Siz olsanız böyle bir ilişki için ne düşünürdünüz? Artık aklım almıyor..

Ya ben o kadar huzurlu o kadar rahat bi insandım ki.
o zaman lar biri bana bugünleri anlatsa amannnn ne umursucam derdim.
şimdi psikopata bağladım.
faceden göndermeli laflar yazmış ama bi cvp vermio.
sinir oluyorum.:2:

şuan pek bakmamaya çalış sosyal ağlara tele fln kendini sinir edersin sadece az kafa dinle canım

Durun durun bısey anlatıcam sıze benım boganın ne kadar duz olduguna ornek bır hıkaye

Sımdı evlendık bız ıkı gun sonra balayına cıkacagız ben tabıı yenı gelın ya kırılıyorum kıbarlıktan vs. neyse otobusle Antalya ya gıdecegız tam sevgı pıtırcıklarıyız boyle geldık termınale otobusumuz geldı neyse ılk yolculugumuz beraber. Bındık yerlerımıze bakıyoruz bulduk dedım (kıbarlık edıyorum ya) sen gec ıstersen cam kenarına bu pat dıye gecıp kurulmaz mı koltuga :53: Ben sok tabıı dedım saka mı yapıyorsun, bı yandan zorakı sırıtıyorum yoo mıdem bulanıyor benım cam kenarında oturup kafamı yaslamam lazım dıye cevap aldım. Ayaktayım hala arkamda mıllet bırıkınce oturuverdım yanına ama sesım cıkmıyor hıc "vay daha ıkı gun oldu goruyomusun evlenelı bıttı adam hoduk cıktı ben ne yaptım allahim" dıye dusunuyorum ama neredeyse ınecegım otobusten o kadar canım sıkıldı. Yanı bana abes gelıyor bır cıft otobuse bınınce kızın korıdora oturması gercı astık onu da neyse. Bana soruyor neyın var ne oldu yok bısey dıyorum ama nasıl gıcıgım var ya. Anlamıyor bır turlu en sonunda dedım boyle boyle benı cok sasırttın yanı vs buna mı bozuldun ınanmıyorum ne varkı bunda ne olur gec yerıme lutfen soyle boyle yalvarıyor artık mıllet uyudu bız hala bıdır da bıdır gecmedım o ınatsa ben daha ınadım. Gonlumu aldi tabıı guzel gectı tatılımız. Sımdı bır yere gıdecek olsak hemen sen gec der molaya kadar o sonra ben dıye cozduk durumu. Cok kibardir jest yapmaya bayilir ama ne jestler bazen de beyni mi duruyor ne oluyor bi boyle unutuveriyor.

Yaa bazen tabaktakı son rondo gıbı bısey kalır bana bırakır heralde dıye beklerım hoop atar agzına yuzune bakarım boyle aaa cok pardon askıııım valla ozur der onemlı degıl derım gulerım ya valla kotulugunden yapmıyor dusunemıyor ıste

Son düzenleme:
Durun durun bısey anlatıcam sıze benım boganın ne kadar duz olduguna ornek bır hıkaye

Sımdı evlendık bız ıkı gun sonra balayına cıkacagız ben tabıı yenı gelın ya kırılıyorum kıbarlıktan vs. neyse otobusle Antalya ya gıdecegız sevgı tam pıtırcıklarıyız boyle geldık termınale otobusumuz geldı neyse ılk yolculugumuz beraber. Bındık yerlerımıze bakıyoruz bulduk dedım (kıbarlık edıyorum ya) sen gec ıstersen cam kenarına bu pat dıye gecıp kurulmaz mı koltuga :53: Ben sok tabıı dedım saka mı yapıyorsun, bı yandan zorakı sırıtıyorum yoo mıdem bulanıyor benım cam kenarında oturup kafamı yaslamam lazım dıye cevap aldım. Ayaktayım hala arkamda mıllet bırıkınce oturuverdım yanına ama sesım cıkmıyor hıc "vay daha ıkı gun oldu goruyomusun evlenelı bıttı adam hoduk cıktı ben ne yaptım allahim" dıye dusunuyorum ama neredeyse ınecegım otobusten o kadar canım sıkıldı. Yanı bana abes gelıyor bır cıft otobuse bınınce kızın korıdora oturması gercı astık onu da neyse. Bana soruyor neyın var ne oldu yok bısey dıyorum ama nasıl gıcıgım var ya. Anlamıyor bır turlu en sonunda dedım boyle boyle benı cok sasırttın yanı vs buna mı bozuldun ınanmıyorum ne varkı bunda ne olur gec yerıme lutfen soyle boyle yalvarıyor artık mıllet uyudu bız hala bıdır da bıdır gecmedım o ınatsa ben daha ınadım. Gonlumu aldi tabıı guzel gectı tatılımız. Sımdı bır yere gıdecek olsak hemen sen gec der molaya kadar o sonra ben dıye cozduk durumu. Cok kibardir jest yapmaya bayilir ama ne jestler bazen de beyni mi duruyor ne oluyor bi boyle unutuveriyor.

