• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız anlatırmıydınız ?

Bence söylemeyin.
Bı tanıdık vardı. Kocası o kadar tiniyetsiz bir adamdı ki yazsam inanılır gibi değil.
Kadın kocasının ne olduğunu o kadar iyi biliyordu ki.
Kadına çevresindeki herkes ama herkes kocasının yaptıklarını anlattı.
Kadın ne mi yaptı hayatına kocasıyla devam etti.
Kocasına kızıyordu felan ama hiç de oralı olmuyordu.

Kadın biliyordur kocasını.
Hastalığı çok hassas metastaz da yapmış.
Kadın yaşadığı günleri koca stresi ile geçirmesin.

Adamların aklı fikri uçkunlarında
Kadın hiç hastalanmasın, hep hizmet etsin
Annen iyi etmiş lafı koyup gitmiş,
İnsanda biraz utanma olur çekinme olur:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

ay uçkur düşkünü ya yuh! bence de anlatmayın hasta kadın zaten, büyük ihtimalle kocasını biliyodur zaten kadın bi daha deşmeye gerek yok ya boşver.

Yani evli olduğunu annenizin bildiğini bile bile bana bu kadını ayarlayın diyecek biri miydi? Bana biraz uçuk geldi. Belki öylesine laf açmıştır ya da tanıdığı biri için sormuştur.

Benim arkadasimin amcasi esi kanser tedavisi görürken yeni es arayisina girmisti bile. Allah islah etsin ne diyelim. Kanser tedavisi gören kadina simdilik söylememek en dogrusu. Ama iyilestikten sonra söylenebilir

Bizim mahallede oturan bir komşumuz var kadın 3 çocuğu olan kanser hastası bir kadın neşesi bol bir kadındır Allah uzun şifalı ömürler versin ona inşallah.
Asıl değinmek istediğim şey kadının kocası.
Geçenlerde annem yolda başka bir mahalleden komşuyla yürüyorlarmış kadın erkenden yanından ayrılıp evine doğru gitmiş oradan kanser hastası kadının kocası annemin yanına gelmiş yolda görünce anneme söylediği şey az önce ayrılan yanındaki kadını sormuş , annemde komşumdur falan demiş sonra '' bekar mı ? çok güzel bir kadın boşta mı nerde oturuyor ? '' demiş imalı imalı. Annemde niyetini anlamış tabi
sinirlenmiş '' O kadın evli tabiki kocası ve 2 çocuğu var ayıp utanma yok mu evli adamsın karın hasta az uçkurunuzu tutun '' demiş kızıp gitmiş adamda kalmış öyle tabii.
Bana anlattığında bende üzüldüm kadına ne kadar iğrenç birşey annem hastadır kadın birşey anlatmayacağım bu konuyla alakalı diyip konuyu kapattı bende hak verdim bencede anlatılması gereken bir konu değil.
Anlatma hasta olmasa anlat derdim ama boşver

Back
X