Siz olmasanız ne yapardım

süpersin :) yazın çok işe yaradı benim için teşekkür ederim.özellikle 6 yaşındayken yılan korkusu taktiğin süper.akşam okudum yazını ama şimdi yorum yazma fırsatı buldum.akşam korkular gene aklıma geldi.sen aklıma geldin hemen.olsa olsa ne olabilir?en fazla korkudan ölürüm..aman boşver zaten ölümlü dünya yeterki imanımla öleyim dedim ve besmele çektim.yemin ediyorum bugün ilk kez korkuyu rahatlıkla defettim sayende.hakkını helal et canım :)

Super! Ise yaradigina cok sevindim. Ne demek, varsa hakkim helal olsun. Huzurlu günler dilerim :)

Bir insani saka veya baska sey adi altinda korkutmak beni cileden cikartir banada bu sacma sakadan yapan oldugunda aynen bu tepkiyi veriyorum insan korkudan delirebilir hastalanabilir rahatsiz edillebilir siZ vesvese yapmayin 3 Nas 3 Felak 3 Ihlas okuyun sabah aksam buda manevi tedavi korkular gecen zarar gormezsiniz birseydrn ve elbetteki Allaha cc guvenin o sizi korur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…