Siz Olsaniz Boyle Bir Kocaya Dayanabilirmisiniz?

yoncamgoncam

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2014
50
20
13
Merhabalar,

Ben 3 yillik evli, yurtdisinda yasayan, iyi egitimli, etrafinda oldukca guzel bulunan bir bayanim. Esim Isvicre dogumlu bir Ingiliz ve tum ailesi ile ayni sehirde yasiyoruz.

Sizi bunaltmassam kisaca anlatmaya calisacagim. Kocamla aramizda yas farki yok, ikimiz de 32 yasindayiz ancak o 52 yasinda gibi.

Her aksam isten gelir gelmez yemegini yer ve uyur, cani sevismek isterse beni cagirir o kadar.

Agzindan evlendigimiz gun disinda bir tek guzel soz duymadim bugune kadar.

Ben calismiyorum ve burda hic arkadasim yok. Dolayisiyle o evden geldiginde birseyler yapmak istiyorum ama o sadece uyumak istiyor. Ben birsey istersem suclu oluyorum. Dusuncesiz oluyorum. Ama o benim burdatek arkadasim halbuki bunu anlamiyor.

Surekli ben istemiyorum, ben bunu istiyorum surekli onun istedigi olacak.

Tek sosyal aktivitemiz ailesine yemege gitmek.

Su anda 5 aylik hamileyim ve esimden butun bu birikimler yuzunden cok sogudum.

Bana dun, senin yuzunden hayatim cok kotu igrenc bir hal aldi, ne bicim kadinsin dedi. Hayatimda senin kadar igrenc birini gormedim dedi.

Ne yapiyorum dedim. Ona hic sarilip opmemisim uzun zamandir. Dogru. Cunku icimden gelmedi.

Yanimda surekli gegiren bir adam. Hamile oldugumu ogrendiginde aaa oyle mi diyip kafasini televizyona cevirecek kadar ilgisiz.

Bugune bugun bir tek cicek almadi bana. Bu arada para harcamaktan odu kopar. 5 liralik bir cikolata bile alinacaksa 3 gun gercekten ihtiyacimiz var mi dusunmemiz lazim. Sinemaya sadece indiirimli gunde arada bir gideriz ve tabii ki yemek icmek yasak. Once evde karin doyurulacak yanimiza su alinacak orda paa harcamak yasak.

Bu arada durumu 3 aileyi gecindirecek kadar iyi ama harcamayi sevmiyor.

Sanirim hamilelikten dolayi onceden batan hersey artik dayanilmaz bir hal aldi. Ve beni hic anlamiyor. Hamile olmama ragmen surekli inadina gibi kavgalar cikartiyor.

Abartiyormuyum sizce ,siz olsaniz ne yapardiniz?

Konusurdum. Gerekirse tartışır sesimi yükseltir yine de derdimi anlatirdim. Gegirmesinden hoşlanmıyor isen bunu ona de. Mümkünse Özcan Deniz tarzı ikincisi yüksek sesle:).
Pinti biriyle zor ama bunu evlilikten önce hiç mi hissetmedin?
Ve 52 yaşında gösteriyor dedin. Bunu bilerek mi evlendin? Yoksa adam sonradan mı yaşlandı:/?
Hamileyim dedin Allah kurtarsin diyorum beraber bebek için alış veriş yapmayı deneyin.
Seni üzen noktaları içine atma bunu eşinle paylaş.
Kolay gelsin

Paylasiyorum, her paylastigimda uste cikiyor, hamile oldugum icin bu ara kavga da.cok etmek istemiyorum kendi sagligim icin.

Gegirme Olayini kac kere soyledi, hala yapiyor ama azaltti. Eskiden 5 dakikada 1 yapiyordu simdi oyle degil allahima sukurler olsun.

Pintiligi farketmistim ama bu kadar ileri boyutta degildi. Harcamaktan hosnut olmaz hep surati duserdi ama artik harcamiyor.

Bebek alisverisi ne yapicaz bilmiyorum. Kesin ailesinden birinden eskileri isteyecek beni cildirtacak birsey yapacak ya da soyleyecek diye konusmaya korkuyorum.

Keşke 5 aylık hamile kalmadan önce eşinizle 1 yıl vakit geçirseydiniz Tanımış olurdunuz. Üzüldüm açıkçası. Ben olsam ben de istemezdim böyle bir eş. Allah yardımcın olsun. V eşin de İngiliz' miş. . Onlar daha rahat olurlar diye düşünüyorum.

