Siz olsanız böyle bir ilişki için ne düşünürdünüz? Artık aklım almıyor..

Oyledeguzel

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2013
752
8
16
İstanbul
Ben şu anda askıda yarım yamalak olan bir durumun içindeyim.
Biz onunla internette tanıştık.

Bir hafta falan görüşmedik ben pek olumlu bakmıyordum.
Sonra o bana gayet mantıklı bir şekilde geldi.
Ben başlarda çok ürkek ve korkaktım tabi ama, zamanla onun tavrını gördüm.

saygısız değil.
değersiz asla hissettirmiyor.

bazen beni çok yukarılara çıkarıyor bazen boşluğa atıyor.

Son düzenleme:
Onu çok seviyorsunuz..
Öyle özenle anlıtyorsunuz ki yaptıklarını..
Kaybederseniz çok üzüleceksiniz.
Ama yanınızda olmadığı zamanlardaki uzaklağı cansıkıcı

Onu çok seviyorsunuz..
Öyle özenle anlıtyorsunuz ki yaptıklarını..
Kaybederseniz çok üzüleceksiniz.
Ama yanınızda olmadığı zamanlardaki uzaklağı cansıkıcı

onu sevmem önemli değil, onun beni sevip sevmediğini anlayamıyorum.
İnan ki bu kadar tutarsız şeyler görmesem içimde bi ses kesinlikle sevmiyor dese aşkından ölsemde yoluma giderim.
ama, yukarıda anlattığım şeyler beni kasıyor.

Bir süre ara verin belki de siz daha çok seven tarafsınız, üzerine düşmeyin.
Hislerini çözmeye çalışın bu süreçte- çözemiyorsanız da içinde bulunduğunuz soru işaretlerini anlattın.

Sözü attığı ne kadar olmuş acaba ?
Kolay bir şey olmasa gerek muhakkak evlenmeye karar verdiğin biri ile sözlenip söz atmak...
O yüzden insan merak edebilir ne yapıyor acaba diye adını yazıvermiştir facede çok büyütmedim şahsen...
Ama ya unutamadıysa bu sebeple bu gelgitleri yaşıyorsa diye kafama takıldı.
Acaba neden ayrıldılar ? Yani mesela eğer kız ayrılıysa ve bugün dönmek istese ne olur acaba ?

Tecrübeleriniz de etkili karışık olmanızda..
AMa zamanla oturacak herşey.
Emin olacaksınız.
Ya da en azından daha rahat karar verebileceksiniz.

Biliyor musun tecrübelerim olmasa şu anda bu ilişkiyle dünyanın en mutlu kızı olurdum sınırsız güvenir ve asla bazı şeyleri bilmez öğrenmez merak etmezdim.

Bu güne kadar onu çok ittim.
herşeyde üstüne çok gittim çok sorguladım.
bazen diyorum ki zerre kadar değer vermese ağzına geleni söylerdi.
kime anlatsam detayıyla bu çocuğu sevmiyorsun herşeyi batıyor diyordu ama, ben seviyorum eminim.
yoksa çoktan vazgeçerdim.
onu anlayamıyorum ben..
aslında bazı şeyler oturmuştu kafamda o eski sözlüsüne baktığını öğrenmeden bir iki hafta boyunca o kadar sakindim güvende hissediyordum ki kendimi.
bilmiyorum huzurum yok son zamanlarda ve aşırı derecede üstüne gidiyorum onun.
psikopat bir portre çiziyorum sürekli çık hayatımdan git diyorum ona.
o da sakinleşmemi bekliyor ama, sabrından da emin değilim.

Bir süre ara verin belki de siz daha çok seven tarafsınız, üzerine düşmeyin.
Hislerini çözmeye çalışın bu süreçte- çözemiyorsanız da içinde bulunduğunuz soru işaretlerini anlattın.

zaten yirmi gün kadar ayrı kaldık. yeni yeni iletişime geçtik.
hislerini çözmeye çalıştım ama, yok sonuç yok emin olamıyorum.

