yüzden bunalmış olabilirsiniz.

Hem dışarı çıkıp insan içine çıkmak hemde ingilizcenizi geliştirmek için evde öğrenmek yerine kursa gitseniz?

Dur tahmin edelim:
Eşin özünde iyi biri ama geçmişte halt karıştırıp senin özgüvenini yıktı.
Bu naneler hep ondan demi.
Yok çok şükür esim guvenimi kiracak ne bekarken nede evliyken bişey yapmadı çok şükür..aldatma falan gibi bu durum çok şükür yok..

Ay inanmiyorum. Yoksa sen benmisin? :) aynen. Herseyden cok sıkılıyorum. Yani hic birdeyi sonuna kadar yapmiyorum. Resim kursuna gittim yarim biraktim sıkıldım. Spora gitti. Sıkıldım bir ayi tamamlamadim. Esimde dogal olarak sen yapmazsin tamamlamazsin diyor.
Vış ayni gibiyiz. Tv izle yemek yap. Gez toz gel baska birsey yok.

Sürekli evde misiniz? Bu yüzden bunalmış olabilirsiniz.

Hem dışarı çıkıp insan içine çıkmak hemde ingilizcenizi geliştirmek için evde öğrenmek yerine kursa gitseniz?
Genelde evdeyim çok sikilirsam evime yakın bi a vm var oraya gdiyrm aksam bazen esimle b ulusuyrz

:)) bana da diyor esim sen yapamazsın gerçi beni gaza getirmek için diyor hirs yapayım diye ama bende ise yaramıyor..kendine liste yaptim kilo verilecek her akşam esim gelince güzel karsilicam değişik yemekler denenecek hafta da bir gün film günü yaoicaz ingkizce geliştirilecek kitap olinack gibi hiç birini yapmadim hep saçma salak düşüncelerden dolayı o yuzden esimide sıktım

Yok çok şükür esim guvenimi kiracak ne bekarken nede evliyken bişey yapmadı çok şükür..aldatma falan gibi bu durum çok şükür yok..

Ne güzel.
Allah bozmasın.
O zaman boşluktan kuruyosun kendini.
Bi meşgale bul.

Bence profesyonel destek almalısın,kafan rahat olursa internetten bile ingilizce çalışırsın :)

Ne güzel.
Allah bozmasın.
O zaman boşluktan kuruyosun kendini.
Bi meşgale bul.
Amin...belki de çok kuruyorum kendimi bi ara öyle bi hal almıştım ki esim bişey dese kafama takip başka anlamlar çıkarıp kavga ediyordum esim konuşmaya korkuyordu..şimdi biraz daha iyiyim daha doğrusu esime yansitmiyorum ama düşünmeye devam ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…