- 14 Mayıs 2011
- 2.082
- 2.014
- 103
- Konu Sahibi showingnoemotions
-
Sizde onu çaldırın yada açıkca burdaki gibi söyleyin.Bu konu sevgili konusu değildir. Üniversiteden bir arkadaşım var. Beni aramak yerine çaldırıp kapatıyor. Ben bu kızın beni aradığını hatırlamıyorum bile o kadar uzun süredir bu durum aynı. Artık batmaya başladı. O 2000 lira alıyor, ben çalışmıyorum. Maddi durumu kötu olabilir ama artık bunaldım. Çaldırıp kendisiyle ilgili şeyleri anlatıyor, birinden hoşlanıyor falan. Hayat ona küsmüş gibi hissettiği için (babasını kaybetti ünide) ben de dertleşme amaçlı hep geri döndüm ama artık sıktı. Ben de kontörü annem ve babamdan alıyorum. 10 liraya 250 dk bedava geliyor. Yani çok para da değil. Ne yapayım?
Siz niye kıyafet verdiniz ki? Geri alsaydınız.Bir kere ben de onu çaldırmıştım. Kontörüm yoktu aramadı. Hep ben mi arayacağım? Giymediğim eşyalarımı (gerçekten giyilmemiş abiyelerdi) ona gönderdim annemle. Yer ve saat ayarlaması yapacağız onda da aynı şeyi yaptı. Bu kıyafetleri verdikten sonra eskisi gibi sık sık çaldırıp kapatamıyor ama kontürün var mı konuşalım diyor bazen. Ben de yok diyorum aramıyorum. Dertleşme, negatif enerji sorun değil ama artık ailem de seni kullanıyor demeye başladı.
Hayır tabiki arama. Dk yoksa whatsapptan arasın.Bu konu sevgili konusu değildir. Üniversiteden bir arkadaşım var. Beni aramak yerine çaldırıp kapatıyor. Ben bu kızın beni aradığını hatırlamıyorum bile o kadar uzun süredir bu durum aynı. Artık batmaya başladı. O 2000 lira alıyor, ben çalışmıyorum. Maddi durumu kötu olabilir ama artık bunaldım. Çaldırıp kendisiyle ilgili şeyleri anlatıyor, birinden hoşlanıyor falan. Hayat ona küsmüş gibi hissettiği için (babasını kaybetti ünide) ben de dertleşme amaçlı hep geri döndüm ama artık sıktı. Ben de kontörü annem ve babamdan alıyorum. 10 liraya 250 dk bedava geliyor. Yani çok para da değil. Ne yapayım?
İstersen ilk ona fazla dert anlatmasının seni bunalttığını anlatın uyarın fazla negatifliğin çevresini ve onunda bunalttığını söyleyin , sonuçta belki farkedemiyordur alıştığı için kırmadan söyleyin mutlu değil belli sizinlede mutlu değil bu yüzden sizi terapisti bellemiş sürekli dert yakınıyor bende dert yakınan biriyimdir ama karşı tarafida dinlerim mutlu olduğum insanla da pek dert yakınmam arada daha çok gülerim konuşurken genellikleBu konu sevgili konusu değildir. Üniversiteden bir arkadaşım var. Beni aramak yerine çaldırıp kapatıyor. Ben bu kızın beni aradığını hatırlamıyorum bile o kadar uzun süredir bu durum aynı. Artık batmaya başladı. O 2000 lira alıyor, ben çalışmıyorum. Maddi durumu kötu olabilir ama artık bunaldım. Çaldırıp kendisiyle ilgili şeyleri anlatıyor, birinden hoşlanıyor falan. Hayat ona küsmüş gibi hissettiği için (babasını kaybetti ünide) ben de dertleşme amaçlı hep geri döndüm ama artık sıktı. Ben de kontörü annem ve babamdan alıyorum. 10 liraya 250 dk bedava geliyor. Yani çok para da değil. Ne yapayım?
Kuzum bu kısmı okumamıştım eğer kullanıyorsa bırak öyle arkadaşıS Scener , eminim o da kargo parasını benden beklemişti. Ödeyecek durumum olsa öderdim. Üzülüyorum durumuna. Bir kere de o arasın istiyorum. Yılbaşında da çaldırdı, geri aradım. Yeni yılın kutlu olsun diye aradım diyor, halbuki çaldırdı.
QueenGenepil , kıyafetlerim sandıkta duracağına o giysin istedim. Onun da işine yarardı.
Neden mesajlaşmıyoruza gelince bilmiyorum çaldırıyor, bedava arama hakkım olduğunu bildiği için. Neti de yok. Yazarsa da bedava arama hakkın var mı, konuşalım diyor. Yani yine ben arıycam.
Ay arama giysin ne çok dert ediyorsunuz sizi kullanan insanları sal gitsinBu konu sevgili konusu değildir. Üniversiteden bir arkadaşım var. Beni aramak yerine çaldırıp kapatıyor. Ben bu kızın beni aradığını hatırlamıyorum bile o kadar uzun süredir bu durum aynı. Artık batmaya başladı. O 2000 lira alıyor, ben çalışmıyorum. Maddi durumu kötu olabilir ama artık bunaldım. Çaldırıp kendisiyle ilgili şeyleri anlatıyor, birinden hoşlanıyor falan. Hayat ona küsmüş gibi hissettiği için (babasını kaybetti ünide) ben de dertleşme amaçlı hep geri döndüm ama artık sıktı. Ben de kontörü annem ve babamdan alıyorum. 10 liraya 250 dk bedava geliyor. Yani çok para da değil. Ne yapayım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?