Sözü attığı ne kadar olmuş acaba ?
Kolay bir şey olmasa gerek muhakkak evlenmeye karar verdiğin biri ile sözlenip söz atmak...
O yüzden insan merak edebilir ne yapıyor acaba diye adını yazıvermiştir facede çok büyütmedim şahsen...
Ama ya unutamadıysa bu sebeple bu gelgitleri yaşıyorsa diye kafama takıldı.
Acaba neden ayrıldılar ? Yani mesela eğer kız ayrılıysa ve bugün dönmek istese ne olur acaba ?

biz tanıştığımızda bir ay olmuştu.
kız ayrılmış bundan.
daha sonra kız tekrar iletişime geçmeye çalışmış falan çat pat ama, olmayacağı belli bir durum.
kız bunun ailesini istemiyor hiçbir şekilde.
ayrılma sebebi de bu zaten.
benimde aklıma hep o ihtimal geliyor unutamadığı için bu gelgitleri yaşıyor sanırım.
ama, beni sevmiyor desem değil.
insan sevmediği kıza bütün bunları yapmaz.
hele ki kız evlenmiş ayrılmışsa falan hiç uğraşmaz..
ben bazen o kadar fazla abartıyorum ki söylediklerimi falan inan zerre sevgisi olmasa basar küfrü.
ben hiç bir zaman ona karşı aşırı ilgili olmadım.
hani bende tutanacağı bir ilgi veya yarasını saracağı duygusal sarmalama yok ki.
zaten ben ondan daha yaralıyken kimsenin yarabandı olamam ki bünyem müsade etmez.
fazlasıyla korkağım ve hırçınlığımda bundan.

Ben şu anda askıda yarım yamalak olan bir durumun içindeyim.
Biz onunla dershanede tanıştık.
Ben öğrenciydim o ziyaret için gelmişti dershaneye.
Daha sonra beni çok beğenmiş ve bir iki sefer daha gelmiş arkadaşlarına sormuş ve benim sevgilim olduğunu söylemişler halbuki yoktu benim bunlardan haberim yok tabi.
Benimle iletişim kuramamış haliyle çekinmiş falan derken tesadüfen dershanenin face sayfasında aynı şeye altalta yorum yaptık ve benim faceme bakıp sevgilim olmadığını anlamış ve ekledi. Bende diğer sınıftan öğrenci sanarak kabul ettim isteği.
Ben yaklaşık beş yıl önce bir evlilik yaşadım ve ciddi sorunlar yüzünden ayrıldım.
Ondan sonra da bu defterleri kapattım uzun bir zaman.
Dershanede de kimseye söylemedim bunu ve kimseyle de içli dışlı olmadım.
Sonra biz faceden konuştuk falan derken oturduk bir çay içtik.
üçüncü görüşmemizde ben medeni durumumu anlattım haliyle çok şaşırdı.
Onunda kısa bir zaman önce (bir ay) söz attığını öğrendim.
Neyse bir hafta falan görüşmedik ben pek olumlu bakmıyordum.
Sonra o bana gayet mantıklı bir şekilde geldi.
Ben başlarda çok ürkek ve korkaktım tabi ama, zamanla onun tavrını gördüm.
Öpmekten sarılmaktan asla ileriye gitmedi.
Üstelikte boşandığımı bildiği halde.
Asla bana saygısızca davranmadı ve değersiz hissettirmedi.
Ama, yanyanayken olan sıcaklığını uzakken göremedim hiç.
Sonraları farkettim ki eski sözlüsünün profiline bakıyormuş arada bir.
Üçüncü bir kız veya başka bir durum yok sadece ona bakmış.
Doğum günümde öğrendim bunu.
Ben bu sebepten ayrıldım.
Sonra defalarca özür diledi haklısın ben seninle mutluyum gereksiz bir davranış falan filan dedi.
Ben şimdi oturup düşünüyorum.
bana çok güzel bir ilişki yaşattı.
ilişkimin güzelliği asla aşırı büyük komplimanlardan değil, huzur vermesinden, değerli hissettirmesinden geliyor.
ben ona ne zaman kırılsam darılsam ki çok nazlıyımdır ben o hep alttan alan, gönlümü almaya çalışan taraftı.
ilk defa bir erkeğe kendimi bu kadar net anlatabiliyorum.
yani önemsiyor en azından dinliyor.
Benden hiçbirşeyini esirgemedi.
Kendine ne alsa bana da alır, beni de düşünür.
diğer yandan gitmediğim görmediğim bir sürü yere götürdü gezdirdi.
birçok yerde yapayalnız kaldık ve asla ileriye gitmedi, gitmek gibi bir düşüncesi de yok zaten direk kesndi kesip atıyor bir noktadan sonra.
saygısız değil.
değersiz asla hissettirmiyor.
ama, hiçbirşey olmamış gibi davranması içine kapanıklığı ve bazen soğukluğu beni düşündürüyor.
ben anlamıyorum beni sevmiyorsa neden benim peşimde?
seviyorsa neden böyle :S
burcu boğa bu arada..
Kafamı çok karıştırıyor yaşadıklarım :(
sürekli söylediği şey bazı acılarımı unutamadım çünkü çok yeni ama, eminim ki sana aşığım ben diyor.
ben çok netim o ise çok kapalı kutu siz olsanız bu durumda ne yapardınız?
ben onun sevip sevmediğini anlayamıyorum.
bazen beni çok yukarılara çıkarıyor bazen boşluğa atıyor.

