Bencede beklentileri yükseltirsin canım. Sadece sen giderken al benm tavsiyem. Ben öyle yapıyorum. Sen annem gibisin hep yapıcı verici:) ama bi kere yapmazsın sonra bozulurlar.Kızlar merhaba Ben bir konuda sizlerin düşüncelerini merak ediyorum Lütfen bana bir akıl verin
Arkadaşlar evleneli Birkaç yıl oluyor şu an bir çocuğum var ve ben ailemden uzakta yaşıyorum.
Eşim çalışıyor evimiz kira doğum yaptığım zaman annem gelmişti belli bir süre kalıp gitmeye yakın anneme babama 5/6 kardeşime hediyeler alıp yolladım annemle birlikte 4-5 ay sonra ben memlekete gittiğimde tekrar annemden bütün kardeşlerime kadar hediyeler alıp gittim aradan 6 ay geçti ablam geldi Daha doğrusu Biz çağırdık işimiz vardı Ablamın bebeği emanet edecektik Neyse ablam giderken de yine annem babam bütün kardeşlerime hediyeler aldım Ablama da baştan sona kadar takım kıyafet aldım bir kardeşim beni uyardı neden bu kadar çok beklentileri yükseltiyorsun niye annem babamın evi parası kendini geçindirecek kadar bütçeleri var, Sen onlardan daha kötü durumdasın ama sürekli bir bir gelen giden olduğu zaman baştan sona hediye alıyorsun alma çok pişman olursun ilerde diye uyarıyor Sizce abartıyormuyum ben çok kendimi sorumlu hissediyorum Hani eli boş göndersem yanlış anlarlar hakkımdır yollamam gerekir almam gerekir hissiyatına kapılıyorum.
Ama aynı performansı evimde Çocuğuma yapamıyorum ve kendime bir şey aldığım zaman yada evime bir şey olacağı zaman yok yazık günahtır bunu kenara ayirip toplamaya çalışıyorum ama o aynı parayı ailemden birisini harcasam hevesle gidip alabiliyorum Sizce ne yapmalıyım siz ailenize yaparmisiniz yada yapiyomusunz ?
Ya bir de benim anlamadığım gelene niye alıyorsunuz ki, hediyeyi ziyarete giden almaz mı? Ev sahibi zaten evinde ağırlıyor, yedirip içiriyor bir de hediye alması mantıksız geldi bana. Ailenize ziyarete gittiğinizde ufak tefek bişeyler alsanız yeterli bence.Kizlar haklisiniz sanirim ben biraz abartmisim artik bu seferlikte aldim ama bundan sonra sadece gelene alirim okadar hani okadar ahım sahim abarti seyler almadım ama nufus kalabalik olunca 400 falan tutuyo artik cok nadir alirim ve avucunda olmadigi icon alamadim derim ki zaten beklemezler ama ben rahat olamaiyorim
Ayrica bebegim konusunda yanlis anlasildim sanirim çocuğuma herseyi alirim sadece nasil desem simdilik giydirebildigim giysileri var birkac bisey daha alsam gereksiz ama alip hergun degsik değişiklik seyler giydirsem gereksiz die almiyorm hani kastim bunu boyle düşünüp aileme harcasam gozume gelmez demek istedim çocuğumu ac acikta birakip aileme yetişmiyorum
Çocuğunuz rızkından kesip ablanızı corabına kadar giydirmeniz cok sacma.Kızlar merhaba Ben bir konuda sizlerin düşüncelerini merak ediyorum Lütfen bana bir akıl verin
Arkadaşlar evleneli Birkaç yıl oluyor şu an bir çocuğum var ve ben ailemden uzakta yaşıyorum.
Eşim çalışıyor evimiz kira doğum yaptığım zaman annem gelmişti belli bir süre kalıp gitmeye yakın anneme babama 5/6 kardeşime hediyeler alıp yolladım annemle birlikte 4-5 ay sonra ben memlekete gittiğimde tekrar annemden bütün kardeşlerime kadar hediyeler alıp gittim aradan 6 ay geçti ablam geldi Daha doğrusu Biz çağırdık işimiz vardı Ablamın bebeği emanet edecektik Neyse ablam giderken de yine annem babam bütün kardeşlerime hediyeler aldım Ablama da baştan sona kadar takım kıyafet aldım bir kardeşim beni uyardı neden bu kadar çok beklentileri yükseltiyorsun niye annem babamın evi parası kendini geçindirecek kadar bütçeleri var, Sen onlardan daha kötü durumdasın ama sürekli bir bir gelen giden olduğu zaman baştan sona hediye alıyorsun alma çok pişman olursun ilerde diye uyarıyor Sizce abartıyormuyum ben çok kendimi sorumlu hissediyorum Hani eli boş göndersem yanlış anlarlar hakkımdır yollamam gerekir almam gerekir hissiyatına kapılıyorum.
Ama aynı performansı evimde Çocuğuma yapamıyorum ve kendime bir şey aldığım zaman yada evime bir şey olacağı zaman yok yazık günahtır bunu kenara ayirip toplamaya çalışıyorum ama o aynı parayı ailemden birisini harcasam hevesle gidip alabiliyorum Sizce ne yapmalıyım siz ailenize yaparmisiniz yada yapiyomusunz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?