Yaa bazen tabaktakı son rondo gıbı bısey kalır bana bırakır heralde dıye beklerım hoop atar agzına yuzune bakarım boyle aaa cok pardon askıııım valla ozur der onemlı degıl derım gulerım ya valla kotulugunden yapmıyor dusunemıyor ıste

yemin ediyorum aynısını yaşadım :27:
ben dedim ki "tabi erkek cam kenarına oturmalı namusumuza halel falan gelir alimallah" dedim.
sırıttı yüzüme yüzüme kıskanc sevgilim diyo bi de :S
derin bir sessizliğe gömüldüm tabi ben. anladı o anlayacağını.
böyle afedersinde öküzlüklerini say say bitmez.
akşamdan beni uyuz etti sabah deli etti şimdi de bitanem diye watsaptan yazmış.
bu kadar yalnız sadece bitanem............
iki çift laf et be insan evladı:47:

uuuu bu bisey mi daha dur neleri var ama cok tatli bi yandan da ya cileden cikarinca kiskiriyorum ustune ne var ucan tavuk diyo elimi kolumu tutuyor bogusuyor ben 1.54 o 1.80 :9:

Ne yaptigini anlasa vallahi gam yemem. Kavga edip iceri gider kapiyi ceker yatardim mesela bir gun yine boyle oldu kizdim bagirdim o sadece "sakin ol sesini yukseltme" gectim ama paraladim kendimi gelsin de ahhh askiiim vahh caniiim desin diye :1: bekliyorum bekliyorum gelmiyor sesleri dinliyorum cit yok taa aksam oldu sıkıldım aciktim da kalktim yemek hazirladim oturduk sofraya bir de yedi ellerine saglik canim dedi te allam ya boyle bunlar valla bak

uuuu bu bisey mi daha dur neleri var ama cok tatli bi yandan da ya cileden cikarinca kiskiriyorum ustune ne var ucan tavuk diyo elimi kolumu tutuyor bogusuyor ben 1.54 o 1.80 :9:

Ne yaptigini anlasa vallahi gam yemem. Kavga edip iceri gider kapiyi ceker yatardim mesela bir gun yine boyle oldu kizdim bagirdim o sadece "sakin ol sesini yukseltme" gectim ama paraladim kendimi gelsin de ahhh askiiim vahh caniiim desin diye :1: bekliyorum bekliyorum gelmiyor sesleri dinliyorum cit yok taa aksam oldu sıkıldım aciktim da kalktim yemek hazirladim oturduk sofraya bir de yedi ellerine saglik canim dedi te allam ya boyle bunlar valla bak

aynen bana sesini yükseltme diyor sadece.
böyle kendi kendine tamir olur sanıyor bizim ki de ya :((
bugünlerde epey delirdim yine sonu pek hayır değil gibi bilmiyorum..

bir de bana dedi ki;
sen benden ayrıldığında bu kadar saçma bir sebeple sendeki değerimi yitirdiğim için çok dua ettim allaha.
ve ben seni sevdiğimi biliyordum ama, bu kadar büyük bir boşluk bırakacağını inan bilmiyordum bana ne kaybettiğimi gösterdi allah farkına vardım ben bazı saçmalıkların dedi.
Allahım yüzümü kara çıkarma benim öyledegüzel bana dönsün hayırlısıyla diye dua etmiş.
benim için dua etmesi çok hoşuma gitti ve o kadar ağır şeyler söyledim ki ona hakettim ben haklısın dedi hep alttan aldı.
hala da alıyor o kadar üstüne gidiyorum ki anlatamam kendimden de soğudum.
Canım bak dediğim gibi.Tahmin ettim daha nişanlısından ayrılalı çok olmamış.Şu anda yaşadığı durumlar normal.ama unutur emin ol .ve öyle unutur ki senin yerini kimse doldurmaz.Şu anda eşim nişanlısını hatırlamak bile istemiyor ve 12 yıllık evliyim hala beni çok seviyor ve beni el üstünde tutuyor.Ve ben ondan ayrılmak istedim intihar etmeyi bile düşündü.Düşün o kadar bağlanmış bana.Senin bu çocukta benim kine çok benziyor gibi geldi.Bak senin için dua etmiş.Bu çok önemli demek ki sana değer veriyor.Bence sabret ve onu iyi yönlerine iyice bak.Şüphelerle ,karamsar düşüncelerle hareket etme.İçi dışı bir mi?Sözünün arkasında duruyorum,Dürüst biri mi bunlara bak ve öyle karar ver..tamam mı canım.Sıkılırsan yaz burdan bana.Kocaman öpüyorum seni.İnşallah mutlu olursun.

Back
X