Canım erkekleri bu konuda anlamak çok zor .Onlar bizim gibi duygularını açıkça ifade edemiyorlar.iç dünyalarında yaşıyorlar.Bizden farklılar yani.Kendin gibi düşünme onu.Değer verip yaşadıkları ilişkilerini kolay kolay atamıyorlar.Her ne kadar attım dedelerde.Atıyorlar ancak yerini gerçekten değer verdikleri biri ile doldurduklarında.Anladığım kadarıyla bu insan sana değer veriyor bu çok açık.Senden istifade etmeye çalışmıyor.Buda onun senin kişiliğine değer verdiğini gösterir ki demek ki karakter sahibi bir insan.Birde eski sevgilisini kolay unutmaması iyi bir şey aslında canım.Demek ki sevdiği insana bağlı olan bir karaktere sahip ki bu ilerdede sana bağlı olacağını gösterir.ona bence zaman tanı.Seni sevdiği açık bence ve gün gelicek hayatında sadece sen olucaksın bundan eminim.Nerden eminsin diyeceksin çünkü aynı şeyleri ben eşimde yaşadım.12 yıllık evliyim ve hayatının merkezinde sadece ben varım şu an.Ve bana değer verdiğini ve sadece beni sevdiğini söyler.Takma kafana ve sabırlı ol.Ne kadar zamandır birliktesiniz bu ara?

Canım erkekleri bu konuda anlamak çok zor .Onlar bizim gibi duygularını açıkça ifade edemiyorlar.iç dünyalarında yaşıyorlar.Bizden farklılar yani.Kendin gibi düşünme onu.Değer verip yaşadıkları ilişkilerini kolay kolay atamıyorlar.Her ne kadar attım dedelerde.Atıyorlar ancak yerini gerçekten değer verdikleri biri ile doldurduklarında.Anladığım kadarıyla bu insan sana değer veriyor bu çok açık.Senden istifade etmeye çalışmıyor.Buda onun senin kişiliğine değer verdiğini gösterir ki demek ki karakter sahibi bir insan.Birde eski sevgilisini kolay unutmaması iyi bir şey aslında canım.Demek ki sevdiği insana bağlı olan bir karaktere sahip ki bu ilerdede sana bağlı olacağını gösterir.ona bence zaman tanı.Seni sevdiği açık bence ve gün gelicek hayatında sadece sen olucaksın bundan eminim.Nerden eminsin diyeceksin çünkü aynı şeyleri ben eşimde yaşadım.12 yıllık evliyim ve hayatının merkezinde sadece ben varım şu an.Ve bana değer verdiğini ve sadece beni sevdiğini söyler.Takma kafana ve sabırlı ol.Ne kadar zamandır birliktesiniz bu ara?

