siz olsaniz annenizi dinler miydiniz

kiz sepetini susle salonda falan kullan ne bilim yada sakla hatira kv ye vermede naparsan yap kafan rahat iste esinde senden yanaysa hic uzulme

Vermeyin olsun bitsin. Anneniz size bir öneri sunmuş sadece ama nedense anneniz ona kin gütmüyor ki bunu önermiş size, sizi dul kadın gibi aldıysa anneniz neden tavır almadı kaynananıza benim annem alırdı mesela tavrını. Bir de kaynana herşeyi yapmalı tabiri var mesela eşimizle almışsınız zaten kına eşyalarını ki kına eşyalarını anne kız alır zaten onlara aittir biz de annemle çıktı aldık. Memurluk için de olsa iyi olurdu geçinecekler anlamında demiş olabilir. Eşin sürekli mi gece çalışıyor korkuyorsanız annenize gidin yani her evlilikte sorunlar yaşanıyor illa evinizi düzerken yardı etrmiştir, bir nişan bohçası yapmıştır düğün yapmıştır çok beklenti içine girmemek lazım. Yani anneniz dedi diye vermek zorundaymışsınız gibi konu açmışsınız kendi tanıdıklarınıza verin bu kadar basit. Eşinizle iyiseniz de hiç takmayın kaynanayı zararı olmasında.

verme gitsin ya.. ne cok dert olmus :) hic uzme tatli canini

Ben kv vermezdim ama ihtiyacı olan birini arastirip verirdim canim bence kendin ihtyaci birini buldugunda ver iyilik sonucta ama kv sakin verme kiyamadim sana bende tam bole olamsamda sorunlar yasadim suan nisanliyim ama zor oluo bole sorunlar mutluliklar dilerim

Ne vercem yaa ben öyle kv ye Öylesine fazla iyilik yapmaya gelmez canım..İhtiyaç sahibi birine ver hayra geçersin..Sepetide sabunluk yap ben öyle yaptım

Ihtiyaci olan birini bulursun, kaynanaya vermesende olur ..

Benimde gelinligim hala duruyor evde ama satmayi dusunuyorum , evde eskiyip gidecek ..

Cok yeriniz yokmus saklamak icin.
Illa kayinvalidenize vermek istemiyorsanizda ihtiyac sahibi birilerine verin.
Ben gelinligimi bile ihtiyaci olan birisine verdim ve yuzundeki o mutluluk her seye degerdi.
Buarada annenizin olgunlugunuda ayrica tebrik ettim, masallah.

valla canim yuzunu gorunce yaram kaniyo resmen iki ayda iki kere gordum gerci olsun ama bu bile fazla bi kanadi kirik degersiz gibi hissediyo insan o yuzden bende deger veremiyorum
Esin için idare et. Lazım olur hem. Yeri gelihcede söyle... aptal olmadığını bilsin..

yok canim nisan bohcami ben yaptim esyalari dugune bi haftabkala gordu ceyiz gormeye bile gelmedi

Sepeti evde kullanabilirsiniz bence. Gelinlik de kalsın bee, kıyamam been.

bin hevesle aldığımız o gelinlik canım öyle yer kaplıyor ki sonradan insanın gözüne gözüne batıyor
ben 3 yıl önce 2000 TL'ye diktirdiğim gelinliğimi iki ay önce 1400 TL ye sattım
üzerine de ekledim, iki gün önce kurutma makinesi aldım :)
kına sepetimi de kuzenime verdim, o da elimden çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…