siz neler yapiyorsunuz

Eğer ben kuruo kurup esime sarmasam aramız iyidir beni düşünür benden çok benim yasliligimi düşünüyor ona göre yatırım yapıyor..benden tek isteği kafama bişey takmamak geçmişi geçmişte bırakmam kendime bakma yeni ve fayafaki şeyler yaomam..ama ben tam zittini yaptığım için malesef artık eismde inanmıyor degisecegime

Arkadaşınız var mı ?
Sosyal çevrenizi genişletseniz mesela kursalara falan gitseniz, imkanınız var mı ?
Bedava halk eğitim kursları var.

Bak şimdi öncelikle bu dediğimi düşün ve karar ver. Şöyle bir bak etrafına kendini geliştirmeyen bunun yerine sürekli yakınan kadınlara ya çok kilo alıp çocukta yapıp ne sosyal hayat ne evlilik yürütebiliyorlar. Ancak bunu deme nedenim şu sonu sana dokunur sen zararlı çıkarsın. İlk önce tv bırakıp kitap okuman cidden çok hoş. Evde ingilizce öğrenmek zor olabilir ancak yabanci Türkçe alt yazılı dizi izleyebilirsiniz böylece kulak dolgunluğu olur. Yabancı dizi için iyi öneriler : game of thrones, breaking bad, Sherlock, supernational vb.
Şimdi gelelim yapman gerekenlere ev işi (temizlik, yemek , market, pazar) hariç tahmini 6 saat boşsun .bu 6 saatin 2 saati ders çalışmalısın, 1 saat kitap okumalısınız ancak bu kitapta bilmediğiniz herhangi bir terim konu vb araştırarak yani eğitici sizi bilgilendirecek kitap olmalı roman değil, 1 saatte ister sslon sporu istrr yürüyüş ister bisiklet yapmalısın. Kaldı 2 saat bu 2 saatin birinde kişisel bakım yani gerek cilt gerek el ayak gerek duş makyaj yapın. kaldı 1 saat bu saati ister yabancı dizi ister kadınlar kulübü okuyup kahve içerek geçirin. İsterseniz uzanıp kitap okuyun roman vb gibi olsun böylece kafa boşaltma saatiniz de olur işte verimli bir gün geçirdiniz. Ama özellikle hayatınıza bunları oturtun bunlar zevk aldığınız disipli alışkanlığınız olmalı. Madem kilodan rahatsızsınız burda (kadınlar k. )bir sayfa var bana ulaşın linkini atayım sizde zayıflayanlara katılın. Hayatınıza sporu ve kitap okumayı alışkanlık haline getirin

Bak bir de lösev , tema, kaçüv, tegev vb gibi dernek ve vakıflarda aktif çalışabilirsin ne yaparım dersen küçük hastalara, huzur evindekilere veya doğaya faydalı aktivitelerine katılırsın gerek fidan dikimi gerek çocuk eğitimi vb

Allah razi olsun canim. İstedigin seyler yapilmayacak seyler degil. Yarin yapayim deme, hemen bugun basla, gun hala bitmedi :)

Bu arada tum bunlari yaparken kac kere pes etme noktasina geldim, kac kere esime "yarin kesin istifa edecegim" dedim (ama etmedim ), kac kere agladim, kac sabah saat 6 da uyanip "ben niye diger kadinlar gibi yan gelip yatamiyorum?" Diye kendimi sorguladim ben bilirim. Tum bunlari maddi anlamda zorunlu oldugum icin de yapmadım yanlış anlaşılmasın... tek gayem kendimi geliştirmek, dünyada bir iz bırakabilmek, insanlığa faydalı olabilmekti. Cok şükur hem kendime olan saygim artti hem de ozguvenim. Sen de kesinlikle yap canim. Yaparken de devamli kendini motive et pes etmemek, ilerde "keske" dememek icin. Hala gec kalmis degilsin...

Bu dediklerinizi listeleyi yapacağım..ki ben bunları yapsam benim guvenimde gelir kendime...mutsuzluktanda çıkarım

Bence eşin sana gerçekten değer veriyor, hatta senden çok senin geleceğini düşünüyor. O yüzden böyle eleştiriyor, dost acı söyler...