inan yazdıklarını gözlerim dolarak okudum.
O kadar arafta zamanlar yaşıyorum ki anlatamam.
o kadar içine kapanık bir adam ki anlatamam.
ama bazen öyle bir bakışı var ki bana hiçbirşey demesine gerek kalmıyor tamam diyorum.
bana değer verdiğinden zerre şüphem yok.
çünkü bu devirde hiç evlenmemiş kızları bile kullanma niyetinde onca erkek varken onun beni sadece sarıp sarmalaması ve o güveni vermesi çok büyük bir şey benim için.
mesela baştan beri hiç değişmedi bana karşı ne az ne çok hep dümdüzdü.
zamanla ilgisi arttı ve artar gibide duruyor ama, ben çok yıpranıyorum.
bütün heveslerim içimde kalıyor onun sessizliğyle.
biz altı ayı bitirdik.
onun söz olayı biteli de yedi ay oluyor.

bir de bana dedi ki;
sen benden ayrıldığında bu kadar saçma bir sebeple sendeki değerimi yitirdiğim için çok dua ettim allaha.
ve ben seni sevdiğimi biliyordum ama, bu kadar büyük bir boşluk bırakacağını inan bilmiyordum bana ne kaybettiğimi gösterdi allah farkına vardım ben bazı saçmalıkların dedi.
Allahım yüzümü kara çıkarma benim öyledegüzel bana dönsün hayırlısıyla diye dua etmiş.
benim için dua etmesi çok hoşuma gitti ve o kadar ağır şeyler söyledim ki ona hakettim ben haklısın dedi hep alttan aldı.
hala da alıyor o kadar üstüne gidiyorum ki anlatamam kendimden de soğudum.

boğa burcu deyince dikkatimi çekti canım benim eşimde boğa burcu tanıdığım çok kişide boğa burcu bence boğa erkeklerinin ortak özelliği içine kapanık olmaları eşimin derdi varsada anlatmaz çok nadir belki ağzından cımbızla alırım sorunu oldugunda bence karşında tipik boğa erkeği var ama anlattıklarınada yorum yaparsam aslında çok büyük bir sıkıntınız yok gibi bence sen bir süre daha tanımaya çalış sorunlarınızı kızmadan güzelce konuş allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin

boğa burcu deyince dikkatimi çekti canım benim eşimde boğa burcu tanıdığım çok kişide boğa burcu bence boğa erkeklerinin ortak özelliği içine kapanık olmaları eşimin derdi varsada anlatmaz çok nadir belki ağzından cımbızla alırım sorunu oldugunda bence karşında tipik boğa erkeği var ama anlattıklarınada yorum yaparsam aslında çok büyük bir sıkıntınız yok gibi bence sen bir süre daha tanımaya çalış sorunlarınızı kızmadan güzelce konuş allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin

eski szölüsüne karşı ne hissettiğini bilmiyorum.
profiline falan bakması beni çok soğuttu, alt üst etti bendeki yerini.
bu suskunluğu ve uzakken ki sessizliği beni daha da dengesizleştiriyor.
ister istemez aklının hala onda olduğunu düşünütyorum.
hatta ilk öğrendiğimde onu sevdiğine inanmıştım.
ama, hala diretiyor olması beni kazanmaya çalışması ama, sessizleri beni öldürecek.

eski szölüsüne karşı ne hissettiğini bilmiyorum.
profiline falan bakması beni çok soğuttu, alt üst etti bendeki yerini.
bu suskunluğu ve uzakken ki sessizliği beni daha da dengesizleştiriyor.
ister istemez aklının hala onda olduğunu düşünütyorum.
hatta ilk öğrendiğimde onu sevdiğine inanmıştım.
ama, hala diretiyor olması beni kazanmaya çalışması ama, sessizleri beni öldürecek.

merak etmiş olabilir canım erkeklerde kadınlar kadar meraklı oluyolar bence yapmaması gerekirdi ama eski sözlüsü diyosun bak eski :1: şuan seninle beraber ve senin için dua ediyo

