Siz olsanız aramaya devam eder miydiniz?

showingnoemotions

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2011
2.082
2.014
103
Bu konu sevgili konusu değildir. Üniversiteden bir arkadaşım var. Beni aramak yerine çaldırıp kapatıyor. Ben bu kızın beni aradığını hatırlamıyorum bile o kadar uzun süredir bu durum aynı. Artık batmaya başladı. O 2000 lira alıyor, ben çalışmıyorum. Maddi durumu kötu olabilir ama artık bunaldım. Çaldırıp kendisiyle ilgili şeyleri anlatıyor, birinden hoşlanıyor falan. Hayat ona küsmüş gibi hissettiği için (babasını kaybetti ünide) ben de dertleşme amaçlı hep geri döndüm ama artık sıktı. Ben de kontörü annem ve babamdan alıyorum. 10 liraya 250 dk bedava geliyor. Yani çok para da değil. Ne yapayım?

Bu konu sevgili konusu değildir. Üniversiteden bir arkadaşım var. Beni aramak yerine çaldırıp kapatıyor. Ben bu kızın beni aradığını hatırlamıyorum bile o kadar uzun süredir bu durum aynı. Artık batmaya başladı. O 2000 lira alıyor, ben çalışmıyorum. Maddi durumu kötu olabilir ama artık bunaldım. Çaldırıp kendisiyle ilgili şeyleri anlatıyor, birinden hoşlanıyor falan. Hayat ona küsmüş gibi hissettiği için (babasını kaybetti ünide) ben de dertleşme amaçlı hep geri döndüm ama artık sıktı. Ben de kontörü annem ve babamdan alıyorum. 10 liraya 250 dk bedava geliyor. Yani çok para da değil. Ne yapayım?
Sizde onu çaldırın yada açıkca burdaki gibi söyleyin.

Bir kere ben de onu çaldırmıştım. Kontörüm yoktu aramadı. Hep ben mi arayacağım? Giymediğim eşyalarımı (gerçekten giyilmemiş abiyelerdi) ona gönderdim annemle. Yer ve saat ayarlaması yapacağız onda da aynı şeyi yaptı. Bu kıyafetleri verdikten sonra eskisi gibi sık sık çaldırıp kapatamıyor ama kontürün var mı konuşalım diyor bazen. Ben de yok diyorum aramıyorum. Dertleşme, negatif enerji sorun değil ama artık ailem de seni kullanıyor demeye başladı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir kere ben de onu çaldırmıştım. Kontörüm yoktu aramadı. Hep ben mi arayacağım? Giymediğim eşyalarımı (gerçekten giyilmemiş abiyelerdi) ona gönderdim annemle. Yer ve saat ayarlaması yapacağız onda da aynı şeyi yaptı. Bu kıyafetleri verdikten sonra eskisi gibi sık sık çaldırıp kapatamıyor ama kontürün var mı konuşalım diyor bazen. Ben de yok diyorum aramıyorum. Dertleşme, negatif enerji sorun değil ama artık ailem de seni kullanıyor demeye başladı.
Siz niye kıyafet verdiniz ki? Geri alsaydınız.

Sizi iyi hissettirmeyen, sürekli karşılık bekleyen, kendini düşünen insanlara tahammül etmeyin. Sadece seyrek arayın veya dönmeyin aramalarına. Sorarsa kendimi iyi hissetmiyorum bu aralar kimseyle görüşmüyorum, bir süre sonra iyi hissedersem ben seni ararım, nasılsa sürekli kendini bana aratıyorsun, dersiniz ve bir daha aramazsınız.

Çok tuhaf bir ilişkiniz var? Arkadaşınız çalışıyor,siz çalışmıyorsunuz..Hadi o sizi düşünmüyor da siz neden kendinizi düşünmüyorsunuz? Bir kere ararsın baktın o aramıyor artık sen de aramazsın.Seni çaldırıyorsa sen de onu çaldırır geçersin.

İkili ilişkilerde her şey birebir karşılıklı olacak diye bir şey yok evet.Ama sürekli tek tarafın verici olmasıyla da olmaz..Hep siz arıyorsunuz, hep siz dert dinliyorsunız..Üstelik aramak için kontör parasını da ailenizden alıyormuşsunuz.Böyle arkadaşlık olmaz.Sakin ve güzel bir dille bunu arkadaşınıza anlatın.Hatasını anlayıp değişirse ne ala..Değişmezse de hayatınızdan çıkarın.Bir şey kaybetmezsiniz bence.

Benim boyle bir arkadasim vardi caldirir ben arardim. Ben kpssyi kazandiktan sonra kitaplarimi istedi benden, uzerine isaretlememistim hic. Koca kitaplari ptt ye goturdum kargo ucreti su kadar tutuyor diye aradim cokmus karsilayamam ben dedi. Yani onu da benden bekledi. Ben de kitaplari tekrar eve goturdum birdaha da aramadim.

S Scener , eminim o da kargo parasını benden beklemişti. Ödeyecek durumum olsa öderdim. Üzülüyorum durumuna. Bir kere de o arasın istiyorum. Yılbaşında da çaldırdı, geri aradım. Yeni yılın kutlu olsun diye aradım diyor, halbuki çaldırdı.

QueenGenepil QueenGenepil , kıyafetlerim sandıkta duracağına o giysin istedim. Onun da işine yarardı.
Neden mesajlaşmıyoruza gelince bilmiyorum çaldırıyor, bedava arama hakkım olduğunu bildiği için. Neti de yok. Yazarsa da bedava arama hakkın var mı, konuşalım diyor. Yani yine ben arıycam.

Hayır tabiki arama. Dk yoksa whatsapptan arasın.

İstersen ilk ona fazla dert anlatmasının seni bunalttığını anlatın uyarın fazla negatifliğin çevresini ve onunda bunalttığını söyleyin , sonuçta belki farkedemiyordur alıştığı için kırmadan söyleyin mutlu değil belli sizinlede mutlu değil bu yüzden sizi terapisti bellemiş sürekli dert yakınıyor bende dert yakınan biriyimdir ama karşı tarafida dinlerim mutlu olduğum insanla da pek dert yakınmam arada daha çok gülerim konuşurken genellikle

S Scener , eminim o da kargo parasını benden beklemişti. Ödeyecek durumum olsa öderdim. Üzülüyorum durumuna. Bir kere de o arasın istiyorum. Yılbaşında da çaldırdı, geri aradım. Yeni yılın kutlu olsun diye aradım diyor, halbuki çaldırdı.

QueenGenepil QueenGenepil , kıyafetlerim sandıkta duracağına o giysin istedim. Onun da işine yarardı.
Neden mesajlaşmıyoruza gelince bilmiyorum çaldırıyor, bedava arama hakkım olduğunu bildiği için. Neti de yok. Yazarsa da bedava arama hakkın var mı, konuşalım diyor. Yani yine ben arıycam.
Kuzum bu kısmı okumamıştım eğer kullanıyorsa bırak öyle arkadaşı

Ay arama giysin ne çok dert ediyorsunuz sizi kullanan insanları sal gitsin

Back
X