ya müzik kötü dedim takilicak bsi yok kavganin sebebi bu ailesinin dinledigi müzigimi asailiyorum sandi nedir bilemiyorum saldirmaya basladi..sadece telefonda konusurken kulagimi tirmaliyordu yüksek sesle dile getirdimKötü bi müzik olayına takıldım ben
cocuk yok, evleneli 4 yil olduKaç yıllık evlisiniz, çocuk var mı?
Ben olsam aramam bileya müzik kötü dedim takilicak bsi yok kavganin sebebi bu ailesinin dinledigi müzigimi asailiyorum sandi nedir bilemiyorum saldirmaya basladi..sadece telefonda konusurken kulagimi tirmaliyordu yüksek sesle dile getirdim
tam oturmamış bi ilişki yada ayrı tellerden çalıyorsunuz sizcocuk yok, evleneli 4 yil oldu
bunun önemi var mi? inan bana hatirlamiyorum, sadece müzik rahatsiz etti beniNe tür bir müzik ?
Tabikide önemi yok esin sana karşı nankörlük etmiş .kaç kadın kocasının cebine para koyar tatile gonderir ki minnet duyması lazım ama üstüne hakaret vari konuşmalar yapmış .kötü müzik deyince merak ettim sadece soruda art niyet yoktu : )bunun önemi var mi? inan bana hatirlamiyorum, sadece müzik rahatsiz etti beni
Tatlim ya mesajlarindan okudugum kadariyla ezen taraf senmissin gibi geldi.. evi gecindiriyorum.cebine harcligini koyuyorum falan gibi seyler yazmissin da..Suratına bakmam, aramam sormam. O geldikten sonra duruma bir bakarım. Baktım bir yol olmuyor, artık boşanmayı düşünürdüm. Çünkü birinin birini ezmeye çalışması şu hayatta kaldıramayacağım tek şey.
bak canım boşan deyip bir evliliğin sonlanma vebalini veya boianma deyip senin hayatının sıkıntısını vebalini burda kimse almamalı..bunun önemi var mi? inan bana hatirlamiyorum, sadece müzik rahatsiz etti beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?