Nietzsche'nin mektubundan bi mısra;
Denizleri seviyorsan, dalgaları da seveceksin,
Sevilmek istiyorsan, önce sevmeyi bileceksin,
Uçmayı seviyorsan, düşmeyi de bileceksin.
Korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin.

Hayata dair çok fazla keskem var daha fazla olsun istemiyrm zaten bakiyrm benim kafama taktigim veya üzüldüğüm şeyler birtek bana zarar veriyr ben yerimde sayiyorum

Evet değer veriyor gerçi çok berbat kavgalar edip kari kocanın bibirne soylemeyecgi şeylerdir söyledik birbirimize ama ben bakıyorum esime benden küçük de olsa bi adım görünce bana ayak uyduruyor

Hayata dair çok fazla keskem var daha fazla olsun istemiyrm zaten bakiyrm benim kafama taktigim veya üzüldüğüm şeyler birtek bana zarar veriyr ben yerimde sayiyorum

Bunun farkına varman çok güzel canım. Zararın neresinden dönülse kardır...

Herşey sizin kararlı olmanızla alakalı
Kurslar devletin ücretsiz , muhakkak birine katıl. El becerin varsa ona da yönelebilirsin
İnanılmaz rahatlatıyor ve kafana eski şeyler takılmıyor
Akşamları eşinle güzel sohbetler et, gündemden farklı olaylardan
Bakış açının geliştiğini görmeli. Dinlemeli ve yerinde yorum yapabilirsin
Kilo aldıysanız kendinize biraz daha az yemek koyarak eşinizin de dikkatini çekebilirsiniz
Salatalar hazırlayarak istekli olduğunu gösterebilirsiniz
Hiçbirşekilde dile getirmeyin bırakın onun görmesini sağlayın
İnşaallah başarılı olur eşiniz de bunun farkına varır daha takıntısız bir hayat yaşarsınız

Insaallh...yapacağım herkes basarabiliyorsa bende basarabilirim
Elbette ki öyle bakın ben üniversite 3. Sınıftayım günümün çoğu ders ve okula gidiş geliş ile geçiyor ona rağmen bu vakıf aktiviteleri, spor , sosyal aktivite, kitap okuma, kişisel bakım, dizi ve ismek kursuna katılıyorum bunları yapmazsam kendimi yetersiz hissediyorum kişisel gelişim önemli cidden insan boş durmamalı

Inş...zaten söylediğimde artık inanmıyor. Bana söyleme yap ben kendim göreyim diyor..Aksam konuşacak şey bile bulamiyrm hep aynı şeyler çünkü geniş bi bilgim yok ot gibiyim

Onerebileceginiz kitap var mi

MerhaBa.
Kesinlikle kendinize diretmelisiniz ya olacak ya olacak.Herkes kendı neler yapıyo bi bilseniz.zaman Cok çabuk akıyor. Bu yüzden hızlı olmalısınız. Böyle ahla vahla bu iş olmaz. Sonra yaş olur 70. Keşkeler icinde gidersiniz dünyadan. Diyeceğim o ki canınız ne istiyorsa onu yapın. Mesela ben.seneye allah nasip ederse Almanyaya gidicem eğitimim için. Ama oturdugum yerden olmuyo. Belli bişeyler yapmam lazım. Bi kursa gittim. Hoca bişeyler anlatio. Bişey farkettim. Okulu ozlemisim.Yani o yeni şeyler öğrenmedeki heyecanı çok seviyorum ben

Inş...zaten söylediğimde artık inanmıyor. Bana söyleme yap ben kendim göreyim diyor..Aksam konuşacak şey bile bulamiyrm hep aynı şeyler çünkü geniş bi bilgim yok ot gibiyim
Kendinizi bilgilerle sulayın, yeşerdiğinizi görecektir elbette eşiniz

Bende seviyorum ama diyorum ya bazen biseyi takiyrm kafama yat allah yat..beni hayatın çok bir geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…