Pardon yanlis anlasilma oldu tip olarak cok genc benden bile kucuk duruyor ama ruhu 52 yasinda... hep uyuyor hep yorgun.

Sabah uykudan kalkinca bile yorgunum cok diyor.

Aksam en gec 9da uyur

Allah yardımcın olsun. Sana Sema Maraşlı'yı tavsiye ediyorum. Mümkünse kitap yurdundan tüm kitaplarını sipariş verip oku. İmkanın yoksa internete yaz bir sürü yazısı var. Kendin oku eşine oku yada okut. Bence faydası olacaktır. İnşallah bu süreç geçicidir çocuğun olduğunda inşallah kocan düzelir. Kocanı sevmiyorsanda çocuğunu sev. Eminim bebeğin hayatını güzelleştirecektir.

İsviçre doğumlu İngiliz bildiğimiz cimri ve düşüncesiz ve ilgisiz bu kocayı yurtdışında çok aradınız mı?
Nasıl tanıştınız, çok kısa sürede mi evlendiniz ki 3 yıldır sevgi sözcüğü duymuyorsunuz. Evliliğinizin ilk 2,5 yılı nasıldı?
Devam etme sebebi olarak bir şey bulamıyorum çünkü.

Tesekkur ederim bakicam hemen. Cok sogudum esimden artik yuzunu gormek istemiyorum bazen.

Insallah gecicidir yoksa ne yapicam bilmiyorum.

Ayrıca yorgunum diyorsa adam bi masaj yap bi ilgilen belki gerçekten yorgun ve dinlenmeye ihtiyacı var. O seni anlamıyor peki sen onu anlıyormusun? Ona sorular sor yorgunluğunu gidermem için ne yapmamı istersin? Benden beklentilerin ne? gibi sorular. Sen kötülüklere karşı da iyi ol eşinde düzelir inan.

Ben o zaman yabanci bir.firmada calisiyordum yurtdisinda bir is toplantisinda tanistik...

Flort donemimizde cok ilgiliydi. Evlendik. Dugunumuz de guzeldi. Balayimiz biraz kavgali ama en azindan sevgi dolu idi... Sonra yok....

O tatli adam gitti buz gibi soguk sifir enerji, hayat enerjisi olmayan bir adam geldi yerine.

Neden yorgunsun dediimde, dun gece iyi uyuyamadim o yuzden erken yaticam ya da iste cok yoruldum erken yaticam diyor.

Eve girer girmez , aksam yemekte.ne var. Yiyor ve cok uykum var ve yatak...,

Keske gercek olmasa... ben sizden cok isterdim. Zaten her gunum gergin. Daha saygisizlik olacagi icin yazamadigim tonla sey var. Iyi ki onlari yazmamisim demek ki.

Ben burada kendimi kotu hissetmekte hakli miyim a cevap bulmaya geldim ama bu forum sanirim sormak icin dogru yer degil.

Yine de tesekkurler cebap verenlere.

Durumun oldukca kotu oldugu sonucunu cikardim bana inanmamanizdwn bu da en azindan faydali oldu. Demek buyuten ben degilim gercekten disardan da kotu

KK konularından seçmece cümlelerle yazılmış gibi konu.

KK konularında en azından bir etraf var güzel bulacak. Burada ne arkadaş, ne sosyal aktivite var, eşin ailesi yemekte ve sinemanın girişindekiler buluyorsa bilemem orasını.

2,5 sene nasıl devam ettiyseniz öyle sabredin, ben 1. senenin sonunda bitirirdim, daha fazla dayanma gücüm olmaz bu tip bir insana.

Soylemesi kolay sevdigim icin degisir diye umit ettim. Ama artik hersey batiyor....

Simdi de bebekten sonra degisir umidim var ama buna artik brn bile inanmiyorum cunku artik ne yazik ki cok sogudum

Neyse zaten cok alinganim bu forum isleri bana gore.degilmis. iyice kendimi yipratmaya niyetim yok,

ben derdimi anlatabilecegimi ve paylasabilecegimi ummustum.

Yanilmisim. Bu ara zaten hersey kotu burda duzgun bir muamele gorseydim sasiracaktimm....

Cok elestirenler allah umarim basiniza boyle bir durum getirmez. Koca degil...

Anlatip anlasilmamak gibi....

Iyi gunler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…