Siz olasanız ne yaparsınız? (yardım)

bence emin değilseniz yani gözünüzle görmediğiniz birşey için arkadaşınızın aklına şüphe düşürmeyin dedikodu da olabilir kıskanç insan çok gerçekten, ben gözümle görmediğim şeye inanmam, bütün dünya eşin seni aldatıyor dese de farketmez, o yüzden arkadaşlarında dediği gibi kanıtınız varsa eğer ki sağlam bir kanıt olmalı bu iddaayı ortaya atmanız için bir nevi biryerde basmanız gerek, ben genelde kimsenin ilişkisine karışmam çünkü gerçekten hiçbirşey dışardan göründüğü gibi olmuyor, arkadaşım aldatılıyorsa ve eminsem gidip kocasına mesaj atarım yaptıklarından haberim var neden arkadaşıma bunu yapıyorsun ona söylemedim ayrılmanızı istemem derim, kadına derseniz yuvası dağılabilir ama adamı hatasından döndürürseniz belki bir yuva kurtulabilir.

Emin olmaya eminim elbette,ama ben gözümle görmedim şahsen istihbarat çok sağlam bir yerden,oyüzden elle tutulur bir kanıt yok maalesef elimde..basmakta söz konusu değil maalesef,bende karışmayı sevmem aslında ama nedense bişeyler yapmam gerekiyomuş gibi hissediyorum temelleri sağlm bir yuva aslında bu kadar kolayd yıkılmamalı diye düşünüyorum.

dediğim gibi bir kanıtım yok malesef..Birlekte oluyolrmış ama o evdemi oteldemi detay bilmiyorum,ilişkiyi bilen diğerleride suskun kalmayı tercih ediyorlar,e onlar suskun kalmak isteyincede bana ne oluyor diye düşünüyorum iki ara bi dere işte (benim tanıdığım arkadaşım afetmez direk boşar bence..

zina artık suç değil, en fazla manevi tazminat davası açabilir.

vayy be ne günlere kaldık ayıp olmazsa hatta yuhh be demek istiyorrum
kadın adamın evli olduğunu bile bile adamla yatacak kalkacak , adamda karısını aldatacak ama bunlar zina suçu işlememiş olacak

vayy be ne günlere kaldık ayıp olmazsa hatta yuhh be demek istiyorrum
kadın adamın evli olduğunu bile bile adamla yatacak kalkacak , adamda karısını aldatacak ama bunlar zina suçu işlememiş olacak

bursı Türkiye ve müslüman bir toplumuz ancak maalesefki suç değil,buda bu suçu işlmeye teşvik ediyor erkeklerimizi ve kadınlarımızı ne acı dimi ?

bursı Türkiye ve müslüman bir toplumuz ancak maalesefki suç değil,buda bu suçu işlmeye teşvik ediyor erkeklerimizi ve kadınlarımızı ne acı dimi ?

evet çok acı canım insanların artık ar damarı çatlamışeğer aldatma olayından eminsen adamla konuşabilirsin durumu biliyorum yuvanız yıkılsın arkadaşım duysun üzülsün istemiyorum ama ilişkine devam edersen herşeyi anlatırım de belki adam hatasını anlar vazgeçer baktın durum aynı değişmedi o zaman gerçekten arkadaşına anlatabilirsin yalnız elinde ispatın olsun adam büyük ihtimalle inkar edecektir seni suçlu duruma düşürmesin arkadaşınla aran bozulmasın

eğer arkadaşına söylersen arkadaşının yuvası yıkılacak erkeklerin çoğu azıcık cıvık kadın gördümmü peşinde kul köle oluyolar zaten.ben olsam doğruca patrona gider olayları anlatırdım ve o kızı kovdururdum .belki uzaklaşırlarsa bu iş biter .bitmesede taş çatlasın 1-2 yıl sürer .ama arkadaşına söylersen bide boşanmazlarsa onların evindeki huzursuzluk bir ömür sürer.yada kızın ailesine söyle telefon aç gizliden çok zor muş bu işler .

Karı koca arasına girilmez derler ama ben buna tamamen karşıyım. Böyle durumlarda girilir. Türk toplumunun aman benim başıma patlamasın yuvaları yıkılmasın erkeğin elinin kiridir yapar gibi düşünceleri yüzünden ortaya çıkmış bir söz bence. Kesinlikle söylemelisin arkadaşın aptal yerine konuluyor. Kendini arkadaşının yerine koy eşin aldatsa ve arkadaşın bunu bildigi halde söylemese kızmazmıydın?

eğer eminsen gerçekten hissettir bir şekilde konuşmalarınla falan benzer hikayeler anlatarak ya da senin yerine geçen kızla ilgili sorular sorarak bir şeyleri fark eder belki bilemiyorum da tam durumu ama senden böyle bir şeyi direk öğrenirse zoruna da gidebilir sana karşı kötü hisseder kendini aldatıldığını öğrenmesi büyük bir travma olcaktır zaten. umarım gerçek değildir duydukların.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…