Benim esim de boga burcu evet biraz daha agir oluyorlar mi diyim soguk mu diyim bilemedim. Duygularini cok belli etmez ben cilgina donsem birseye sevinip "gordunmu super ya" vs desem onun sadece yuzunde bir tebessum olur. Birseye sinirlensem beni o yatistirir. Mesela cayina seker atacakken sorarim kac atim istermisin soyle boyle bi dusunur beyin ameliyati yapar sanki sonra e at bi tane der ayakta beklerim iki buklum :37:

Bu burclar yani en azindan esim icinden gecenleri pek ifade etmezler sen sanirsin ki bu konuyla ilgili herhangi bir hissi yok, oyle degildir ama icinde yasatir. Ama cok cok iyi niyetlidirler ve dusunemedikleri icin o an sana ilgilenmiyor gibi gelir.

Gelelim eski sozlusunun profiline bakmasina evet dogru degil ama sen tepkini koymussun ha bundan boyle benzer birseyi tekrar ederse o zaman noktayi koyarsin. Gercekten yanindayken deger verdigini hissediyorum diyorsun bu donemde emin olman gereken herseyi iyi olc tart zaman lazim birilerini tanimak icin eninde sonunda bir yanlisi varsa acik verir zaten.

merak etmiş olabilir canım erkeklerde kadınlar kadar meraklı oluyolar bence yapmaması gerekirdi ama eski sözlüsü diyosun bak eski :1: şuan seninle beraber ve senin için dua ediyo

onunda sürekli söylediği şey bu ben seninleyim diyor ama, ben kendimi bazen çok yalnız hissediyorum :(
önceden hiç böyle değildim bu olaydan sonra oldu.
babası ile annesinin ayrılığından sonra eski sözlüsü onu ailesinin ayrılığı yüzünden terk ettiği için çok kırgın aslında her şeye.
aslında hem babası hem o kız epey yaralamış onu.
ona rağmen beni incitmedi hiç bana bunları yansıtmadı.
fakat bu suskunlukları ve hiçbir şey olmamış gibi davranması beni sinirlendiriyor geriyor.

Benim esim de boga burcu evet biraz daha agir oluyorlar mi diyim soguk mu diyim bilemedim. Duygularini cok belli etmez ben cilgina donsem birseye sevinip "gordunmu super ya" vs desem onun sadece yuzunde bir tebessum olur. Birseye sinirlensem beni o yatistirir. Mesela cayina seker atacakken sorarim kac atim istermisin soyle boyle bi dusunur beyin ameliyati yapar sanki sonra e at bi tane der ayakta beklerim iki buklum :37:

Bu burclar yani en azindan esim icinden gecenleri pek ifade etmezler sen sanirsin ki bu konuyla ilgili herhangi bir hissi yok, oyle degildir ama icinde yasatir. Ama cok cok iyi niyetlidirler ve dusunemedikleri icin o an sana ilgilenmiyor gibi gelir.

Gelelim eski sozlusunun profiline bakmasina evet dogru degil ama sen tepkini koymussun ha bundan boyle benzer birseyi tekrar ederse o zaman noktayi koyarsin. Gercekten yanindayken deger verdigini hissediyorum diyorsun bu donemde emin olman gereken herseyi iyi olc tart zaman lazim birilerini tanimak icin eninde sonunda bir yanlisi varsa acik verir zaten.

ya evet ağır ve soğuk.
ben deliriyorum o gayet sakin.
bişeye sevinirim gider anlatırım yarım ağzıyla tenezzül eder güler yani.
sinirliysem yatıştırır.
aynen dediğin gibi bişey yiyelim mi derim iki saat bekler cevap vermek için.
evet hissiz olduğunu düşündürüyor bana o kadar düz ki.
aslında düzlüğü huzur veriyor sıkıntı etmedim bunu hiç ama, bu profile bakma olayından sonra her şey o yokuşa tırmanıyor.
nasıl anlatsam bilmiyorum o kadar huzurluyduk ki biz resmen mahvoldu herşey.

Back
X