- 2 Ağustos 2015
- 830
- 172
- 103
- 35
- Konu Sahibi aklikarisik
-
Onerebileceginiz var mi..birde mesela evde ıngilizce ogrenbilirmiyim sizceKişisel gelişim kitapları okuyabilirsin.
Gezip dolaşırım yani genelde esimle cikiyrz istedigim yere götürür...ise girmem veya lurs için suan uzin vermiyor çünkü biliyor ben cabuk sikilicam veya yine aglanip sizlanicam o yuzden önce sınıfını geçmeye odaklan kitaplar oku puzzle yapiyim diye puzzle almışdogru demiş madem takıntıların var bir yerlerden başla in. kursuna git üni.bitir çalış mesela gez dolaş vs.
Kitap tavsiyem yok ama büyük kitabevlerinde ilgili bölümler oluyo. İngilizce öğrenilir zor bir dil değil ama kurs daha iyi olur konuşma harfleri çıkarma açısından.Onerebileceginiz var mi..birde mesela evde ıngilizce ogrenbilirmiyim sizce
Yok çok şükür esim guvenimi kiracak ne bekarken nede evliyken bişey yapmadı çok şükür..aldatma falan gibi bu durum çok şükür yok..Dur tahmin edelim:
Eşin özünde iyi biri ama geçmişte halt karıştırıp senin özgüvenini yıktı.
Bu naneler hep ondan demi.
Sizde mi benim gibisinizAynı ben.
Ay inanmiyorum. Yoksa sen benmisin? :) aynen. Herseyden cok sıkılıyorum. Yani hic birdeyi sonuna kadar yapmiyorum. Resim kursuna gittim yarim biraktim sıkıldım. Spora gitti. Sıkıldım bir ayi tamamlamadim. Esimde dogal olarak sen yapmazsin tamamlamazsin diyor.Gezip dolaşırım yani genelde esimle cikiyrz istedigim yere götürür...ise girmem veya lurs için suan uzin vermiyor çünkü biliyor ben cabuk sikilicam veya yine aglanip sizlanicam o yuzden önce sınıfını geçmeye odaklan kitaplar oku puzzle yapiyim diye puzzle almış
Genelde evdeyim çok sikilirsam evime yakın bi a vm var oraya gdiyrm aksam bazen esimle b ulusuyrzSürekli evde misiniz? Bu yüzden bunalmış olabilirsiniz.
Hem dışarı çıkıp insan içine çıkmak hemde ingilizcenizi geliştirmek için evde öğrenmek yerine kursa gitseniz?
Hemde tipa tip ayni :) bende bunalima giriyorum.Sizde mi benim gibisiniz
:)) bana da diyor esim sen yapamazsın gerçi beni gaza getirmek için diyor hirs yapayım diye ama bende ise yaramıyor..kendine liste yaptim kilo verilecek her akşam esim gelince güzel karsilicam değişik yemekler denenecek hafta da bir gün film günü yaoicaz ingkizce geliştirilecek kitap olinack gibi hiç birini yapmadim hep saçma salak düşüncelerden dolayı o yuzden esimide sıktımAy inanmiyorum. Yoksa sen benmisin? :) aynen. Herseyden cok sıkılıyorum. Yani hic birdeyi sonuna kadar yapmiyorum. Resim kursuna gittim yarim biraktim sıkıldım. Spora gitti. Sıkıldım bir ayi tamamlamadim. Esimde dogal olarak sen yapmazsin tamamlamazsin diyor.
Vış ayni gibiyiz. Tv izle yemek yap. Gez toz gel baska birsey yok.
Yok çok şükür esim guvenimi kiracak ne bekarken nede evliyken bişey yapmadı çok şükür..aldatma falan gibi bu durum çok şükür yok..
Amin...belki de çok kuruyorum kendimi bi ara öyle bi hal almıştım ki esim bişey dese kafama takip başka anlamlar çıkarıp kavga ediyordum esim konuşmaya korkuyordu..şimdi biraz daha iyiyim daha doğrusu esime yansitmiyorum ama düşünmeye devam ediyorumNe güzel.
Allah bozmasın.
O zaman boşluktan kuruyosun kendini.
Bi meşgale bul.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?