- 10 Ekim 2014
- 32.670
- 146.967
- 798
- Konu Sahibi acembuselik
-
Tek degilim bidaha oku konu bu degil tek basima olmam bile biseyi degistirmez zaten kv oyle yaptida boyle yaptida soyle aglatti sepetimi veresim yok... isteyen oldu mu diyorum bende vermessen verme yani nedir mesele onu anlamadim zorla elinden aliyorlar gibi saydiriyorsun"allahım ya" kısmını anlayamadım ve tek siz böyle anladığınız için benim anlatımımda bir sorun olduğunu düşünmüyorum hanımefendi
Öyle mi diyorsun? Alinacak kiz varsa, adetlere uyulmali yani..
Peki velev ki kv'de her istedigini yerini getirde, evlendikten sonra onun istekleri baslasa? Senden kanli carsaf istese? Onun evini her hafta temizlemesini istese? Ona hizmet yapmasini, onun ile gelin gezmelere felan gitmek zorunda kalsan?
Sende kisacasi kv'den icin ömür boyunca kostururmusun?
Tek degilim bidaha oku konu bu degil tek basima olmam bile biseyi degistirmez kv oyle yaotida boyle yaptida soyle aglatti sepetimi veresim yok... isteyen oldu mu diyorum bende vermessen verme yani nedir mesele onu anlamadim
Olay ver verme degil zorla istiyor gibi konusman gereksiz ne istersen onu yap ne sepetmisver ya da verme yazman yeterli annem kafamı karıştırdı fikir istedim. halen var mı sıkıntı ?
Olay ver verme degil zorla istiyor gibi konusman gereksiz ne istersen onu yap ne sepetmis
anlaşamadık galiba... merak etme kendini bilen kayınvalide öyle kanlı çarşafla uğraşmaz. ablamında kayınvalidesi var kadıncağız saçını süpürge etti her hafta kilometreler yaptı nişanlılık döneminde hala da çocuğuna bakar hasta olduğunda çorbasını yapar evini temizler. ben kayınvalideyim deyip kasım kasım gezmez. kendini bilmesinden öte gün görmüş, vicdanı olan, allahtan korkan, biraz usül erkan bilen kişiler kayınvalide olmaz. çünkü böyle kayınvalidelere gelinler anne diye hitap eder
Haa anladiim, "ben gelinim" diye ortalarda gezilmesi normal, sürekli senin icin millet sacini süperge etsin, ama tersi olmazmis. Usullari sadece kvdeler bilir, gelinler rahat olurmus...
Ilginc bir yaklasim
Ay ilahi yaseminAKina sepetini soktum, icinden bulasik legeni gibi bi plastik cikti, ben de banyoda temizlik islerinde kullaniyorum ohh kafam rahat tavsiye ederim
Zaten benim kina sepetinin ustunde bebek maketleri vardi, kullanilmis seyi getirmisler. Torununun mevlutunde kullandi muhtemelen. Kullanilmis seye karsi degilm de ustunde bebek maketleri vardi ya
Kina sepetini soktum, icinden bulasik legeni gibi bi plastik cikti, ben de banyoda temizlik islerinde kullaniyorum ohh kafam rahat tavsiye ederim
Zaten benim kina sepetinin ustunde bebek maketleri vardi, kullanilmis seyi getirmisler. Torununun mevlutunde kullandi muhtemelen. Kullanilmis seye karsi degilm de ustunde bebek maketleri vardi ya
anlaşamadık galiba... merak etme kendini bilen kayınvalide öyle kanlı çarşafla uğraşmaz. ablamında kayınvalidesi var kadıncağız saçını süpürge etti her hafta kilometreler yaptı nişanlılık döneminde hala da çocuğuna bakar hasta olduğunda çorbasını yapar evini temizler. ben kayınvalideyim deyip kasım kasım gezmez. kendini bilmesinden öte gün görmüş, vicdanı olan, allahtan korkan, biraz usül erkan bilen kişiler kayınvalide olmaz. çünkü böyle kayınvalidelere gelinler anne diye hitap eder
Dikkatli okudum zaten ben cogunlukta olmak zorunda degilim digerlerinden farkli dusunebilmem beni haksiz yapmaz kv hos seyler yapmamis ama bu kadar dokturup dokturup sonrada sepeti veresim yok naapsam olayi sacmalik sadece hemde kadinin haberi bile yok :) kac para bir sepetolayı abartan sensin okudum konumu baştan sona 5 sayfa yorum var 1 kişi öyle zannetmiş sen dışında biraz dikkatli oku (.)
Niye verecekmişsin hele öyle kaynanaya
bence sakla ileride gelinine yada kızına kalır
eskiler çok değerli oluyor o zaman
olmazsa sevdiğin birine verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?