• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız anlatırmıydınız ?

Portakalmarmelat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2020
2.081
3.747
63
22
Bizim mahallede oturan bir komşumuz var kadın 3 çocuğu olan kanser hastası bir kadın neşesi bol bir kadındır Allah uzun şifalı ömürler versin ona inşallah.
Asıl değinmek istediğim şey kadının kocası.
Geçenlerde annem yolda başka bir mahalleden komşuyla yürüyorlarmış kadın erkenden yanından ayrılıp evine doğru gitmiş oradan kanser hastası kadının kocası annemin yanına gelmiş yolda görünce anneme söylediği şey az önce ayrılan yanındaki kadını sormuş , annemde komşumdur falan demiş sonra '' bekar mı ? çok güzel bir kadın boşta mı nerde oturuyor ? '' demiş imalı imalı. Annemde niyetini anlamış tabi
sinirlenmiş '' O kadın evli tabiki kocası ve 2 çocuğu var ayıp utanma yok mu evli adamsın karın hasta az uçkurunuzu tutun '' demiş kızıp gitmiş adamda kalmış öyle tabii.
Bana anlattığında bende üzüldüm kadına ne kadar iğrenç birşey annem hastadır kadın birşey anlatmayacağım bu konuyla alakalı diyip konuyu kapattı bende hak verdim bencede anlatılması gereken bir konu değil.

Bizim mahallede oturan bir komşumuz var kadın 3 çocuğu olan kanser hastası bir kadın neşesi bol bir kadındır Allah uzun şifalı ömürler versin ona inşallah.
Geçenlerde annem yolda başka bir mahalleden komşuyla yürüyorlarmış kadın erkenden yanından ayrılıp evine doğru gitmiş oradan kanser hastası kadının kocası annemin yanına gelmiş yolda görünce anneme söylediği şey az önce ayrılan yanındaki kadını sormuş , annemde komşumdur falan demiş sonra '' bekar mı ? çok güzel bir kadın boşta mı nerde oturuyor ? '' demiş imalı imalı. Annemde niyetini anlamış tabi
sinirlenmiş '' O kadın evli tabiki kocası ve 2 çocuğu var ayıp utanma yok mu evli adamsın karın hasta az uçkurunuzu tutun '' demiş kızıp gitmiş adamda kalmış öyle tabii.
Bana anlattığında bende üzüldüm kadına ne kadar iğrenç birşey annem hastadır kadın birşey anlatmayacağım bu konuyla alakalı diyip konuyu kapattı bende hak verdim bencede anlatılması gereken bir konu değil.
Kadın kanserin hangi düzeyinde yani tedavi yanıt veriyor mu bu dönemde anlatılmaması tabi en doğrusu kanserde en önemli şey moralin iyi olması Allah adamı bildiği gibi yapsın pislik

Kadın kanserin hangi düzeyinde yani tedavi yanıt veriyor mu bu dönemde anlatılmaması tabi en doğrusu kanserde en önemli şey moralin iyi olması Allah adamı bildiği gibi yapsın pislik
meme kanseri memesini falan aldırtmıştı ama tabi hala mücadele ediyormuş sıçramış diğer organlarına falan.

Anlatmam

Adam annenize o kadar rahat nasıl sorabiliyor ki böyle bir şeyi? Enteresan.
Bende okurken tam bu konuya takıldım.
Biri bana öyle birşey sorsa, senin karın hasta falan demem direk sen beni ne zannediyorsun derim,
Bu adamın kafası bence normal değil. Ne değişik insanlar var ya, şeyinin derdine düşmüş ruh hastası.

Sizin annenize böyle bir şeyi gevşek gevşek soran adam zaten karısına yüzlerce defa yakalanmıştır ya da belki hiç gizleme çabasına bile girmemistir. Kadının her şeyden haberi vardır zaten
Yani olabilir aslında sonuçta adam bu kadar gevşekse illaki başkalarınada sormuştur böyle şeyleri

Hasta bir kadına bundan bahsetmeyin. Kadın da belki kocasının bu tiynette olduğunu biliyordur ama siz kadını bize böyle dedi diye mahçup etmeyin gurur kırıcı bir şey çünkü adamın yaptığı. İnşallah şifa bulur ve bu adamı postalar kadıncağız.
Amin inşallah bende bahsetmeyi doğru bulmuyorum illaki kadın anlamıştır kocasının niyetini bu kadar yüzsüz bi adamın yakalanmamasının imkanı yok.

Adam annenizi ve erkenden yanından ayrılan komşunuzu mu dikizliyormuş da ayrılınca annenizin yanına gelip kadını sormuş enteresan bir hikaye doğrusu
Kadın zaten yukarıda mahallede oturan bir kadın yoldanda sürekli geçer adamın dikkatini çekmiş galiba fırsat bulup sormuş anneme

Bence anlatmayın.Allah korusun kadına bişey olur.Biliosunuz ki moral her hastalıkta çok onemlı.

Evet var öylesi, ayrıca evdede karısına psikolog şiddet yapıyor bunlar sen ölmeden birini bulayım, cinsel ihtiyacım var diye.

Söylemeyin kadına çünkü zaten evde adam bu konuyla ilgili zaten yeterince canını sıkıyordur, birde faaliyete geçtiğini öğrenirse kadın iyice acı çeker.

Back
X