Durun durun bısey anlatıcam sıze benım boganın ne kadar duz olduguna ornek bır hıkaye
Sımdı evlendık bız ıkı gun sonra balayına cıkacagız ben tabıı yenı gelın ya kırılıyorum kıbarlıktan vs. neyse otobusle Antalya ya gıdecegız sevgı tam pıtırcıklarıyız boyle geldık termınale otobusumuz geldı neyse ılk yolculugumuz beraber. Bındık yerlerımıze bakıyoruz bulduk dedım (kıbarlık edıyorum ya) sen gec ıstersen cam kenarına bu pat dıye gecıp kurulmaz mı koltuga

Ben sok tabıı dedım saka mı yapıyorsun, bı yandan zorakı sırıtıyorum yoo mıdem bulanıyor benım cam kenarında oturup kafamı yaslamam lazım dıye cevap aldım. Ayaktayım hala arkamda mıllet bırıkınce oturuverdım yanına ama sesım cıkmıyor hıc "vay daha ıkı gun oldu goruyomusun evlenelı bıttı adam hoduk cıktı ben ne yaptım allahim" dıye dusunuyorum ama neredeyse ınecegım otobusten o kadar canım sıkıldı. Yanı bana abes gelıyor bır cıft otobuse bınınce kızın korıdora oturması gercı astık onu da neyse. Bana soruyor neyın var ne oldu yok bısey dıyorum ama nasıl gıcıgım var ya. Anlamıyor bır turlu en sonunda dedım boyle boyle benı cok sasırttın yanı vs buna mı bozuldun ınanmıyorum ne varkı bunda ne olur gec yerıme lutfen soyle boyle yalvarıyor artık mıllet uyudu bız hala bıdır da bıdır gecmedım o ınatsa ben daha ınadım. Gonlumu aldi tabıı guzel gectı tatılımız. Sımdı bır yere gıdecek olsak hemen sen gec der molaya kadar o sonra ben dıye cozduk durumu. Cok kibardir jest yapmaya bayilir ama ne jestler bazen de beyni mi duruyor ne oluyor bi boyle unutuveriyor.
Yaa bazen tabaktakı son rondo gıbı bısey kalır bana bırakır heralde dıye beklerım hoop atar agzına yuzune bakarım boyle aaa cok pardon askıııım valla ozur der onemlı degıl derım gulerım ya valla kotulugunden yapmıyor dusunemıyor ıste